Gravidutze si mamici de Cluj - 110

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Cateva poze noi...http://family.webshots.com/album/570051159HOAMYj?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Buna seara fetelor..va mai citesc din cand in cand si vin cu precizari
1. stimulentul pentru reintoarcerea la sv innainte de a implini bb 2 ani..este de 100 lei.Veti primi 200 lei alocatia copilului pana face 2 ani.\Dupa 2 ani 40 lei amarati.Daca se face cu cu 85% CIc atunci va pica cu siguranta chestia asta acre era valabila pt cele 8 mil..adica 6 mil pt mama si 2 mil pt copil.
2. tichete de cresa exista se stie de ele ..dar nu s-a aplicat never ever ..si si daca le ai nu ti le ia la cresa. Asta stiu sigur.Deci nu va bazati pe ele.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

monica, mutam de precizari! asa stiam si eu de stimulent 100 lei...plus alocatia de 200 pina face copil 2 ani.

tichetele astea de cresa nu sint ceva obligatoriu, nu? sint cam ca tichetele de masa...unii angajatori le dau, altii nu...ma gindesc eu...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ada, am vazut pozele! vad ca si frumusetea ta cu ochi albastri e fascinata de perdele! fata! ii plac cartile cu animalutze? voiam sa-i iau si eu lui stefan si n-am mai vazut la auchan...trebuie sa merg in carrefour sau la cora duminica...

pfff...ce tastarnitza am....

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui velenamaria

buna mamici

a fost sotu la fortele de munca..asa e .doar mamele care doresc 85% trebuie sa depuna cerere si adev cu salariile..habar nu am ce si cu cine a vorbit prietena mea. foarte bine..ca nu aveam chef de umblat aiurea.
va doresc o zi minunata

www.kodakgallery.com/ShareLanding.action?c=6w4zuyz.8ii63ebn&x=0&y=-68o2yy&localeid=en_US&cm_mmc=site_email-_-site_share-_-core-_-view_photos_album" target="_blank">poze Eduard 10-13 luni

velenamaria, lamureste-ma si pe mine te rog...ca sunt in ceata cu atatea emsaje contradictorii...eu am depus o data dosarul pt 85% in ianuarie...ziceai ca trebuie refacut?? asa citeam intr-o postare de-a ta din zilele trecute...sau e vorba de mamele care nu si-au depus inca dosarul de 85%?

mersi mult..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adab

Cateva poze noi...http://family.webshots.com/album/570051159HOAMYj?start=0

Ada si Sara-Denisa (27.02.2008)
http://community.webshots.com/user/adabutus

ochii aia ma termina... si ce eleganta e domnisorica...pui pe ea...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Adriana, merci de link-ul cu magazinul...de cind cautam eu paste integrale...la un pret decent, ca la carrefour sint 9 lei punga si nici nu le gaseti tot timpul...

Andreea, numai cele care nu au depus adeverinta si cerere trebuie sa o faca...daca tu ai depus deja, nu mai trebuie sa faci nimic, decit sa te inarmezi cu rabdare. .

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Citat:
citat din mesajul lui arghirmonica

Buna seara fetelor..va mai citesc din cand in cand si vin cu precizari
1. stimulentul pentru reintoarcerea la sv innainte de a implini bb 2 ani..este de 100 lei.Veti primi 200 lei alocatia copilului pana face 2 ani.\Dupa 2 ani 40 lei amarati.Daca se face cu cu 85% CIc atunci va pica cu siguranta chestia asta acre era valabila pt cele 8 mil..adica 6 mil pt mama si 2 mil pt copil.
2. tichete de cresa exista se stie de ele ..dar nu s-a aplicat never ever ..si si daca le ai nu ti le ia la cresa. Asta stiu sigur.Deci nu va bazati pe ele.
Monica

Se poate sa fie 100, mie mi-au spus la serviciu ca e 300 si am fost foarte incantata, cine stie o fi vre-o reglementare interna a institutiei, ca la noi tot timpul a fost altfel, lucrez la o unitate militara.

POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Anca, pastele de la Barilla sint f bune. Nu stiu daca sint integrale, dar pt ceilalti membri din familie... LA Cora sint f multe sortimente.

Ada, ce bine ii scoate ochii in evidenta (daca mai era nevoie) movul inchis! F bine ii sta in mov!

Monica, imi place de tine cum intervii cind stii ceva. Chiar imi calculasem si eu ca as mai lua niste bani in plus

Ioana, eu daca as avea 2 bunici in Cluj, dispuse sa stea cu copilul, nu l-as da la cresa, macar pina la toamna. Faci cum crezi, dar ar trebui sa profiti de bunici, ca are timp sa intre in sistem.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ada, cum stai cu fata spre Casa Matei Corvin, prima straduta la dreapta si de acolo e a doua casa pe stanga, e intr-un gang. In gang gasesti indicatoare, e undeva pe dreapta. Eu ii cunosc pe proprietari, au si o firma care face cursuri pt manageri de proiect si am facut si eu cursul si de atunci stiam ca vor sa deschida magazinul. N-am reusit sa ajung decat acum si mi-a placut faptul ca nu sunt preturi foarte mari. M-am gandit ca au tinut un plafon mai jos al preturilor ca sa aiba trecere la clienti. Da, Anca, preturile sunt mai mari la Carrefour fiindca sunt importate. La magazinul acesta marea majoritate a produselor sunt romanesti. Iar pastele..m-au dat gata.

Monica, merci de completare, asa se numesc TICHETE DE CRESA. Dar nimeni nu le-a primit vreodata.

Ada, nu ne-o imprumuti pe Sara sa nu jucam cu ea? E ca o papusica

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput