America (147)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Fetelor help!! Am si eu o nelamurire: cand sunam sa facem programare pentru a lua viza la amabasada SUA in Bucuresti dupa cita vreme ne programeaza la interviu? Poti alege data sau cum se face?

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Lisa, Robert a suferit mult de colici ...
noi ii puneam si caldurica de la feon. se destindea instant ...
noua in Olanda ne recomandau , si chiar i-am dat chiar dc fara rezultate uimitoare http://www.tunies.com/shop/product_view.asp?id=421183&StoreID=AA4DC8A2A7E54C35B6E3FF9417B88E92&private_product=1 ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Cami uite aici gasesti ce te intereseaza
http://bucharest.usembassy.gov/Visas/Visa_Application_Process.html

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

vad ca umpleti ceva pagini bune.. nu va jucati!

Cenia vad ca si tu stai in nord tare.. numai eu sunt mai la sud (Ahwatukee).. v-am vazut si sunteti tare frumusei! si vad ca aveti rude si prin Suceava.. si eu mi-s din zona
Bianca sarcina usoara!
Delia, Alintaroma f frumoasi puisorii, dar si orhideele!
Sanziana ce dragut e Blaze!! ne dorim si noi unul, dar poate mai incolo! imi pare rau de job..

Panterro off bietul pui.. Doamne ajuta sa fie bine!.. iar pt cumnat bila neagra!
Lisa s-ar putea sa fie deja colici.. noi am avut noroc, cred ca maxim o saptamana am avut.. eu ii flexam genunchii ca sa mai iasa gazele, o mai frecam pe burtica.. nu am apelat la picaturi.. ii dadeam un pic de ceai, dar asta ff rar si oricum avea mai mult de o saptamana.. eu ma feream sa mananc fasole, mazare, varza si parca mai era ceva, dar nu mai retin exact..
Miere bv de bb cuminte si ca deja v-ati facut un program! sa fie tot asa!

ceva funny:

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Lisa are dreptate Ramona, cam asa e in primele luni. Eu m-am bazat mult pe instincte (ca oricum nu aveam DC )pur si simplu am tinut-o in brate citeva luni bune la inceput ... era cu mine peste tot indiferent de ce aveam de facut.
Miere ai bebe super daca ai reusit sa-i faci program deja . Brava!
Sinzi nu i-am urat "La multi ani" lui David cind trebuia asa ca poate primesti urarile retroactiv . Sa va traiasca copilul si sa ramina la fel de frumos, istet si sa va aduca numai bucurie in suflete! David!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Poftiti la (cautam un emoticon cu o cafea aburinda )
Intr-o jumatate de ora ma duc sa imi scot o masea. Sper sa se miste repede dentistul ca trebuie sa mai ajung si la serviciu. Astia ne pusera sedinta azi de la 1:30 la mama naibii, habar n-am cate zeci de mile se fac pana acolo, dar cica vor sa cunoastem si sediul rural al companiei.
Panteruta, ce pacat de bietul copil ... sa i se intample toate problemele astea de cand s-a nascut! ii dorim si noi multa-multa sanatate si miracolul sa aiba loc.
Sanzi, frumos foc Blaze. Are niste urechiuse drepte de zici ca e pe pozitie tot timpul. V-ati cam facut de lucru cu el . Noi ne-am facut un calcul, la vara, cand vom merge in Romania, jivina noastra ne va costa peste $600 sa il bagam la hotelul de animale. Basca ca sa il vaccinam cu Bordatella si inca unul. Iar ca sa il plimbam prin Ro sunt o gramada de cerinte in Ro, de cand a intrat in UE.
Revin.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ciuf o dau eu ... da nu ai un vecin asa bun ca mine sa lasi catelul? ca eu am tot timpul grija de motanul vecinilor cind pleaca in vacante si pe ei ii costa niste ciocolata nemteasca ca sunt nemti

Ramona in caz ca nu ti-am mai zis niciodata te invidiez declarat pentru centru ala de recreation

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Acum stiu eu de ce nu ne luam animal :), $600 pt hotelul de animale? Yikes!

So, e oficial, nu ramanem aici la anul, plecam in ianuarie 2010 dar ne mutam din casa asta in decembrie. Ma bucur, m-am cam saturat de Germania, cred ca 4 ani sunt de ajuns :).Acum o sa lupte sota-miu pt Hawaii! Doar ca daca reusim sa merem acolo trebuie sa extinda contractul cu armata pt inca un an pt ca turul de Hawaii e de 3 ani.

Chiar ma uitasem sa vad cat costa biletul din Ro pana in Honolulu si nu e chair rau, pana in $1500, ca un bilet normal, doar ca zborul cu layovers e 35 de ore cu 3 opriri, mama saraca ar avea nevoie de ajutor.
Oricum, vedem noi cum o fi atunci :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pantera, daca mama ta nu poate sa vina ma ofer eu. Si ne putem certa toata ziua pe motive de politica! Dupa aia ne impacam si gradinarim.

Vio, te cred.

M-ati lamurit definitiv sa nu-mi iau catel, desi mi-s tare dragi. Dar de ei m-am ocupat cind n-am avut copii, a fost "training" bun.

Mergi la inceput