Gravidutze si mamici de Cluj - 110
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana13 spune:
Meli, fara antibiotic mi-au sus si mie sa il tratez cind a avut enterocolita. I-au administrat in spital cind am ajuns cu febra 39 si ceva, apoi daca au vazut ca a scazut febra si nu a mai facut, au zis ca nu are rost antibiotic. Doar regim si hidrasec si biotics. Eu numai biotics am putut sa ii dau, alte medicamente le vomita.
Sa ii dai si morcovi si supe cu multi morcovi, ca ajuta la formarea florei intestinale.
E tare rau, eu si acum cind face un kk mai moale si mirositor intru in trepidatii.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
mersi mult fetelor, sunteti tare dragute. pt toate!
pt probleme respiratorii eu asa stiu ca e pedi 3
n-o sa mai intru la timisoara cred ca, daca am unde, incerc.va pup pe toe si sa ne auzim cu bine.sper ca, cand va scriu data viitoare sa am numai vesti bune.
ALEX29 spune:
MELI sa treaca odata si sa se faca bine Timea noastra
si du te la curs ,e pe maini bune ,oricum prea multe nu poti face decat sa respecti regimul
ANCA-Soanso ,propunerea am facut o dar cum am mai scris ,las sa decida mamicile care nu au cu cine sa si lase puisorii
darrrrr va trebui sa luam o decizie cat de repede ,mult nu mai este
asa ca mamicilor propuneti
MARIETA somnic usor ,inca putin si maine iti vezi bebele
VELENA nu stiu pe cine sa ti recomand:(
ADRIANA bravo si bafta si maine
DIANA cand ne mai pui poze cu puiutzu ?
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');
bex spune:
Neata
La multi ani Anei!!! pentru ieri Nati, sa fiti fericiti si sanatosi! Aveti o familie tare frumoasa
Fetelor, multumim de complimentari.
Meli, sper sa fie bine printesa pe cand te intorci din TM. E o dulce si o frumoasa, am mai aruncat un ochi la pozele voastre de pe Hi5.
Anca, Adriana succese in sesiune, in continuare
cele doua Diane ocupate, mamici de fetite frumusele,nazdravanele Ana si Irinuca
Ancule si eu ma tot gandesc la 1-8 Martie, sa vedem ce facem, sper sa ne intalnim cumva..
va pupam, o zi insorita:D
Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
anca.b spune:
neata buna!
Alex, si eu as prefera sa ne intilnim fara pitici de 8 martie. insa, pt ca sint printre noi si fete care nu au cu cine lasa copii, am putea sa ne vedem dupa-masa, undeva unde sa fie spatiu, ca sa poata veni toata lumea: chicago's, casa piratilor, sinaia...
ma gindesc sa ne intilnim prin parc cu picii, cind o fi mai cald...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
eladea2005 spune:
neata!
la noi nu e buna, eric a cazut de 2 ori pe spate... o data pe gresie, o data pe parchet... i s-a facut si un cucui in zona occipitala...offffffff..acum daorme...sunt asa de suparata... a fost vina mea, stergeam pe jos si a venit dupa mine...a alunecat si....
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4#" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adab spune:
neatza buna,
Andreea cucuiu lu Eric sa se vindece repede. La noi ieri a fost zi cu ghinioane: 2 cazaturi(una dimineatza si una seara) cu spart buzitzele. Tare suparata am fost si eu , pe azi se mai vede doar la buza superioara o bubitza, noroc ca e inspre interior.
nrl spune:
Mai fetelor, dati-mi niste idei cum sa-l fac pe Andrei sa manance, deja e a treia zi in care nu reusesc sa bag aproape nimic in el, maxim 10 imbucaturi pe zi. Problema e ca e plin de muci, tuseste, si pe deasupra de ieri ii merge burta. Deci incerc sa-i dau mancare de regim. Aa, si ii ies canini si maselute, e tot umflat. Azi dimineata m-am bucurat ca luat 5-6 guri de orez cu morcov si carnita de pui, dar la ultima a dat tot afara. Traieste doar cu lapte de tzitzi. E bine dispus, nu plange, dar cat putem sa o tinem asa? In ultimele zile deschide gura la mancare doar dupa ritual, adica trebuie sa il tin in picioare pe pervaz la geam, strigam cainii, pregatim o bucata de paine sau ceva sa le aruncam si cand deschid geamul deschide si el gura. E de rasu plansu, si nasol e ca nu pot face 'operatiunea' singura, ca nu am destule maini si seara nu are cine sa ma ajute Sper sa trecem de faza asta repede ca altfel imi iau campii
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
eladea2005 spune:
of ada...saracutii...mi-e asa mila de ei cand cad si se lovesc...stiu ca toti o patesc, dar m-am speriat ca eric a cazut de 2 ori in aceeasi zi, pe spate.. s-a lovit cu partea occipitala, care stiu ca e mai sensibila...sper sa fie totul ok...deocamdata e vesel,activ...pupam si noi mamarutza...
te inteleg perfect, nico...la fel procedam si noi cu eric...
andrei poate ca nu manaca din acuza ca e bolnavior, nu? sau a inceput mai demult greva foamei? si noi incercam diverse scanarii si tertipuri pt a-i distrage atentia de la mancare ca sa-i pot baga in gura...rasu plansu...exact cum zici...bine, eric e mofturos de mic, deja m-am obisnuit cu el asa...ii dau mancare cand cred ca-i e foame, adica la 5 ore...
am inceput sa-i dau Vitam, un siropel, la recomandarea pediatrei...vad ca papa mai bine...cred ca de la el..nu stiu ce sa zic...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4#" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mami_alexia spune:
Nico, multa sanatate lui Andrei. Nu stiu ce sa-ti spun cu mancatul..asa e cand sunt raciti, e tare greu, nici Alexia nu mananca mai nimic in perioadele alea. Mai nou m-am uitat zilele trecute in gatul ei (din joaca am pus-o sa deschida gura mare si am reusit sa vad)..si i-am vazut amigdalele. Acum eu nu stiu cum ar trebui sa arate amigdalele sanatoase (roz?). Ele roz erau, tare m-am panicat ca are rosu in gat, dar nu are nimic ca au trecut vre-o 3 zile de atunci si nu are simptome, plus ca mananca bine. Sunt o mama panicoasa rau...
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...