Gravidutze si mamici de Cluj - 110

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna mamici

a fost sotu la fortele de munca..asa e .doar mamele care doresc 85% trebuie sa depuna cerere si adev cu salariile..habar nu am ce si cu cine a vorbit prietena mea. foarte bine..ca nu aveam chef de umblat aiurea.
va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna fetelor!
As vrea sa stiu daca mai este cineva care se intoarce la serviciu mai repede de 2 ani. Ca eu m-am hotarat sa ma intorc in aprilie la serviciu si sa-l duc pe Ionut la cresa din cauza ca ne descurcam foarte greu cu banii, ce parere aveti, este de condamnat faptul ca-l duc la 1 an si 3 luni la cresa?

POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

ploscariu in orice situatie vei fi lumea tot o sa te judece, ca deh la asta se pricep cel mai bine. tu fa cum simti tu ca e mai bine pentru familia ta.
eu personal m-am intors la servici cand irina avea 7 luni. (de fapt cu 1/2 norma am lucrat de acasa de la 4 luni).
asta a fost schema, avem rate mari, si acu tot cresc cu criza asta, a crescut si euro... ghinion. plus ca lucrand la particular, nu peste tot e privit cu indulgenta sa iei 2 ani concediu.
irina a mers la cresa de la 10 luni pana la 1 an si 1 luna, cand a luat raceala aia nasoala, de am fost cu branula 2 saptamani. acum ne gandim din nou cum sa facem, o dam la cresa din aprilie cand mai scad virusii, sau luam bona...

multa sanatate piticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Marieta, si eu aveam asa ceva in sarcina, nu e nimik grav, ceea ce trebuie sa alarmeze sunt scurgerile cu sange, mai ales proaspat, dureri abdominale!Dar la tine nu e cazul! Totul va fi bine, nu te ingrijora, si nu ezita sa ne interbi oricand, orice, exact in situatia asta am fost si noi!

Gabriela, imi pare rau de asemenea necaz!!! Nici nu vreau sa imi imaginez ce a fost in sufletul tau!Cu mersul la cresa si intoarcerea ta la serviciu, nu se pune problema de judecat. Fiecare mama face ce crede ca e mai bine pentru copilul sau! Si pentru familia sa! Daca iei o astfel de decizie, nu inseamna ca il iubesti mai putin pe copil! E greu, intr-adevar, sa te descurci cu venituile astea! Si la noi situatia nu a fost roz! Mai ales ca veneam de la niste venituri consitente si trecerea a fost f brusca! NU trebuie sa convingi pe nimeni ca faci ce e corect, ci sa fii tu impacata cu decizia ta! Orice ai alege, ramai o mamica perfecta pt copilasii tai!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ciao la toata lumea....

MELI imi pare tare rau pt piti...fi tare pt ea si mai du-te la un medic.da-i ceai de chimin,e tare bun si nimic dulce.

ELENA sarcina usoara in continuare si un mare la dragos

MATERIAT la fel si tie,sarcina cat mia usoara si cu scurgerile sunt de parere cu ce-au scris fetele.

PLOSCARIU...te cred ca ai trecut printr-un cosmar cu ionut,stiu si eu cum ii,cand am stat cu sara in spital..bine ca e bine acuma.si cu cresa tu sti cel mai bine cum ii.dra unde lucrezi?si eu imi caut cev ade lucru si as vrea s-o dau pe sara la cresa peste vreo luna.deci cam la un an si 11 luni,2 ani.cu toate ca as avea cu cine s-o las.dar aleg cresa ca ma gandesc ca-i v-a placea cu copii,in colectivitate mai mult decat sa stea cu bunica-mea sau ,,soacra-mea,,

AM O INTREBARE...V-A INTRAT ALOCATIA IN IANUARIE?MIE NU...

SI referitor la 8 MARTIE si eu as vrea sa ne vedem cu bebeii primadata iar apoi cine vrea si poate si intr-un club seara..numa sa ne hotaram la data si la ora primadata pt intalnirea cu bebeii....

va pup..pe toti

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!

Diana, deci nu mai merge Irina la cresa deocamdata? Si eu pe la mijlocul lui martie ma gandesc sa o duc din nou.

Anca, cred ca te-am zarit azi in parculet. Erai cu o geaca rosie? Eu eram sus, in statie. Cum e cu locurile la cresa, ai primit raspuns?

Fetelor, azi m-am plimbat...si am ajuns la magazinul Cosul Verde, magazin de produse bio. Vi-l recomand cu drag, e langa Casa Matei Corvin, str Sextil Puscariu. Ma pregatisem sa vad preturi astronomice insa am avut o surpriza foarte placuta. M-am delectat cu mirosuri si mai mult mi-am delectat privireaPreturile sunt ok, eu nu mi-as permite sa fac cumparaturi de acolo dar ocazional as lua cate ceva. Dar pt cine isi permite e un magazin minunat! Mi-a ramas gandul la ceaiuri (eu sunt mare fan ceaiuri) si la paste(erau intr-o paleta variata de culori..yamii..). Va scriu si site-ul, sper sa nu se considere reclama : www . cosul verde . ro (stergeti voi spatiile)

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabriela P, nu te ajuta marirea asta de indemnizatie? Sau nu iti apare tot salarul pe cartea de munca?
Sa stii ca eu am auzit multe mamici care la al doilea copil au mers la servici mai repede, nu mai e asa stres la al doilea copil si cariera/venituri mai mari cere prezenta la servici, 4 ani sint multi.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana super situl. Poate ne stimuleaza sa punem si noi niste compoturi... sa puna bunicile niste dulceata.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, la noi bunicile presteaza la greu dulceata. Pentru mine si pt tati ca Alexiei nu ii plac.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marietarat spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri...asa m-am linistit

Cat priveste intoarcerea la munca: dupa cum s-a mai spus fiecare trebuie sa faca cum crede mai bine pentru intreaga familie ...cred ca toate ne-am dori sa putem sta cu ei cat mai mult daca nu am avea nici o alta grija, sunt sigura ca fiecare asta ar vrea...dar cu criza asta ce sa facem ...nu ne prea da de ales la multe din noi ...din pacate...Trebuie sa fiti impacate cu voi pentru decizia care o luati (gura lumi nu o poate opri nimeni...treaba lor!)
Noi sa fim sanatosi si puiutii vostri...(si ai mei cand vor fi Doamne ajuta!!!)

Multii la toate si SANATATEEEE

Marieta + 12

Mergi la inceput