America (147)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Carmen ar fi fain sa gasiti o casa pina la toamna, sa stii ca sinteti intr-un loc pe cind incepe Eric scoala.
Chiar ma gindeam ca nu am intrebat de job, astea sper sa stea tot acolo!

Am vrut sa va spun ca l-am inscris pe Alexandru la un curs "speak up kids", adica sa vorbeasca in public. Ieri a fost prima zi si cum instructoarea nu i-a trimis la plimbare pe parinti si Ana nu era cu noi, m-am hotarit de am ramas sa vad cum e (spre disperarea sotului, dar asta-i alta poveste).
Desi tot ce-i invata acolo e la mintea cocosului mi-a placut tare mult cum discuta despre toate amanuntele si cred ca in final chiar o sa-i prinda bine (sint opt lectii).
Copiii s-au prezentat si ceilalti dadeau "thumbs up" sau nu... si discutau unde a gresit fiecare: postura, nu se uita la public etc. Au mai vorbit despre "filler words" (ummm, like etc.), mersul "confident" sau "slouching", "fidgeting" etc. Au atins o multime de puncte importante si eu deja ma gindesc cum sa fac sa stau acolo la toate lectiile.
Pentru miine are de pregatit o prezentare mai pe larg, cu meaning-ul numelui lor, sa vorbeasca despre toata familia, daca au pets (sau de ce nu au) etc. Ma bucur ca i-a placut si lui Alexandru, desi l-am inscris cam fara voia lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Aoleo, trebuie sa te justifici tot timpul de ce nu ai pets. Mi-a zis o prietena sa zic si eu ca sunt alergica Fi-miu ar zice ca lu' mama nu ii plac petzii si m-ar face de ras

Mergi la inceput

Cam asa are in plan si Alexandru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ruxi, vb serios...avem soare pentru toata lumea...David ar fi super incantat ca are prieteni in vizita (s-o fi saturat saracu de bunica: "david te-ai spalat pe fata? david nu vezi cum iti sta camasa? david nu ai spus sarumana...etc"

Catelu incepe sa prinda curaj...l-am lasat si singur acasa si nu a demolat nimic...nu stiu ce sa fac cand plec, sa il inchid in cutia aia lui??

Io avusei un interviu azi pe care il luai...si desi era un super job, cu super benefici si bani buni (lucram la stat, la univ si aveam vacante platite cat cuprinde) programu e de luni-joi de la 3pm-11pm... Ma oftic de mor...numai de norocuri din astea am io parte Tre sa refuz...o sa le spun maine

Ramona, trimite copilul la mine...ca io-s asa laudaroasa si copilul ma mosteneste asa de tare ca ma ia cu fiori...
Da fusei azi la scoala, si am vazut ca nu numai al meu e asa

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Exact de lectii de public speaking ma gindeam si eu ca are nevoie Marcu ca toata ziua se fitiie, (nu voiam sa ia ca sa nu fie prea self-conscious ca acum e destul de lejer tipul- chiar prea), unde ai gasit programul Ramona?
Danke,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sanzi, refuzi din cauza programului de dupa-amiaza?

philip
23weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Philip, da...nu am cum sa fac...Radu termina la 5...scoala e la juma de ora...si el mai pleaca...nu pot fi sigura ca va ajunge mereu sa il ia...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Sinzi- daca nu se potrivea in set-up ul familiei tale…normal ca ai refuzat.
E nasol programul de dupa-masa. Vb din experienta, cat am lucrat la Pepsi, supervizam pe schimbul 2 ( de la 1 la 11 seara). Era naspa-naspa- parka nu aveam timp sa fac nimic orele alea dimineata, Imi vedeam copilul mare doar dormind si la micul dejun, cel mic statea cu mine pana la pranz, pe sot il vedeam mai mult dormind ca el lucreaza noaptea. Stateam intr-un complex de apartamente si avem o rusoaica care statea cu copiii de la 6seara(cand pleca sotul) pana la 11 cand venea “working mom”.

Mi-am bagat picioarele in tot in momentul in care ne-am luat casa, in alta zona , si-am pierdut bona…practic n-am avut nici o solutie de babysitting in 1-2 saptamani- trebuia sacrificat unul din joburi.

Acum am ceva regrete ca aia era o companie in care se promova masiv- dar daca n-am avut si io o bunica, mama, soacra sau niste prieteni mai de nadejde…

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Exact de lectii de public speaking ma gindeam si eu ca are nevoie Marcu ca toata ziua se fitiie, (nu voiam sa ia ca sa nu fie prea self-conscious ca acum e destul de lejer tipul- chiar prea), unde ai gasit programul Ramona?
Danke,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

E oferta noua la Recreation Center. Mi-a placut si chestia "two for one" ca mi-a prins bine si mie.
Tot la ei am gasit si lectii de pian ieftine, ca nu eram dispusa sa platesc $50 lectia. Vad ca si alea merg bine, in sensul ca a venit incintat de teacher si a repetat fara sa-i spun eu.

Mergi la inceput

Sinzi, sorry ca tre' sa refuzi jobul daca zici ca-i asa bun.
M-am tot gindit sa caut si eu job, dar mi-e aproape imposibil deocamdata. Practic nu pot sa "rely" pe sotul meu aproape deloc in privinta copiilor ca-i foarte ocupat. So "I'm the mommy".
In orice caz, jobul asta al meu e foarte solicitant. Lately cad lata seara. Cine m-o fi pus sa fac copiii la distanta? Fiecare cu programul lui, mereu in contratimp - parca vesnic am de dus sau de adus pe vreunul dintre ei. Pina si orele de masa sint diferite, noroc ca seara ii mai adun pe toti - de cele mai multe ori.

Mergi la inceput