Gravidutze si mamici de Cluj - 110

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Apropos de cresa si intoarcerea la munca. Am auzit o stire in urma cu 1-2 saptamani dar n-am apucat sa va povestesc ca eram in focul examenelor. "Cica" exista o lege conform careia mamele care se intorc la munca inainte de a implini copilul 2 ani beneficiaza de o suma de 350 lei/luna pentru a plati cresa. Legea vine in sprijinul reintoarcerii cat mai repede a mamelor la locul de munca. DAR ...(fiindca trebuia sa existe un dar)..legea e in vigoare de vreo 3 ani insa nici pana in ziua de azi nu au aprut normele de reglementare sau dispozitii sau ce le mai trebuie lor ca sa o puna in practica. Po****tia nu a fost informata asa ca nimeni nu a cerut nimic, deci nu a beneficiat nimeni de chestia asta pt ca nu a stiut si pt ca, repet, nu exista norme de reglementare. Totusi,legea e in vigoare. Asadar...TRAIM IN ROMANIA..continuarea o stiti..

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ce faza tare, mi-au cenzurat un cuvant. Adica natiunea,poporul, na

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADRIANA chiar ca s destul de ok preturile ,tinand cont ca s bio

fetelor voi v ati comandat vreodata produse de la CORA ?am inteles ...sper sa nu gresesc ca se poate face livrare si la domiciliu

DIANA n ai fost la cresa Paradisul Prichindeilor ?
luni sigur merg ,de abea astept sa vad cum e

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

deci nu stie nimeni de alocatie?ati primit-o pe luna decembrie?adica in ianuarie?ca doar vine retro...

alex eu mi-am laut masina de spalat din cora...si da,mi-au adus-o ei acasa

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Apropos de cresa si intoarcerea la munca. Am auzit o stire in urma cu 1-2 saptamani dar n-am apucat sa va povestesc ca eram in focul examenelor. "Cica" exista o lege conform careia mamele care se intorc la munca inainte de a implini copilul 2 ani beneficiaza de o suma de 350 lei/luna pentru a plati cresa. Legea vine in sprijinul reintoarcerii cat mai repede a mamelor la locul de munca. DAR ...(fiindca trebuia sa existe un dar)..legea e in vigoare de vreo 3 ani insa nici pana in ziua de azi nu au aprut normele de reglementare sau dispozitii sau ce le mai trebuie lor ca sa o puna in practica. Po****tia nu a fost informata asa ca nimeni nu a cerut nimic, deci nu a beneficiat nimeni de chestia asta pt ca nu a stiut si pt ca, repet, nu exista norme de reglementare. Totusi,legea e in vigoare. Asadar...TRAIM IN ROMANIA..continuarea o stiti..

POZE ALEXIA

Daca ma intorc mai repede de implinirea varstei de 2 ani, stiu sigur ca voi primi un stimulent de 300 ron / luna si am calculat ca voi ajunge la aprox 2200 ron / luna cu tot cu alocatia copilului, asa ca e mult mai avantajos, si nu vom mai avea probleme cu plata ratelor

POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Citat:
citat din mesajul lui sara2007

deci nu stie nimeni de alocatie?ati primit-o pe luna decembrie?adica in ianuarie?ca doar vine retro...

alex eu mi-am laut masina de spalat din cora...si da,mi-au adus-o ei acasa

ioana...mami de sara

eu am primit alocatia!

POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

eu astept sa se trezeasca printesa mea...rar cand doarme atata,de la 2 jum doarme si imediat e 5 jum.nici nu pot face mare lucru prin casa sa n-o trezesc.de ma pun sa spal vase risc s-o trezesc.deci pierd vremea putin la calc.seara ma termina iarasi.ieri a adormit 2 ore de amiaza de la 2 fara pana la 4 fara si tot la 11 jum a adormit seara.speram sa adoarma mai repede.si atata se foieste,atata se joaca,apoi se maraie...ba ii trebe s-o mangai,,,da-de...da-de,,adica draga draga ba pe picior,ba pe spate,ba ,,ba-ba,, si ,,bosu,,adica baba si mosu....punguta cu doi bani de fapt sa i-o spun,ba ii trebe ursu,ba ,,telu am am,,adica catelul ham ham,ba ,,lilu,,adica crocodilul....ba pusa,papusa....ba bebe...ba ,,pisu,,adica caca....ba cine mai stie ce...numa sa nu doarma.e un chin seara,e plina de energie.in seara asta v-a fi mai rau cum a dormit atata

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Buna,
GABI...mami de Ionut si Ioana...am citit prin ce ai trecut cu Ionut, nici nu imi pot imagina....cred ca au fost clipe de cosmar. Bine ca sunt sanatosi copilasii tai acuma si sper sa iei decizia cea mai buna pt. familie. Cu jumate de norma nu te poti incadra?
ADRIANA....nu-mi vine sa cred ca tocmai ai scris unde este acel mag. Bio. Chiar azi eram prin zona si il cautam....taman in partea opusa , adica pe Universitatii, Eroilor, Napoca si am gasit ceva mag. cu produse naturiste Apicola...sau ceva de genu... dar eu il vroiam pe cel Bio . Oare acele batoane cu fructe se pot da la copilasi de 1 an?
ALEX...eu nu am inteles bine....intalnirea cu bebeii sa fie in aceeasi zi, adica 8 martie?? Cat despre Club, mie mi-ar placea unde este muzica mai buna. Autograf unde e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ciao fetele

Adriana, eu eram in parc! Nu te-am vazut, imi pare rau. Poate ne vedem intr-o zi, cu alexia cu tot! de cresa nu stiu nimic in plus. Tanti mi-a zis ca l-a inscris (pt septembrie) si ca ma anunta cind trebuie sa duc actele…

Gabriela P, tare rau imii pare ca ati trecut prin atitea! Bine ca s-a terminat. Iar legat de intorsul la serviciu nimeni nu are dreptul sa te judece. Si eu ma voi intoarce mai repede. Am stabilit ca de la 1 august, dupa ce-mi dau disertatia. Stefan va avea un an jumate…

Marieta, ma bucur ca au apucat fetele sa-ti raspunda repede. Daca nu sint scurgeri de singe nu e nici o problema.

Ioana-Sara, mie mi-a intrat alocatia in 21 ianuarie.

Meli, cum sinteti?

Elena, ce bine ca ne mai dai cite o veste! Cind ne pui o poza cu burtica? Si cu dragos?

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Fetele, voi sinteti sigure ca e 300 lei stimulentul? colegele mele care s-au intors mai repede au primit 100 lei pe luna stimulent...
Gabriela, imi zici legea, daca o stii?

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput