Gravidutze si mamici de Cluj - 110
Raspunsuri - Pagina 7
velenamaria spune:
ce zi frumoasa...de-ar veni primavara ce bine ar fi! ne-am plimbat pe-afara si de data asta chiar m-a lasat sa-l tin de manuta vreo cativa pasi.
Alex. sanatate micutei tale! azi..am urmat sfatul si am pus olita in baie..m-am asezat pe toaleta si pe edi l-am pus pe olita...am reusit un pisu. incet, intet ne invatam si cu asta.
aa.. am uitat sa spun. s-a incheiat intarcarea..cu succes. nu se mai trezeste noaptea ptr lapte. asa ca bem seara si dimineata lapte praf amestecat cu cel de vaca si gata...nu mai bem lapte noaptea. sper sa o tina tot asa.
un weekend minunat va dorim
velenamaria spune:
felicitari ptr fetele cu examene de dat...e tare greu sa inveti cu bebe..am incercat sa mai citesc si eu cate ceva zilele trecute( gramatica engleza)..asa ca sa nu-mi ies din mana si tare greu m-am concentrat. parca imi e si groaza de mers la servici...
pa
marietarat spune:
Iata-ma si pe mine!!!
Nu am mai scris ca am stat la pat racita...dureri in gat , tuse, dureri de cap, febra dar nu mare ca norocul.
Totusi..in starea in care am fost, m-am tinut tare si... am fost la doctor cu sotul si l-am vazut pe bb
: i-am vazut caputul, manute, picioruse si inimioara care batea ...suntem tare fericiti ca bataia si la final a facut si o tumba...ne-am distrat cu Dl doctor.Sunt in sapt 11 si 4 zile se fac azi.Analizele date de medicul de fam. sunt bune toate. Doamne ajuta sa fie bine si sa avem parte de un bb sanatos si voios!!!
Totusi sunt ff ingrijorata de starea mea ..ma doare gatul si e tot rosu. Am luat ceau de ceapa seara pt tuse cu miere..vitamina C cu propolis si ceva pt gat naturalist dar starea mea e putin numai mai buna.Dna doctor a zis ca la 2 zile daca tot asa e sa iau amoxicilina si Dl doctor a zis ca e ok in sarcina dar cum mi s-a prescris. Am luat doar ieri 2 la 8 ore intre si nu am mai luat ...nu vreau k am citit ca in cazul durerilir de gat si raceli nu au totusi asa efect si afecteaza si imunitatea. DAR ce sa ma fac cu durerile de gat...
...ma termina. Am facut si gargara cu sare si propolis..nu mai stiu ce sa fac si seapropie ora de dormit si iar tusa iar gat care deranjeaza mai mult decat in cursul zile.

Alex : Ma bucur ca in final Tiadris e mai bine..si Doctorul zice ca nui grav. sa dea Dumnezeu asa sa fie...si peste cateva zile sa uitati de astea si da fiti sanatoase si vesela ca intotdeauna...
Am citit ca si voi aveti pb cu raceala si mai ales pitici... Sper sa treaca repede toate: raceala, pb cu dinti, cu urechiusele...si toate ...sa vb numai de cat de poznasi sunt , de veseli si isteti...
Multa sanatate la toate si la copilasi...

Daca aveti sfaturi cu raceala si durerile de gat ...in sarcina astept orice sugestie...sper doar ca bb nu va fi afectat...
Marieta
+ 12
nrl spune:
Marieta, felicitari pt bebe si sper sa te insanatosesti repede. Eu in sarcina am luat oscillococcinum, e homeopat si la mine a avut efect. Si acuma tot din asta iau pt ca inca alaptez si e printre putinele fara contraindicatii. Eu zic sa incerci, nu ai nimic de pierdut.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
velenamaria spune:
buna! de dimineata..cafeaua am baut-o deja, Eduard e treaz de la 5.30 . se pare ca-i iese ceva dinte jos..un canin.
am pus o ciorbita la foc ..ieri nu am avut timp si acum ma gandesc la cafeaua nr 2.
Marieta ptr gat poti incerca homeogene 9 sau homeovox. eu am luat si in sarcina si cand alaptam...sunt homeopate. aveam puroi in gat si abia inghiteam..in 3 zile am fost ok. si ce a spus Nico e f bun..oscillo. multa sanatate si sa ai parte de o sarcina minunata si un bebe sanatos.
p.s. edi a invatat sa spuna cati ani are
si cum il cheama"Edai"
imi vina sa-l pap tot.
duminica placuta
Gabriela77 spune:
Neata si haideti la o cafea fierbinte
Am revenit si noi acasa, aseara pe la ora 00.00. Sara doarme si acum, desi a dormit si pe masina! Am fost la petrcerea fiului nasei noastre, 18 ani. Asa ca petrecerea sotului a ramas pe azi! Ieri a implinit 35 de ani! Sa-mi traisca!
Marieta, cum au zis fetele, ia homeopate, iar daca nu trece ia antibioticul ca risti sa faci mai mult rau lui bebe! Nu-ti fie teama, amoxicilina nu e tare! Sa speram insa ca va trece cu Oscilo!
Nico, bine ca s-a mai dat pe brazda Andrei!
Alex, inteleg ca Tiadris e mai bine...ce ma bucur!
Velenmaria, felicitari pt progresele lui Edi! Cu dintii, noi am scapat usor! N-am avut parte de nopti albe si plansete! Sa vedem cu caninii!
O duminica frumoasa tuturor!
Co, ce faceti voi?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ALEX29 spune:
NEATZA
VELENA felicitari pt pisu la olita in baie si pt vorbaret
de vreo doua zile am renuntat la cafea si dimineata iau vit C efervescenta sa nu racesc :)si sper sa nu se intample
MARIETA pt gat e f bun si stodal ul e tot homeopat ,oricum parerea mea e sa ti consulti medicul inainte de a lua alt medicam ,sanatate multa
ANCA m mult 
GABI 

"LA MULTI ANI PT SOTUL TAU SI TOT CE VA DORITI ALATURI DE PAPUSA VOASTRA "

Sa stii ca nici Tiadris n a avut probleme cu dintisorii, dar la canini e tare aiurea ,azi noapte mi s a trezit plangand pe la 4 si si tot punea degetelele in gurita ,tare mila mi de ea ,in afara de faptul ca doarme cu noi in pat de 3 zile (si se pare ca a inceput sa i placa) chiar nu stiu ce sa i mai fac sa i treaca durerea asta :((
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
adab spune:
buna dimineatza....e o zi frumoasa si azi...sa profitam cat putem , de maine am auzit ca se mai raceste si vin si ploi 
GABY, sa-ti traiasca sotul si distractie maxima azi!!!
ANCA, ADRIANA felicitari pt. sesiune profitati si va distrati si voi din plin!
MAGDA oare pe unde esti? ai terminat cu ex.?
MARIETA, insanatosire grabnica...pt. tuse ia stodal. Mie in sarcina si-a facut bine efectul.
ALEX, sper ca e mai bine Tiadris. Si eu am alternat Panadol cu Nurofen. E ok , stai linistita. Te-ai interesat pana la urma de gradi Paradisul prichindeilor? AM vazut ca primesc si de la 2 ani copiii si daca e ok, poate o voi duce si eu la anu pe Sara caci e aproape de mine.
AM de terminat papica si fug repede si eu dupa mamarutza mea. E inca la bunici unde profita din plin de vreme si sta f. mult prin gradina. Si prin zona mea sunt multe parculete dar cu noroi. Dar avem noroc ca putem intra in curtea gradinitei unde e f. curat la hinti si tobogane caci sunt dale cauciucate pe jos. Ce ma mira e ca educatoarele de acolo nu-i scot pe copilasi deloc la joaca in curte. Cica ar fi insuficiente pt. a avea grija de toti copilasii. Pacat!
O duminica frumoasa va doresc la toate!!!