Gravidutze si mamici de Cluj - 110
Raspunsuri - Pagina 2
soanso spune:
natalia,LA MULTI ANI ,CU SANATATE,FERICIRE SI NUMAI BUCURII ,pentru printesa ta care azi implineste 4 anisori!
e frumoasa tricicleta,cat a costat si de unde e cumparata?
te-am vazut mai demult in Cora dar nu am indraznit sa te abordez.
am fost azi sa vb pt gradi,evident nu mai au locuriam primit promisiuni doar pt la toamna...tb sa-mi bag antenele in priza sa rezolv cu "pile" vad ca din pacate doar asa se poate rezolva ceva .
Delia,ma bucur ca fetele sunt mai bine,cum e bona noua,ma mir ca ai mai avut curaj sa cauti alta dupa esecurile anterioare.
Co,oauuu ce scumpa e Carina cu margelele,hihihi a mea a inceput cu creme,parfumuri,se imbraca dezbraca de n-spe mii de ori /zi,se uita in oglinda e belea.
cum ramane cu intalnirea noastra???cand unde???Alex preia initiativa cu organizarea
eladea2005 spune:
LA MULTI ANISORI ANA IUBITA! SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI SA AI PARTE DE TOT CE-TI DORESTI!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anca.b spune:
M-am intors! si am stiut!!! merci de urari, fetelor, cred ca s-au prins de mine! hihihi...mai apelez la pumnii vostri si vineri!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anamica spune:
La Multi Ani Ana, fetita frumoasa si exceptionala, inca de la nastere !
Delia multa putere tie si sananate fetelor!
Co icei Carinei, frumoasa si cocheta ca intotdeauna!
Astazi am fost(in interes de serviciu) la o gradinita pe str Tarnavelor, am ramas impresionata ce frumos e si ce copilasi veseli si fericiti am vazut. Acolo, din pacate, iau copilasi de pe la 3 anisori dar e o gradinita micuta, de stat, renovata, cu mobilier nou si cu o atmosfera foarte frumoasa.
Diana si Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Marieta, te-am trecut in listutza. sa ne dai si data exacta a nasterii tale, ca te putem felicita cind e cazul.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
kitzy spune:
Anamica gradinita ii aia de langa biserica?
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
antoni spune:
fetelor, ama juns si eu in final sa mai scriu 2 cuvinte.in mare, am fost la medic, dar mare lucru nu mi-a zis, ca reactia gregersen e pozititva, asta inseamna ca are sange(hematii) in scaun, asta cica e de la ceva viral, dar nu a iesit ce. deci ca urmare nu poate sa-i dea tratament cu anitibiotic daca nu stie ce trateaza.na, cum trece atunci de l;a sine nu stiu. exista posibilitatea ca o enterocolita virala sa treaca fara antibiotic?sau asa o vom duce pana iese ce-i?partea mai nasoala e ca am facut deja vreo 10 analize si de niciunde nu a iesit, deci mica sansa sa iasa..si e tare ciudat ca nu are in fiecare zi diaree, o zi da, una nu, deci...poate va fi ea puternica ca si organism si trece opeste asta fara tratament? eu asa stiu ca nu trec astea fara, dar...voi ce ziceti?pe langa a iesit E.Coli, care cand am intrebat ce sa-i dau, a inceput sa strige la mine ca asta e normall, ca le avem si noi si ajuta la digestie, astea le stiam si eu dar ma gandeam ca pe moment ce le-a scris in buletinul de analize, inseamna ca sunt cele patogene. in fine...nu stiu.ma dfoare sufletul pt ea, cica sa tin mai departe inca o luna regimul asta, cum dracu, scuzati-ma sa tii regim cu 4 feluri de mancare la un copil mic, ca nici eu nu le-as manca astea, fara sare, fara nimic, doar mamaliga, branza de vaci, banane, supa de zarzavat si orez cu carne. dracu...scuze.si mi se rupe sufletul cand vad ca ar manca macar un mar...offff, de am trece odata peste asta...
eu maine plec la timisoara la un curs, daca nu plateam, zau daca mergeam, nici nu-mi pasa de ea, dar asa...a zis buni ca are ea grija de ea si ca totul va fi bine, deci...sper.
Ada-iti multumesc din suflet, chiar azi mi-a adus o prietena niste afine, dar zice medicul sa nu-i dau, nu stiu.
Soanso-bafta mami cu pilele, poate reusesti daca-ti place asa mult acolo.
Alex-mersi si tie, mi-ai zis si tu de afine dar n-am apucat cred sa-ti scriu.
Elenutza-lasa mami ca treci peste perioada asta si te bucuri de sarcina, hihi, parca mi-e dor si mie de o burtica.
Eladeea-noi am solutionat in parte problema somnului si plansului de noapte, mi-am dat seama ca nu are nimic domnisoara, doar ca vrea cu noi, asa ca am tras patul ei langa canapeaua care este in camera ei, si noaptea cand se trezeste si plange, ma duc in camera ei si ma pun pe vanapea si ii zic ca si eu dorm acolo, ma vede si se linisteste si in 5 minute dupa ce adoarme ma mut inapoi in patul nostru la noi in camera, hihi, sper sa tina, sa nu se prinda. bafta multa si voua.
Ripley-ma bucur mult ca sunteti mai bine, in orice caz ai nervi de otel, eu cred ca cedam deja in locul tau.am vrut sa te intreb ca voi aveti la activ si niste enterocolite, ca se poate sa scapi de asa ceva fara tratament? adica sa se trateze fara nimic, numai cu ajutorul organismului?
na, ma duc dragelor sa mai fac cate ceva prin casa, mai intru pe aici.
Ioana-un bolnavicios pt P de la Timea.e un dulce, m-am delectat cu pozele.
bex-un pusi la cocheta, e tare frumusica si ce a mai crescut!!!!
Meli+Timea-Larisa
dpop spune:
meli, eu tare as vrea sa te incurajez....
din cate stiam eu la virusi nu se da nimic, doar bacteriile sunt atacate de antibiotice, dar poate ma insel...
cica umbla rotavirusul, era la pedi 2 plin, un coleg a mers cu copilul cu o laringita si s-a procopsit si cu ala.
irina a avut si ea diaree nasoala cand a fost mult mai mica, exact asa - o zi da o zi ba, insa era pe vremea cand inca mai bea laptic exclusiv, si a durat vreo luna pana s-a reglat cat de cat, dar cand sunt mese numai de lapte nu e la fel...
hai ca o sa fie bine, isi revine timea repede. exclude tot ce e cu zahar, si restul sfaturilor, si pana la urma va fi bine. la noi pt diaree a mers f bine biotics combinat cu hidrasec. o saptamana de tratament si dup-aia si-a revenit.
mami_alexia spune:
Mai am un examen(duminica), azi a mai trecut unul. Anca, succes pt vineri!
Meli, nu stiu nici eu ce sa mai zic, cum n-am avut de-a face cu probleme de genul asta. Ma rog din suflet sa scapati odata.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
velenamaria spune:
buna seara
Unde se merge ptr probleme respiratorii? ce doctor imi recomandati? nu ptr Edi..ptr alt copil.