America (147)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

fetelro,se poate sa o doare pe Anuta burtica de pe acum??? sunt mor cand vad ca plange. azi a mancat haotic,fara nici un program,adoarme la san,o pun jos,uaaaa uaaaa,o ridic..cauta sanul.ii dau sa pape,adoarme la loc,o pun in pat uaaa,uaaa.
nu stiu ce sa ii fac.
ajutor!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, ce draguta esti!! Mereu inviti pe toata lumea la tine!:) Sa stii ca si eu invit, da' cine naiba sa vina aci? Oricum, dc. vreti sa veniti la tara (vara sper lol), va astept cu drag (pe toata lumea d'aci). De fapt o familie de prieteni a facut asta. Au venit vara trecuta si au stat la mine o saptamana. Ei sunt din zona New Jersey, deci au NY aproape si totusi au venit aci si cica le-a si placut, zic ei (probabil din politete ). Cat timp stateau ei aci i-a sunat cineva si cand au auzit cica "suntem in vacanta in Indiana", cel cu care vorbea cica: "ce naiba faceti in vacanta in Indiana???"
Imi pare rau ca e programul asa aiurea la jobul ala, chiar de la 3 la 11 nici eu nu m-as duce.
Adriana, suna nasol programul despre care vorbesti.
Ramona, cred ca esti obosita moarta cu alergatul incolo si'ncoace.

Si eu sunt obosita rau azi, s-a sculat fi-miu azi noapte urland ca il doare in stanga jos. M-am imbracat sa plec la urgenta, dar m-am gandit sa caut pe net intai, ca la urgenta ne chiunie aia si ne pun sa asteptam acolo si copilul era obosit. Cum era in stanga, am palpat eu, am diagnosticat oarecum ca nu e apendicita, nu e nici hernie si bazat pe alte plansete anterioare (alea cu mersul la doctor si facut kk--platit 40$ pentru facut acel kk la clinica) am zis ca sunt gaze (nu iesise afara). L-am luat cu mine in pat, dar n-am dormit bine, l-am tot verificat sa nu aiba febra. Am uitat cum e sa nu dormi noaptea cand ai bb, mai ales ca al meu a dormit bine cand era bb, n-am prea stiut ce's alea nopti nedormite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Sanzi ce fel de job era? Ce fel de pregatire cereau? Eu mai stiu ce sa mai incerc, poate, poate se urneste si la mine ceva....
Aseara am mers cu grupul de mamici la baut . Ne-am simtit tare bine. Ma bucur ca am reusit sa ne adunam si noi 5 mamici, ca pe vremea Andreei toate mamicile erau deja grupate cind am ajuns noi la preschool . Cu Monica am luat-o mai din timp asa ca acum am si eu "gasca".

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Lisa, isi ridica piciorusele si le strange asa? Atunci e burtica. Nu prea ai ce-i face. Exista ceai de colici, picaturi, pune-i caldura la burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Lisa te cred ca ti-e tare greu . Incearca sa o tii infasata in paturele ca sa ii fie caldut. Stiu ca radeam noi de mamele si bunicile noastre cind ziceau ca trebuie sa tii bebelusii legati strans, dar se pare ca si pe aici au ajuns la concluzia ca le e mai bine bebeilor atunci cind sunt infasati bine si mai ales au manutzele prinse in paturica, asa, aproape de obrajori. Monicai ii placea tare mult cind o tineam infasata in paturica. Poti sa mai incerci sa o tii cu spatele pe burta ta si cu genuncheii ridicati, ca sa iasa gazele .

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

nu se arcuieste deloc,sta cu manutele asa la barbie(asa statea si in burtica),acum doarme in sfarsit.oare sa fie de la 3 bucatele de cioco care le-am macat mai devreme???
oricum,imi pare bine ca s-a linistit. am baut si eu un ceai din ala pt colici,ca am inteles ca isi ia din lapte ce are nevoie si plus parca imi e cumva sa ii dau deja ceai de colici la 1 sapt.
multumesc

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Lisa, la noi a functionat Mylicon desi doctora i-a atribuit aceleasi proprietati ca unui ceai de musetel (spunea ca nu e mai eficient decat un ceai de musetel). Cand il durea burtica ii dadeam o doza, se linistea si dormea bine. din fericire nu a mai facut deloc dupa ce a inceput sa primeasca numai formula. Lucas a avut dureri de burtica cand mancam eu cate ceva ce-i creea gaze. in general oric emancare din legume/zarzavaturi verzi, vinete, ceapa, ba chiar si lapte.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lisa, s-o spun pe-a dreapta sa stii ca asa e cu ei in primele luni. Poti gasi solutii de moment, pe Alexandru il puneam pe masina de uscat rufe sau mai incercam sa-i fac "white noise", chestii din astea. Alteori se linistea in carucior, la plimbare. Ieseam de nebuna la tot felul de ore, sa-l linistesc.
Cu Ana n-am mai incercat atitea, adica o tineam in brate, nu mai faceam chestii extreme sa ies pe nu stiu unde si cu uscatorul etc.

Ruxij, sper ca e in ordine cu Bogdan. Nu are scaune regulate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

ruxij eu stau in Destin, pe coasta de nord-vest a Floridei. E fain si cred ca e mai ieftin decat prin Key West.. insa nu bag mana in foc. Da un gugal
Fetelor, am un of si vreau sa va intreb ce e de facut: azi plecam de la Walmart, dau inapoi, ma pregateam sa o iau la trap si ma trezesc cu un mini-van ca imi zboara oglinda din stanga. La volan, o baba care cica nu m-a vazut din cauza soarelui. Va dati seama ce draci am avut, nu? Masina nou-nouta de 6 luni; acum 4 luni mi-a luat unul in parcare cealalta oglinda, din dreapta, care cam sta atarnata in fire, nu pot s-o reglez. Acum cea a soferului lipsa. Nici nu stiu cum am condus pana acasa. in fine.. intrebarea mea este, avand in vedere ca n-am mai fost implicata niciodata intr-un accident: nu e vina mea pt accident; deci daunele le plateste firma de asigurare a femeii; eu, la firma mea, o sa am in raport accident? Chiar daca e not-at-fault? Si imi creste asigurarea pt. asta? Multumesc anticipat de raspunsuri.
Pentru mamicile americane si nu numai: stiu ca sunt noua pe topicul asta, dar tocmai am primit un mail super de la cineva despre un copil si desenul cu tema: Ce vrei sa te faci cand vei fi mare? Cine il vrea, poate sa imi trimita adresa pe privat. Credeti-ma ca am ras cu lacrimi!
Pup si

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mey eu am un exemplu de copil. Ii dau papa la 11,12 seara, doarme pana la 3, ii dau papa, il schimb, doarme pana la 6, papa, dormim amandoi pana la 10.30 dimineata. Ziua il tin cat mai activ, dar pica lat pe la 7 seara si doarme pana pe la 10 cand ii facem baie si ii dam sa manance.
Il mai chinuie si pe el burtica, dar se linisteste repede. Ziua sta toata ziua cu tita in gura, parca sunt o africanca, corectez lucrari cu o mana si cu cealalta il tin agatat de mine:))Nu cred ca trage mare lucru de acolo, dar il linisteste.
Tot nu i-a cazut buricul, asteptam..

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput