America (147)
Raspunsuri - Pagina 3
sinzi_ana spune:
Ramona, stiu!!! Ca am mai avut un dalmatian acu 11 ani aproape!!!! Acum e la socrela...si nu putea sa doarma decat in pat/canapea/fotoliu...si acum tot asa doarme
Citesc acum pe net, ca au o personalitate foarte dominanta ...sper sa reusim sa il invatam cum sta treaba cu bunele maniere!! Pana acu vad ca treburile si le face 1/2 afara, 1/2 in casa!!!
Acum ma duc sa ii cumpar pat special...si apoi avem program la gradi de "walking around the sun"...de 6 ori azi!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
sinzi_ana spune:
Adriana...bietul copil!!! Uf...oricum era riscant sa o scoata si la 7 luni...nu cred ca ar fi garantat nimeni nimic nici atunci...Prematurii pot intampina pb de sanatate, plus cele pe care le avea deja...
Nu mai conteaza acum ce ar fi fost daca...conteaza sa faca cat mai multe pentru fetita!!!!
Blaze, e de talie mijlocie...nu e mic...cica ajung undeva la 40cm inaltime...dar sunt usurei. Oricum, e asa haios si cuminte acum, ca il poti confunda cu un labrador!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
lisa79 spune:
oooof pantero,ce trist.Sa dea Domnul sa se termine cu bine mai ales ca e o luptatoare.
e trist cand se intampla asa ceva.felictari cumnatei tale pt puterea de a lupta cu asta si pt micuta,sa aiba forta sa lupte boala
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
LucasMom spune:
Multumesc ca ne-ai spus, intrebasem ca sa stiu cum poate fi descoperit asa ceva si daca aveau idee cum poate o boala asa de dramatica sa afecteze un copilas inca nenascut. Dar asta probabil o sa aflam doar dupa ce se descopera cauza aparitiei cancerului.
Adevarul e ca boala asta ataca asa multa lume incat ma gandesc din ce in ce mai mult daca nu cumva e un efect al civilizatiei. Ma sperie si pe mine de cand am fost suspectata de cancer la san in urma cu catea luni de zile. Din fericire eu nu am nimic.
Alina
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LucasMom Multumesc ca ne-ai spus, intrebasem ca sa stiu cum poate fi descoperit asa ceva si daca aveau idee cum poate o boala asa de dramatica sa afecteze un copilas inca nenascut. Dar asta probabil o sa aflam doar dupa ce se descopera cauza aparitiei cancerului. Adevarul e ca boala asta ataca asa multa lume incat ma gandesc din ce in ce mai mult daca nu cumva e un efect al civilizatiei. Ma sperie si pe mine de cand am fost suspectata de cancer la san in urma cu catea luni de zile. Din fericire eu nu am nimic. Alina |
Ma bucur ca nu ai nimic, boala asta e foarte pacatoasa...tratamentul foarte agresiv.Cat a facut Elena chemo, o tineau numai sedata si cat era treaza voma intr-una :( .
Din fericire pt ea toate astea sunt in urma ei, acum mai ramane sa vedem daca ii pot doctorii sansa de a umbla.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
Amami spune:
Ce-ati mai scris!!! Eu tot in urma cu scrisul. Abia tin pasul cu voi… la citit. Dar am vazut poze frumoase de la Cenia, Adrianaloy, Delia, Alintaroma, AB, Sanzi (tare dragalas catelul).
Pantero: multa sanatate nepotelei. Impresionata “lupta” lor. Sa-i ajute Dumnezeu si sa aiba rezultate bune cu procedura noua.
ruxij spune:
Pantero, Doamne Ajuta sa se faca bine nepotica!! Uff, de ce trebuie oamenii sa treaca prin asa necazuri? :(
Ramona, nu prea as vrea la Disney, vreau ceva ieftin, stat la soare si iesit din polul asta Nord, eventual o plaja. Mergem la Disneyland in Iunie si nu cred ca imi permit si Disneyland si DisneyWorld in acelas an.
Sanzi, nu ma ispiti
Carmenbr spune:
Mai fetelor, chiar un capitol pe zi? Pai e posibil asa ceva?
Nici acum nu am terminat de citit capitolul trecut.
Panteruto, sa ii ajute Doamne-Doamne micutei!
Gata, inapoi la citit!
4 anisori...uraaa!
Ramona J spune:
Ruxij, pai in cazul asta orice plaja intre Key West si Ft. Lauderdale.
Carmenbr, ce s-a mai intimplat cu casa?
Carmenbr spune:
Ramona, nimic nu s-a intamplat. Banca cred ca s-a saturat de probleme, a vandut loanul la alta banca, am facut alta oferta, dar la sf lui februarie intra in foreclosure, deci o luam de la capat, ca sunt alte formalitati. Si tot asa, sa ne tina ocupati. Acum avem in "urmarire" alte 2 case. Sper pana in toamna cand incepe Eric scoala sa avem casa noastra si sa mai avem si joburile.
Eu am ramas cu buza umflata, nu am vazut nici poze cu copiii Ramonei, pe Acusor am ratat-o iar, la fel cu Hilde. Mai, ma supar rau daca mai scrieti asa mult. (eu glumesc, sper ca v-ati prins).
4 anisori...uraaa!