Gravidutze si mamici de Cluj - 110
Raspunsuri - Pagina 4
mami_alexia spune:
Andreea, Ada, si cu cazaturile e o intreaga istorie si la noi. Alexia avea o placere nebuna pentru loviturile la cap. pt Sara si Eric!
Operatiunea olita continua..aseara mi-a zis sa-i aduc olita si eu n-am inteles ce spune. Imi spunea "mami, ita, ita" si eu eram cu gandul in alta parte si cand m-am prins ce vrea sa zica...ea facuse deja in pampers.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
velenamaria spune:
buna mamici
sanatate copilasilor bolnaviori !
Edi a cazut cu fata in nisip si cand l-am ridicat avea nisip in gura... papat nitel..oare e ceva? si eu sunt cam panicoasa de fel..habar nu am ce se intampla cu nisipul din stomacel..nu era mult ..
azi a facut primul kk in olita...l-am lasat sa se uite la bebe tv ca sa stea pe olita. oare gresesc? nu vreau sa-si formeze obiceiul de a face la olita in fata tv-ului. ce ziceti? sa-l las sau mai bine renunt la olita..deocamdata.
sa aveti o zi minunata
mami_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velenamaria buna mamici sanatate copilasilor bolnaviori ! Edi a cazut cu fata in nisip si cand l-am ridicat avea nisip in gura... papat nitel..oare e ceva? si eu sunt cam panicoasa de fel..habar nu am ce se intampla cu nisipul din stomacel..nu era mult .. azi a facut primul kk in olita...l-am lasat sa se uite la bebe tv ca sa stea pe olita. oare gresesc? nu vreau sa-si formeze obiceiul de a face la olita in fata tv-ului. ce ziceti? sa-l las sau mai bine renunt la olita..deocamdata. sa aveti o zi minunata www.kodakgallery.com/ShareLanding.action?c=6w4zuyz.8ii63ebn&x=0&y=-68o2yy&localeid=en_US&cm_mmc=site_email-_-site_share-_-core-_-view_photos_album" target="_blank">poze Eduard 10-13 luni |
N-are nimic putin nisip. Sotul meu cand era mic manca var de pe pereti si vad ca n-a patit nimic.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ALEX29 spune:
salutare
of tu fetelor si puiutu meu a cazut astazi si desigur ca a plans ,dar cred ca mai mult am speriat o eu cum am reactionat ca doar a cazut pe covorul din hol care e gros si nu avea cum sa o doara asa tare ,de vreo 2-3 zile tot incearca sa mearga pe doua roti cu masina ,e tare figura ,se pune cu funduletu pe scaunelu masinii si trage de volan ,se sprijina pe picoruse si ridica masina pe 2 roti si astazi nu i a prea iesit :((
sper sa ma controlez mai bine data viitoare si sa nu mai reactionez aiurea ca se sperie saracuta de ea
ADA i ai pus ceva la gurita ?intreb sa stiu ...sper sa nu ni se intample ,dar nu se stie niciodata
pt Sara
ANDREEA eu am inceput sa dau cu mopu numai cand doarme ,am patit o si noi cand era mai mititica
Eric
NICO
ANCA eu sunt f ok cu locatiile propuse dar inca nu preiau initiativa pt ca eu am cu cine so las pe piticuta ,deci in cazul meu e mai usor ,asa ca pana martea viitoare ar fi super daca una din mamicile care nu are cu cine sa si lase puiu ar hotara ceva, altfel nu mai prindem nimic liber :(
iar seara, pt cine poate sa vina ,IN CLUB -OBSSESION sau unde vrei voi
VELENA felicitari pt kk la olita dar parerea mea e ca ar trebui sa -l inveti sa si foloseasca olita la baie ,oricum tu stii cum e mai bine sa nu ti fie greu mai tarziu sa l dezobisnuiesti
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');
adab spune:
ALEX...da Tiadris a ta e o adevarata "cascadoare"...pacat ca unele scheme se lasa cu lovituri...asta e...riscu "meseriei". Ideea e sa nu reactionam si noi prea tragic cand se intampla, caci copiii apoi se sperie si mai tare. La Sara i-am pus doar gheatza si s-a oprit sangerarea si azi a fost tare voioasa, a papat bine, deci nu cred ca a deranjat-o prea mult mica rana de la buzitza.
Cu olitza si noi suntem cam la fel...trebe sa fim tare pe faza ca in majoritatea cazurilor se cam screme (chiar imita sunetul) si se lasa buburez cand e cazul. De cateva ori chiar s-a dus spre olitza. Ii trebe si ei o preocupare buna ca sa-mi stea, daca o pun asa pe neasteptate pe olitza. Va trebui treptat si noi s-o obisnuim la baie.
NICO...cand a fost cu muci si Sara refuza mancarea. Si chiar si cateva zile dupa ce s-a vindecat... ca deja eram panicata si eu. Va dorim insanatosire grabnica si sa revina pofta de papica.
dpop spune:
la cererea publicului am pus poze noi cu nazdravana noastra
http://family.webshots.com/album/569954669EukXWa
avem si film cu primul pisu la olita, dar m-am gandit ca nu e ceva de aratat in public, asa ca ala nu l-am mai pus pe net.
Morgano spune:
Diana, Dpop ai un PM de la mine, imi poti raspunde?
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Morgano spune:
Tot eu, sanatate bolnaviorilor!
ATENTIE: epidemia de gripa si cea de viroza iau mare amploare, stiu asta din surse sigure, si vazute cu propriii mei ochi. Asa ca evitati iesirile la mall, cumparaturi etc. cu copiii. Fetele cu puii la cresa, faceti cumva macar sapt viitoare sa nu ii duceti.
Nu e alarma falsa, formele sunt oribile cu diverse manifestari.
Mai e si epidemie de varicela, si multe din viroze dau penumonii si alte complicatii muuult mai nasoale.
Mi s-a spus de la Pediatrie II ca dc si dupa vacanta asta oficiala de 1 sapt lucrurile nu se potolesc, e posibil sa se inchida cresele si gradi de stat vreo 2 sapt, sa se opreasca raspindirea :(
Aveti grija la simptomele cele mai mici de raceala, NU dati antibiotice sub nicio forma, mergeti la medic. PEDIATRU.
Va pupam pe toate, ale mele sunt mai bine, dar nu ne-a fost usor cu Iris cu 39.4 de 3 ori pe zi. Ana a scapat mai usor datorita polipilor scosi si PREVENARULUI, pe care ma injur la nesfarsit ca nu i l-am facut mai devreme. Si ei si Irisucai, care il va face imediat ce e mai bine.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Victo spune:
am auzit asa, in treacat ca vor sa bage prevenarul pe lista vaccinurilor obligatorii..mai erau si cel contra varicelei..si inca unul..ceva cu enterocolita..imi urla stefan in cap si nu am auzit, efectiv, ce zicea tantia aia la stiri.
si eu ma agndesc sa fac prevenarul.
tineti-mi pumnii, maine plec la Bucuresti, la examene. doar ca nu stau mult, numa pana duminica.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Victo spune:
da de fetita mea ce ziceti?
http://good-times.webshots.com/photo/2171510150102838148DlzlqI
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)