Gravidutze si mamici de Cluj - 110

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Paula, suuper fetita
multumim de incurajari, sper de maine sa fim si noi mai bine, azi am oprit antibioticul ca cica el ar fi de vina pt diaree
in sfarsit azi am iesit si noi din casa, ce cald mi s-a parut ca e afara
Alex, multi pupici lui Tiadris

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

paula, ce mare s-a facut "fetita" ta!!! si ce camera superba are, imi plac mochetele alea de numa'. ii obrajorii aia dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi!

inca nu mi-am revenit dupa cazaturile lui Eric de ieri...bineinteles ca ma simt vinovata pentru toate astea, da asta e alta poveste...el e bine mersi, cel putin asa pare...cucuiul a trecut aproape complet,el vesel si activ ca de obicei...eu ca o stresata si panicoasa ce is, imi fac tot felul de ganduri...

Irinuca e tare dulce...si marisoaraaaaaaaa....ptiu, ptiu...

iar Stefan sau Stefanita? Cum sa-i zic mai bine? e mortal cu cordeluta...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4#" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna mamici

Nu stiu ce sa fac cu Edi al meu..ne vrea sa ma lase sa-l tin de manuta si fuge pe strada... mi-e frica de masini si nici nu se uita in spate sa vada daca sunt cu el se duce si se tot duce. iesim cu caruciorul si mergem in parc unde se poate plimba in voie...dar e atata mizerie si noroi ...uf.

Alex... sper sa reusesc..poate la vara cand e mai cald si accepta sa stea pe olita.mai ales ca la baie sunt multe chestii interzise ..numai bune de explorat..deci nicio sansa sa stam pe olita .

Diana..tare draguta Irina.

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SAL
tu fetelor sunt tare suparata ,puiu meu are otita si ii mai iasa si canini
dintr o data aseara a facut temperatura ,am fost cu ea la control si dr mi a spus ca e o otita "mai usoara"
inca nu am trecut pe antibiotic ,m a sfatuit ca doua zile sa i dau panadol si nurofen la 4 ore
si sa folosesc cat de des batista bebelusului so ajut sa scape mai repede de mucisori
iar pt nas betabioptal de 2/zi
am noroc ca inca papa binisor ,oricum e numai vina mea ,pana acuma n am stiut ce inseamna sa mi fie bolnava cu adevarat si daca as fi protejat o mai mult nu se ajungea aici

DIANA ce scumpa i Irina ,e tare dragalasa si f activa
VELENA intr un final or sta mogaldetele astea pe olita
VICTO tare mare s a facut si puiutu si e un frumos cu ochisorii aia albastri ,are cui semana
DELIA multumim mult de sfaturi sunt f bine venite ,ma bucur ca mamarutele sunt mai bine
ANDREEA nu te necaji ,chiar daca ii supraveghem mereu tot se intampla sa mai cada :(

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

offff Alex...sanatate multa si sa va faceti repede bine...

mersi de 'incurajare', dar asta nu ma prea consoleaza...stiu ca eu sunt vinovata..dar acum ce sa mai fac...si stiu ca vor urma si altele..sper sa nu fie grave...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

salutare la toata lumea..imi pare sincer rau sa citesc despre atatia copilasi bolnaviori....INSANATOSIRE GRABNICA

CU INTARZIERE SI IMI CER SCUZE....LA MULTI ANI LOREsa fi la fel de vesela..frumoasa alaturi si pt familia ta

LA MULTI ANI ANA...

ELENA mersi ca ai intrebat de noi...da,am fost luni cu ea la prima ora.a adormit-o putin,mai degraba a ametit-o punadu-i masca pe fata,i-a injectat ceva ser in orificiile ochilori.din fericire nu is infundate canalele numia mai stramte decat in mod normal.oriucm spalatura cu serul acela a ajutat-o deoarece numai ii lacrimeaza asa cum ii lacrima de obicei...bravo pt papaciosul DRAGOS...SI PUPICI LA BURTICA..

BEX...ce scumpete de fetita ai,imi vine s-o pap nu alta.si SAREI ii plac margelele,agrafele..toata ziua le scoate din gentuta,le aseaza...

ADA a fost comedie filmul la care ati fost?

ALEX...ce rau imi pare pt printesuca...mai puteti merge sambata la chef?bine faceti ca v-ati propus asa

ADRIANA SI ANCA...spor la invatat in continuare si multa bafta.

ADRIANA felicitari pt olita...SARA mai nou mi-l da kk pe covor..face ce face si rastoarna olita.e vina mea mai mult ca o pun pe olita si plec sa fac micul dejun sau altele,ea face si se tot joaca pe-acolo,se misca pe olita pana se ridica si o da jos

si noi crestem,papam bine,suntem pline de energie...mai nou recita si ea tot mai multe cuvinte dintr-o poezie din cantecele,e tare smechera si iubitoare..

o zi buna la toata lumea

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex, multa sanatate lui Tiadris. Betabioptalul e bun si pt febra si durere, Nurofenul. Noi n-am scapat la nici o otita fara antibiotic dar la Alexia erau infectate tare urechile.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, of, of, ce citresc eu pe aici....plin de bolnaviori si cucuieti!

Alex, imi pare rau de otita piticei, din cate stiu e foarte dureroasa...Pupici si sanatate puiutei!

Andreea, Ada, of, din pacate cazaturile de acum urmeaza, mult a cazut si Sara in perioada in care era mai nesgura cu mersul, si parca toate erau la cap si cu mine langa ea! Ma simteam o mama tare neatenta si fara reactie. Si acum mai cade dar mult mai rar! Insa ea plange f putin, problema ca nu ma lasa sa pun gheata! De speriat, chiar daca m-am speriat nu am aratat-o nicodata!

Meli, oare nu se mai termina la voi>??? Sanatate multa lui piti!

Nico, e tare frustrant cand nu papa copiii, si la boala, asa e...e urata diareea? Ca nu-i foarte indicat de intrerupt antibioticul...

Delia, m-ai cam bagat in sperieti cu epidemia asta. Stiu insa ca e nasoala rau gripa asta, noi am avut toti trei si a fost extrem de virulenta! Acum ca s-a facut Sara bine, facem si Prevenarul.

Diana, m-am delectat cu pozele Irinucai! E atat de dulce si vesela si vie!O sarut tare-tare!

Paula, mortala Stefanuta!

Ioana, bien ca nu-s infundate canalele!

Acum despre noi, am avut zile minunate! Au venit ai mei cu fetele, din nou distractie maxima, Sara a ras in hohote continuu, a invatat o gramada de lucruri noi, fantastic cum invata copiii unuii de la altii, au facut baie toate trei, am fost in oras i l-am sarbatorit in avans pe tati! Ne-am distrat de minune! Au plecat acum, de-asta am avut vreme de scris!

Va pup, sanatate multa si weeknd minunat!Ne pregatim de alte petrceri pt weekendul asta!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

multumesc mult fetelor
ADRIANA lui Tiadris nu i curge nimic din ureche ,dupa ce ti am citit mesajul m am uitat mai bine si totul arata normal
sperrrrr sa nu fie mai grav ,tu ce zici ?
nu mai are temperatura ,dar e tare maraita draga de ea ,imi vine sa tampesc ca nu stiu cum sa fac sa i treaca starea asta mai repede

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput