untul de shea (shea butter)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Mare fan aici!Am de la Coastalscents si sunt multumita-este super ca hidratant si accelereaza vindecarea ranilor superficiale.De exemplu,am avut weekend-ul trecut o rana de la o pereche de pantofi(de,vanitatea,tocuri de 10cm),am aplicat o doza zdravana de unt seara,a doua zi rana era cicatrizata si aproape vindecata.Acum e deja istorie!Aelasi lucru si pentru crapaturi la buze din cauza frigului-regenerate mult mai repede cu shea butter.Eu il folosesc pentru fata,corp si pentru par.
Cel nerafinat trebuie sa aiba o tenta de galbuie sau verde si miros specific;rafinat este alb si nu are miros(sau are mirosul "adaosurilor"folosite:uleiuri,etc).Ah,si cel nerafinat are o consistenta semi-dura,trebuie incalzit in palme pentru a putea fi folosit;pe cand cel rafinat este deseori deja cremos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Citeam pe unde am bantuit dupa informatii ca este cu atat mai galben cu cat este mai vechi. Iar despre cel rafinat ca este alb si nu mai are mirosul specific. De abia astept sa vad ce spune puisorul despre untul de pe ebay . Daca e bun ma bag si eu la cumparat de pe ebay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

fetelor, ati vorbit asa frumos de shea butter, ca m-ati facut curioasa

de fapt m-ati castigat de cind am citit ca previne vergeturile in sarcina...si eu abia astept....sa fiu insarcinata

asa ca m-am aprovizionat cu shea butter de pe www.amazon.com

www.amazon.com/Shea-Butter-100%25-Raw-Unrefined/dp/B001RARQU4/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=hpc&qid=1234583135&sr=8-6" target="_blank">asta este....15 $ pt 1 lb ( 454 g) raw, unrefined....shipping-ul, e drept ca in sua doar 1.99$

imi pare bine ca ati deshis subiectul

www.pulsmedia.ro/evenimente/premiilecaroldavila" target="_blank">Votati Organizatia E.M.M.A pt premiile Carol Davila

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Asa e Unique,cu cat e mai galben,cu atat e mai vechi.De obicei are termenul de garantie 2 ani,in functie de conditiile de pastrare.Nu stiu cum sa descriu exact nuanta celui nerafinat...in orice caz nu e alb.Alb "murdar"sa zicem:-)
Foarte buna ideea sa-l folosesti pentru prevenire vergeturi Uta!Daca stiam si eu din timp,acum poate nu mai aveam atatea(si nici macar n-am avut o sarcina).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Tocmai am comandat pe ebay 250 de gr de unt de shea organic nerafinat si m-a costat 32 de RON cu tot cu transport. Cand il primesc revin cu impresii.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

de pe care ebay comanzi? (din ce tara?) ca la ce m-am uitat eu, au niste preturi cam mari de livrare sau nu livreaza deloc in ro.
Mercic!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mika12

32 de RON pentru 250 de grame, este un pret bun. Eu l-am luat dintr-un magazin parizian bio, si am dat 11 euro 50 pe cutia de 100 de grame.

Am o colega de servici care se vopseste foarte des, ea il foloseste la fel ca balsamul de par si ii face un par minunat.

Serios?? Chit ca am zis sa-l folositi pe orice particica a corpului, la asta chiar nu m-am gandit! Faina chestie...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uta_ciun

fetelor, ati vorbit asa frumos de shea butter, ca m-ati facut curioasa

de fapt m-ati castigat de cind am citit ca previne vergeturile in sarcina...si eu abia astept....sa fiu insarcinata

cu conditia sa te dai in fiecare seara!
Eu, una, recunosc ca nu mi-a fost chiar usor, ca in fiecare seara aveam 10 minute de masaj cu crema aia (repet, era crema pe baza de shea butter, dar cred ca era o concentratie destul de mare, ca avea o consistenta apropiata celui pur).
Te dai din calcaie pana-n varful nasului, masand (mai ales pe zonele predispuse: solduri, burta, picioare, sani), vreo 9 luni in fiecare seara si... bingo! Te scoti cu vergeturile!

Mergi la inceput

Eliana, daca vrei, iau legatura cu cunostinta aia a mea de la care am luat si eu, imi trimiti adresa pe PM si ti-l triimit cu plata ramburs...
de la gemenute pentru gemenei! Si pentru Elena, bien-sur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ihi... vreau, vreau Saru'mana Trimit PM

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Dalina, uite eu l-am cumparat de aici

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput