Gravidutze si mamici de Cluj - 110

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabriela, daca e asa... pot sa va dea 300, la cite femei lucreaza in armata... isi permit! Ar putea sa dea si mai mult

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Ioana..nu zic prea multe da si cand le zic
Cu aia 300 e asa cum v-am zis..nu face nimeni exceptie garantat.Este prevazut si nu are nici o importanta de locul unde lucrezi ca 100 lei ti-i da statul maria sa.Acum cu legea asta noua nu mai stiu daca se mai aplica.
Si da tichetele sunt obligatorii..daca te iei dupa lege dar ...angajatorul de cand am auzit de ele nu le-a dat la nimeni.Pun ei ceva clauze care sa nu fie bani pt ele..gasesc ei ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Citat:
citat din mesajul lui arghirmonica

Ioana..nu zic prea multe da si cand le zic
Cu aia 300 e asa cum v-am zis..nu face nimeni exceptie garantat.Este prevazut si nu are nici o importanta de locul unde lucrezi ca 100 lei ti-i da statul maria sa.Acum cu legea asta noua nu mai stiu daca se mai aplica.
Si da tichetele sunt obligatorii..daca te iei dupa lege dar ...angajatorul de cand am auzit de ele nu le-a dat la nimeni.Pun ei ceva clauze care sa nu fie bani pt ele..gasesc ei ceva.

In fine, mi-ar placea sa fie 300, tot atat am luat si acum 2 ani si ceva inainte sa implineasca Ioana 2 ani, ca m-am dus mai repede cu cateva luni, daca nu-i asa, asta e....

POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

fetelor,nu ma pricep la legislatia cu privire la drepturi ,indemnizatii insa este pe forum un topic Probleme legislative unde puteti pune intrebari si va raspunde Dl Marius(moderator),poate va lumineaza el.

ploscariu,eu mi-am reluat activitatea cand avea Sorana 1 an si 9 luni,nu mi-a parut nici o clipa rau ca am stat perioada asta cu ia, insa daca as fi fost presata de rate alea, alea cum sunt acum cu siguranta ma intorceam mult mai repede.nu-i tot una sa iei 8 mil sau peste 20 mil.
foarte frumos a scris gaby77

timpul petrecut cu copilul tb fructificat la maxim iar cresele,gradi,camin sunt importante in dezvoltarea copilului,sa nu-mi spuna mie cineva ca e mai bine pt un copil sa stea acasa decat in colectivitate.
dar fiecare face cum crede ca e mai bine,fiecare mama isi apara cum stie pupil ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara si de la noi!

eu terminata psihic,poimaine ar trebui sa plecam, nu stiu ce sa fac.puiul meu tot cu diaree,dar ce e ciudat ca incepe intotdeauna dupa 4.ce fel de diaree e asta?pana dupa-masa la 4 nimic.de acolo-n colo 2-3 scaune moi si nedigerate.toata lumea trage din umeri,a ajuns pe la noi si dr.Mitea, a zis sa tin regim, ca nu-i asa grav, ca pot pleca linistita...nu stiu, simt ca tampesc.

adab-si eu m-am indragostit de ochii ei, de mult am spus-o.e o dulce.

anca.b-mersi de intrebare, voua, noi tot asa

ma duc sa mai fac cate ceva prin casa.pusi si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADA ai o minunatie de fetita
iar intalnirea o vom face mai repede ,propun sa fie pe 5 martie -joi ora 18 e ok ???
N am fost niciodata in Autograf ,am auzit doar ca e muzica f buna
oricum iesirea va fi pe 7 seara

MELI da puiutu cum e ?are chef de joaca ?e vioaie?
ANCA am vazut ceva carticele cu animale la Cora

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

Eladea..scuze de confuzie..dara mamica cu care m-am intalnit eu era convinsa ca toate trebuie sa ne refacem dosarul indiferent daca optam ptr cei 85% sau nu. sotul meu a fost la fortele de munca si NU trebuie. daca tu ai depus deja dosar e ok...sper ca se int;lege..sunt tare grabita e trecut de zece si puiu meu nu vrea sa doarma..e tare agitat.uf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui velenamaria

Eladea..scuze de confuzie..dara mamica cu care m-am intalnit eu era convinsa ca toate trebuie sa ne refacem dosarul indiferent daca optam ptr cei 85% sau nu. sotul meu a fost la fortele de munca si NU trebuie. daca tu ai depus deja dosar e ok...sper ca se int;lege..sunt tare grabita e trecut de zece si puiu meu nu vrea sa doarma..e tare agitat.uf

www.kodakgallery.com/ShareLanding.action?c=6w4zuyz.8ii63ebn&x=0&y=-68o2yy&localeid=en_US&cm_mmc=site_email-_-site_share-_-core-_-view_photos_album" target="_blank">poze Eduard 10-13 luni

ok. mersi de lamuriri..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata!

Meli, offf, ca nu va mai trece odata...e tare ciudat asa, numai dupa-masa cu diaree...ce papa la prinz? tot orez cu morcov?

Alex, eu sint de acord cu data si ora. fetele, ce ziceti?

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

ada.b ce frumusete de fetita! fermecatoare cu ochisorii ei, si cu obrajorii

meli of ce rau imi pare pentru voi. e foart ciudat, nu o fi o intoleranta la ceva aliment? oricum daca nu face des, nu are risc de deshidratare, si nu e asa grav... zic si io, dupa priceperea mea care e nula :(

ploscariu - stimulentul este de 100 lei, prevazut in lege. a fost 300 acu cativa ani, dar l-au redus, ca din 300 puteai plati 3 bone ...

mami-alexia - acum irina sta cu soacra, dar nu poate fi un aranjament pe termen lung din pacate. va trebui sa luam o decizie, desi tot amanam

noi ne pregatim sa mergem in austria la ski sper sa fie frumos.

Mergi la inceput