untul de shea (shea butter)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

De www.akamuti.co.uk/?home_brand_url=0" target="_blank">aici cumpar toate produsele cu shea butter, si celelalte produse care nu contin shea sunt senzationale

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Arata bine produsele lor . Cat e transportul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Dalina saru'mana... am gasit ieri, pana la urma... dar mi-am prins urechile pana sa fac comanda... ori nu puteam pt. ca trebuia sa comand de minim 130 de ron, ori nu era disponibila optiunea de creare cont, ci doar de a deveni consultant...

Dar am fost la plafar si au porduse cu shea, de la Karites... vazusem pe net cutiuta 30 ml cu 100% shea butter 9 ron Deci, teoretin neprelucrat... nu e crema cu, e unt si atat...
Aseara nu aveau, dar ziceau sa mai trec zilele astea sa vad daca au sau nu... Am inteles ca au si la plafarul din piata amzei ki-life parca...

Pan' la urma am luat niste crema cu shea... si astept sa gasesc si untu

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Tocmai am comandat pe ebay 250 de gr de unt de shea organic nerafinat si m-a costat 32 de RON cu tot cu transport. Cand il primesc revin cu impresii.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mika12 spune:

32 de RON pentru 250 de grame, este un pret bun. Eu l-am luat dintr-un magazin parizian bio, si am dat 11 euro 50 pe cutia de 100 de grame.

Am o colega de servici care se vopseste foarte des, ea il foloseste la fel ca balsamul de par si ii face un par minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Citat:
citat din mesajul lui unique

Arata bine produsele lor . Cat e transportul?

11 lire e transportul, iar produsele sunt cu adevarat minunate. Se gaseste si unt pur de shea dar eu am luat in combinatii cu alte plante.

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

Mergi la inceput

Cam mult transportul....dar am vazut ca au si niste uleiuri , care ar merge bine in combinatie cu untul. Nu le-am mai vazut si pe alte siteuri. Vreau sa imi fac eu crema combinand uleiuri, cu untul nerafinat de shea.

Mergi la inceput

Ma bate si pe mine gandul sa iau de pe ebay, pt ca acolo e cel mai ieftin, dar daca nu e pur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Citat:
citat din mesajul lui unique

Ma bate si pe mine gandul sa iau de pe ebay, pt ca acolo e cel mai ieftin, dar daca nu e pur?

Si daca il cumperi dintr-un magazin oarecare poti sa fii sigura?

Mika, si vanzatorul de la care am cumparat eu zicea ca se poate folosi si pentru par in loc de balsam.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

urmaresc subiectul de cand a inceput, fara sa postez caci nu eram in tema... si sincer m-ati convins sa iau si eu... cand am timp de mers prin magazine, sigur iau si eu

Mergi la inceput