Gravidutze si mamici de Cluj - 110
Raspunsuri - Pagina 6
mami_alexia spune:
Alex, nu i-a curs nici Alexiei din ureche, otita inseamna ca e inflamata urechea in interior, e rosie.La ea era de obicei foarte rosie in interior, nu vedeam eu ci dr de familie cu "instrumentul" in cauza.
Iar maraiala e caracteristica pt ca o doare, o deranjeaza. Imi aduc aminte ca Alexia avea perioade de durere intensa, atunci incepea sa planga, ii dadeam Nurofen si adormea.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ALEX29 spune:
GABI ma bucur ca v ati distrat impreuna cu cei dragi si ai dreptate e extraordinar cat de mult invata copilashii unii de la altii
in seara asta si noi am avut niste musafirii cu doi copilasi mai mari 6si 10 ani (i am avertizat ca puiu nu i ok) ,nu mi a venit sa cred ca dintr o data Tiadris parca a luat "foc"era ca un spiridus ,vesela si fara stare ,asa cum e ea de obicei ,tare mult m am bucurat sa o vad asa
am uitat sa ti felicit sotiorul pt un asa cadou minunat ,ce culoare are masina ?
ADRIANA
sa stii ca i f f bun betabioptalul si actioneaza rapid
am folosit si batista bebelusului la recomandarea dr si a ajutat tare mult
n a mai facut temperatura si mi a adormit ca un ingerash ,e cu tati in pat acuma si o tinem cu noi toata noaptea sa fim siguri ca e ok
Doamne ajuta sa scape si sa fie bine maine
aaaa am uitat sa ti spun ca dr s a uitat cu un aparat in urechiusa ei si mi a spus sa nu i nimic grav de asta mi a spus sa astept 2 zile si sa nu i dau antibiotic ,dar stii tu cum e ,,,si astazi am citit o gramada de chesii despre otita
IOANA -Sara nu mai ies la nici un club maine ,dar trebuie sa facem o vizita scurta pt o onomastica si asta ..doar daca e bine sufletelul meu
bine ca nu i mai lacrimeaza ochisorii la cochetuta aia mititica 
VELENA si mie imi este cam groaza de parcuri ,sunt tare murdare :((
cand iesi cu puiu tine l de gluga sau de geaca ,,,asa e si Tiadris ,f independenta ,nu i place sa o tin de mana :((
ANDREEA vorba ta ,vor urma si alte cazaturi cu siguranta :( offf
va pup ,pe maine
ma simnt asa de obosita ,dar nu pot dormi :(
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
nrl spune:
Alex,
multi pentru Tiadris, sper sa ii treaca repede. Draga de ea
Noi suntem mai bine, am ramas doar cu muci si un pic de tuse, si diareea care inca nu s-a oprit, dar sunt optimista
Azi a mancat vreo 3-4 guri de banana dimineata iar la pranz si seara paine goala
Aia a cerut-o, in rest n-a vrut nimic. Juma de cana de iaurt in care i-am pus prafurile pt stomac. Raman otimista. Mi-am revenit si eu din raceala. Maine mergem in vizita la o graviduta, parca vad ca iar o sa mi se faca dor sa am burtica![]()
Andreea, Andrei cade de cateva ori pe zi, de cele mai multe ori nici nu se mai plange, nu prea vad ce as putea sa-i fac, eu zic sa nu te ingrijorezi.
Meli cum e piti?
Ioana, ma bucur ca sunteti bine 
Gabi, ce frumos va distrati voi
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
Gabriela77 spune:
Nico, ma bucura vestile voastre bune! Nici Sara nu a mancat bolnavioara, si acum ne uimeste cu apetitul ei, asa ca exista o lege a compensatiilor!
Asa e si la noi cu cazaturile
Nasol cu diareea, sper sa treaca repede!
Alex, ma bucur ca sunteti mai bine, sunt sigura ca veti trece rapid peste episodul asta! Sa stii ca Sara e asa fericita cu copilasi mai mari, nu e foarte interesata de copilasi de varsta ei!
Masina va fi blue ice.
Fete dragi, asa bine a fost cu ai mei, deja mi-e tare dor de ei, am isit mult afara, am mancat al Valahia, am jucat remy si am baut vin fiert, am povestit muuuuult, dar cel mai tare m-a bucurat recatia Sarei! Efectiv, radia de fericire! Le iubeste enorm pe verisoarele ei! Iar dragostea e reciproca! Incredibil cata grija au de ea si cum o invata ele de toate!Sunt ca doua mamici! Trebuie sa va pun poze! Cu ocazia asta, sara si-a redescoperit jucariile. De mare succes a fost cortul!
Acum chiar ma retrag la un film si recunosc sportiv un bol de inghetata!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
anca.b spune:
Salut fetelor! Am scapat de examene! yupiiii!!! Acum am mincarica de mazare cu pulpite de pui pe foc si pina se face, am zis sa dau o citire rapida pe aici, sa vedem ce mai faceti.
Gaby,
. fumos cadou a primit tati! sa se bucure sanatos de el!
Adriana, bafta mare in continuare!
Alex,
icei pentru printzesa Tiadris, sa treaca repede de la urechiusa!
Ioana-Sara, ma bucur ca n-a fost prea traumatizant tratamentul Sarei! 
Nico, sanatate multa lui Andrei si tie! nu fi necajita, o sa-i revina apetitul dupa ce ii trece boala!
Paula, super "fetita" ai tu acolo! are niste ochi...sa vezi cite inimi o sa fringa cind creste mare...mama-mama!
Stefan tuseste si e ragusit...se aude cum hiriie in git...ii dau stodal sirop de azi dimineata. per sa se faca bine repede.
wow, a iesit soarele, iesim si noi afara pe la prinz...in parcul de linga noi, care e plin de noroi
, fara carucior, ca nu ne mai place...sintem baieti mari acum si vrem numai pe jos, sa tragem cateii de coada si sa fugim dupa porumbei!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
FELICITARI, ANCA!!!
Maine e ultimul si la mine![]()
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ALEX29 spune:
multumesc mult fetelor 
ANCA felicitari si Adriana bafta maine 
NICO sunteti pe drumul cel bun 
GABI super culoarea masinii 
e greu cand cei dragi nu ne sunt mai aproape
tu fetelor Tiadrisu meu a avut o noapte f linisita ,mi a dormit ca un ingerah DARRRRRRR astazi mi a avut si are in continuare o energie in ea de nu mi vine sa cred
oare sa fie de la panadol si nurofen??????
nu mi a dormit azi nici 5 min :((
');
anca.b spune:
Alex,
.
pentru puiutza atomica...nurofenul si panadolul dau somnolenta...asa ca nu cred ca e de la ele...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
ANCA puiule in sfarsittttt mi a adormit 
voi ati mai dat copilashilor antitermice diferite ?
Nico de papat nici Tiadris nu papa asa bine ,laptele primeaza 600 ml/zi
a mancat doar 150ml de supa iar felul doi l a refuzat in schimb a mai mancat 2 covrigei ,jumate de cub de branza
azi dimineata i am dat orez cu fructe -un borcanas
si deocamndata cam atat :(,sper sa manance mai bine maine
ce zi superrr a fost astazi ,dar n am iesit afara :(,am zis so mai tin astazi in casa sa fiu sigura ca totul e ok
');
anca.b spune:
Alex, e ok sa alternezi doua antitermice de genul panadol/nurofen in cazul in care nu scade temperatura si practic nu poti administra mai repede de 6 ore acelasi antitermic...solutia e sa-i dai de alt fel, alternativ cu primul. e o practica destul de raspindita, din cite am inteles eu (si mie mi-a zis medicul sa am in casa si una si alta, plus supozitori cu novocalmin, pt orice eventualitate).
la fete!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii