Gravidutze si mamici de Cluj - 110

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

scuze ptr nmesajul un pic haotic si greu de inteles..sunt pe graba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elena se depun doar 2 hirtii, nu se reface dosarul. Adeverinta cu salariile pe cele 12 luni inaintea nasterii copilului si o cerere. La Diretia de munca. Zicea cineva cind am stat eu la coada, ca in fiecare 20 a lunii se aproba cererile depuse pina atunci. Nu cred ca exista data limita, atita timp cit nu licreaza non-stop.
Daca v-a spus cineva de la Primarie ca trebe refacute dosarele, nu aveau de ce sa va spuna ei ceva, pt ca ei nu au nimic de a face cu asta.

Co esti o cuscra minunata PArca tu ai zis ca te-ai tratat cu Coldrex. Am luat si eu(pastile) deja ma simt mai bine, in git mai simt ceva, ies imediat ce se trezeste Prislea sa iau niste Strepsils sau ceva? Ce recomanzi? Sau cine stie care sint cele mai tari pastile pt git?

Edit: Tari in sensul de bune, nu sa tari in sensul sa imi dea metabolismul pe dos

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu mi-am primit banii pe ianuarie si n-am depus nici o hartie nicaieri.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, tare rau imi pare, nici nu stiu ce sa zic, dar e deja o perioada lunga si regimul asta drastic cred ca o termina pe piti! Eu am vazut acum 1 an la Tv un interviu cu Adrian Streinu Cercel, profesorul acela renumit din Bucuresti, care a cam demolat teoriile cu regim alimentar in diaree si chiar hepatite! Foarte bine argumentate!Succes si sper sa depistati cauza si sa scapati odata!

Nico, mie mi se pare foarte ok propunerea ta! La mine va fi greu cu ajunsul, ca nu mai am masina, dar gasesc eu un taxi ceva! Deci, pe mine contati! De 8 martie, probabil voi fi la DEva, se organizeaza ceva superdragut la o pensiune, asa ca pentru atunci cred ca am planuri! Dar cu Sara, vin sigur! Imi pare rau ca inca nu a trecut raceala! Ati mai luat antibiotic?

Ioana, e ok si Strepsils, Tantum lemon mai imi place mie, foarte bun si cu spectru larg e Trahisan! Pup si sanatate! Nu stiam ca v-ai incuscrit!

Alex, la aparatul acelea de aerosoli ma oprisem si eu, cand am cautat! Probabil vom lua si noi unul!

Multumim tuturor pentru urari! Am avut o aniversare foarte frumoasa! Ne-am simtit bine si am mancat o gramada de bunatati! Dovada ca m-am ingrasat 2 kg, am avut un soc aseara! De la prea multe eclere mi se trage

O zi frumoasa va doresc!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

????
cum din nou????...depui actele doar daca vrei sa ti se recalculeze indemnizatia (si nu le-ai depus deja, de la intrarea in vigoare a noii legi), adica daca ai avut salariu mare si vrei 85% din el...altfel nu faci nimic...si ramii cu cei 600 de lei.

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

legat de indemnizatii...numai cele care doresc recalcularea sumei trebuie sa depuna cerere si adeverinta. restul ramin cum au fost. oricum si cele care depun aceste acte vor avea de asteptat pina se vor face calculele si vor primi banii...pina atunci toata lumea ia 600+200 lei.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

anca, aceeasi cerere si aceeasi adeverinta trebuie depuse? si oare de ce din nou? ca nu pricep...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

pai tocmai ca am depus o data dosarul pt cei 85%...dar citeam aici ca trebuie refacut dosarul...de-asta intrebam: 'din nou?'...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI draga si eu tot asa zic sa mai consulti macar un medic ,imi pare nespus de rau ca treceti prin asta dar fi tare si o sa treaca totul
NICO puiule foloseste batista bb este ffff buna ,chiar daca plange ingerasul n ai ce face ,pt mine e magica
superrr propunerea si sunt de acord
GABI stii ceva sa ti fie de bine mamico ,lasa ca dai tu jos kilogramele la cat sport faci cu mamaruta nu ti fa probleme
iar legat de aparat 99%ala o sa l cumpar
MONICA mersi mult de sfaturi nu stiu cat de des o sa l folosesc dar sunt convinsa ca e o investitie de durata ce ne va fi de folos
IOANA bine ca esti ok ,ai incercat Stodal -siropul pt tuse
VELENA astazi am fost la primarie si am uitat sa intreb

ok fetelor e f buna propunerea lui Nico ,oricum daca sunteti doritoare de o distractie pe cinste in club(Obssesion)pe 8 martie va rog sa ma anuntati

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

8MARTIE CLUB OBSSESION sau in AUTOGRAF (am auzit ca au muzica f buna )
nu uitati daca va hotarati sa mi spuneti cat puteti de repede ,sambata asta o sa vb cu o prietena sa faca rezervare

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex am sirop Stodal, dar nu prea tusesc. Ala e bun si pt git?

Gabi La multi ani pentru C!!
Ne-am incuscrist cum nu? la misto... ca is tare urite cuvintele astea: cuscra si soacra! Eu sper ca atunci cind voi fi in situatia reala de soacra/cuscra sa nu fiu strigata cu apelativele astea! PArca cer pumni

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, eu pt gat folosesc cu succes DECASEPT.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Ioana,pt gat e bun tantum verde,mai este ceva la farmacie de supt pe baza de propolis scuze imi scapa denumirea acum(ev intreaba farmacista).

Sorana e racitaii curg mucii garla si asta dupa doooooooar o zi de gradi

Antoni,cum sunteti??

cu intalnirea eu sunt deacord daca e dupa ora 16 sa ajung si eu de la servici.

Alex as veni in club de 08 Martie...se merge cu soata sau doar fetele?

aaaaaaa si felicitari studentelor eminente pt examene,va felicit din suflet pt ca stiu ce inseamna sa inveti sau sa te faci ca inveti cu copil mic in casa +alte atributii de mamicesti.

Mergi la inceput