Gravidutze si mamici de Cluj - 110

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana si eu decasept folosesc, dar m-am cam saturat de gustul ala. Am luat Trachisan, la indemnul lui Gabi, e bun la gust, sa vedem efectul.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare si de la noi

suntem bine , la Dragos urmeaza caeva zile sa ii sparga gingiuta sa iasa canini, sunt asa de mari incat nu mai tre sa creasca mult.
e bine sanatos sper sa nu raceasca, a inceput sa pape mai bine , sa puna putin pe el , avem 12,5 kg iar mami deja a slabit 5 kg e bine intr-un fel insa e tare greu de suportat , dar va trece si vom uitat

vb cu nasi mei si cu sotul in privinta sexului bb, si ei spuneau ca va fi fetita deoarece nu m-am schimbat deloc la fata iar in schimb cu Drgaos am foarte schimbata , nu conteaza ce va fi important e sa fie sanatos

va doresc multa sanatate bolanaviorilor mari si mici

gaby LA MULTI ANI!!! pt C

Elena 7 + si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna, fetelor! Am revenit si eu...
I-mi pare foarte rau ca nu am avut ocazia sa va urez sarbatori fericite si la multi ani, si am ratat multe discutii interesante.
Acum o saptamana am trecut printr-o experienta foarte neplacuta, am ajuns cu Ionut la urgenta cu febra 40,6 si comvulsii, a fost un adevarat cosmar, m-am simtit atata de neputincioasa, copilasul meu a stat 4 ore la UPU impachetat in cearcheafuri ude, si la perfuzii, 3 ore a plans intruna si o ora a dormit, dupa care ne-a internat la pediatrie 1, tratatment cu antibiotice 1 saptamana, diagnosticul a fost faringo-amigdalita acuta si comvulsii febrile, iar dupa trei zile a facut si gastroenterocolita acuta, acum nu stiu sigur daca a fost provocata de acelasi virus sau a fost o viroza intraspitaliceasca, dar a fost o experienta foarte neplacuta, a slabit 500 gr intr-o saptamana, acum are 10,8 kg

Mai scriu si maine, va doresc noapte buna!

POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marietarat spune:

Buna fetelor!!!
Sincer eu nu mai prea beau cafea...poate 50ml + cofeta+ apa...dar pentru voi...

Antoni> Imi pare rau ca aveti pb cu diareea...Ce mai face puiu?

Gabriela> Ma bucur ca ati pertecut asa bine...cat despre eclere...oau iami....si lasa ce-s 2 kg...se duc cat ai clipi sunt sigura k vei scapa de ele...

Fetelor pentru nas infundat ce pot sa iau...in sarcina...ma inebuneste.....in afar de Nazomer care pt mine e apa de ploaie...de fapt vb serios e apa de mare si punc...nic altceva ...deci nu-mi desfunda nasul delocccc

Va pe toate...si Multa sanatate!!! ca-i mai buna de cat toate!!!

Marieta +12

Mergi la inceput

Ploscariu, imi pot inchipui prin ce ai trecut... am avut si noi un episod, dar mai usor decit al vostru, anu' trecut si am fost pe nicaieri.

Marieta, nu stiu ce poti sa faci altceva la nas. Vibrocilul nu e bun in sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ploscariu

Buna, fetelor! Am revenit si eu...
I-mi pare foarte rau ca nu am avut ocazia sa va urez sarbatori fericite si la multi ani, si am ratat multe discutii interesante.
Acum o saptamana am trecut printr-o experienta foarte neplacuta, am ajuns cu Ionut la urgenta cu febra 40,6 si comvulsii, a fost un adevarat cosmar, m-am simtit atata de neputincioasa, copilasul meu a stat 4 ore la UPU impachetat in cearcheafuri ude, si la perfuzii, 3 ore a plans intruna si o ora a dormit, dupa care ne-a internat la pediatrie 1, tratatment cu antibiotice 1 saptamana, diagnosticul a fost faringo-amigdalita acuta si comvulsii febrile, iar dupa trei zile a facut si gastroenterocolita acuta, acum nu stiu sigur daca a fost provocata de acelasi virus sau a fost o viroza intraspitaliceasca, dar a fost o experienta foarte neplacuta, a slabit 500 gr intr-o saptamana, acum are 10,8 kg

Mai scriu si maine, va doresc noapte buna!

POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

of, Gabriela, imi pare rau de pui...imi imaginez prin ce ati trecut..doamne fereste... bine ca suntet bine...sanatate multa! si pupici la grasunel...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Fetelor inca o intrebare...

Este normal sa am ceva scurgeri ...adica ceva scurgeri parca ar fi pipi k nu au o culoare anume poate chear transparent..dar cred ca sunt mai gelatinoase..k am observat ca se intareste chilotelu dupa ce se usuca in locul acela...Nu sunt mari sau ce sa zic dese...dar? este ceva normal? Si cand stau intinsa parca ma trage pielea ...de la faptul ca creste? Nu stiu ce altele sunt normale in perioada asta intepaturi ..dureri...?? ma rog suportabile si nu constante sau tot timpul...

Marieta +12

Mergi la inceput

Marieta, fiecare organism reactioneaza in felul lui la sarcina. Nu sint ok scurgerile de singe si durerile/intepaturi fff mari, in rest... Pe burtica, daca simti ca te stringe, da cu crema sau ulei de masline(eu de asta am folosit).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neatza
IOANA in cazul meu Sodalul a fost f bun ,pt tuse
GABRIELA bine ca a trecut ,nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul tau ,multa sanatate
MARIETA nu stiu daca se mai gasesc pt nas batoanele alea -zefir ,care sigur ajuta
iar legat de scurgeri eu cred ca i ok ,oricum suna ti dr si spune i
poti sa bei cafea fara cofeina
ANCA noi mergem cu sotiorii ,dar fiecare vine cum poate
sanatate multa ingerashului
nu i ai facut vaccin antigripal ?sau ce se face la 2 anisori ?
ELENA bine ca papa puiutu si auzi d soara tu n ai de gand sa ne arati burtica ??????
tot asa rau iti este?

si sa va dau vestea bunaaaaaaaaa AM PRIMIT OITA
astazi mergem dupa ea ,tare fericita s ,de abea astept so aducem acasa so pot spala pe asta care o are ca i toata iaurt ,afine ,vai de ea saraca
ANI mersi mult mult

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Fetelor (Ioana si Alex) multumesc ca ati raspuns asa repede...sunt mai linistita...Cred ca ma stesez prea mult pt orice...
Daca se agraveaza situatia atunci o sa-l apelez si pe doctor...
Va pup si mai astept si alte pareri ... pupici

Marieta + 12

Mergi la inceput