Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Ref la hemangioame, e cat se poate de adevarat ce spune lala. Noi le avem pe cele de la ceafa, care dupa cum spune si Babymom si dupa cum am citit, nu pun probleme. Totusi, daca sunt mai multe, trebuie investigat, macar pentru linistea noastra, in legatura cu cele interne....

Cristneescu , mi-era dor de tine!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

babymom, pot sa-i dau la bebe mazare, sfecla rosie? are 5 luni jumate

pe mine ma iertati ca sunt telegrafica, dar am multa treaba!
v-am citit, am vazut poze, filmulete!
sunt superbi bebeii!!

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

sfecla rosie da, mazare, fasole, varza, conopida doar de la 9-10 luni

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Irina de Clau_geo
Dragos de Babymom
Andrei de Dyanira

Eva, studios fiu ai

Monicule, atunci incearca Palmer's, e cu unt de cacao si miroase demential

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

babymom, pot sa-i dau la bebe mazare, sfecla rosie? are 5 luni jumate

pe mine ma iertati ca sunt telegrafica, dar am multa treaba!
v-am citit, am vazut poze, filmulete!
sunt superbi bebeii!!

poze noi cu bebelushul
Razvan

sfecla rosie da, mazare, fasole, varza, conopida doar de la 9-10 luni

merci frumos!

poze noi cu bebelushul
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

fetele da-ti si mie niste scoruri la ursitoare...vreau ceva mai ieftin..100euro mi se pare rezonabil..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

neata la amiaza!

Vreau si eu brevetul pt aspirat mucii cu batistuta bebelusului cu gura in loc de aspirator. intuiesc ca trageti doar prin pompita aia scurta nu prin tot furtunul.....
Ca la aspirator nu reusesc deloc. Cam la ce putere setati voi aspiratorul si va reuseste procedeul?

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

ca sa tragi cu gura, scoti de pe furtun piese care intra pe teava aspiratorului, si tragi prin furtun. Doar asa se genereaza presiunea necesara (si nici nu ai muci in gura cand termini
Cu aspiratorul am tras intotdeauna pe presiune mare (aproape de max.)
Partea care se pune pe furtun spre nas are un tub inauntru, cu gaura, pe acolo se pierde presiunea ne-necesara procedeului....
Doar sa nu se sperie rau fata, asta e singurul lucru important as zice... Deci, daca vezi ca e speriata si tremura sau respira aiurea, mai bine incerci cu gura.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

babymom multzu' de parere

lala sarumana de poveste. La noi hemangioamele nu au fost si nu sunt in relief, iar cele care nu erau pe tesuturi moi au disparut f. repede. Momomentan eu las fata in pace, insa o sa le urmaresc cu atentie pentru orice modificare.

Si apropo de povestea cu soldul, o sa va pove ceva, nu e chiar acelasi caz, dar ca sa aveti idee. Cand avea frate-meu vreo 6 luni, ai mei au observat ca avea un picior mai scurt decat celalalt. Panica, ce mai , va dati seama. Pediatrul a zis ca cel mai probabil nu e nimic, dar ca mai bine merg si la un consult de specialitate si asa au ajuns la un mare profesor de chirurgie ortopedica care s-a uitat putin la el si a zis sigur, e candidatul perfect pentru operatie, ii bagam tija de nush care, apoi la nush ce varsta ii schimba tija si o sa fie cat de cat normal.. va dati seama cam cat de disperati erau ai mei. S-au intors la pediatru care s-a uitat la ei si a zis ca sa stea linistiti, copilul are un rahitism mai accentuat si a reusit sa-i trimita la Pesamosca care a confirmat diagnosticul pediatrului. Cu un tratament corespunzator, deja nu mai avea nimic frate=-meu cand a inceput sa mearga de-a busilea.
Asa ca fetelor.... nu va faceti griji, astia mici au o putere de recuperare si regenerare fantastica.

Nikolici sper ca-mi permiti sa iti spun ce am citit mai demult pe un site (din pacate nu il mai am la indemana). Stiu ca era o mamica al carui bebelus avea tot asa, o problema la sold, dar cred ca era putin mai grava, incat i se recomandase ghips, insa la sfatul unui pediatru a purtat copilul in wrap toata ziua (in pozitia face to face, bebele sta cu picioarele in jurul abdomenului mamei) si problema s-a corectat fara sa mai puna ghips. Bine.,.. nu-ti imagina ca toata chestia asta s-a intamplat la recomandarea vreunui medic roman Povestea am citit-o pe un site din SUA. Fii increzatoare si eventual poti incerca chestia asta, suplimentar pe langa cei doi pampersi.
Ma duc, mai am de spalat pe jos in 2 camere si bucatarie..

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nikolici subscriu la ce a spus julymorning cu wrapul. Asa il port si eu toata ziua pe Dragos, cu picioarele mult cracanate in jurul meu, nu ca ar avea probleme dar sa nici nu aiba. Poti incerca si pozitia pe sold sugerata de fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Am trimis pe mailul comun o carte, The Baby and Child Questions and Answers Book. Nu e chiar Dr. Sears, dar e destul de completa.

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

neatza la pranz!

Babymom daca toate doctoritele care asista la nastere ar fi cum esti tu,,,am avansa cu 5 ani. Eu cand am nascut la fel ca si nikolici am avut parte de multaaa raceala ,,,,nu mi-au aratat copilul nici nu stiau ce am daca e bine, cate kg are,,,horror,,, se schimbase tura.,,,am crezut ca s-a intamplat ceva cu puiul...esti un medic adevarat,felicitari
anis :preturile la ursitoare sunt peste 100 euro,,,in jur de 500-550lei ,,,cel putin asa a fost la mine,,,sorry ca nu te pot ajuta mai ieftin
Eva: puiul care se documenteaza el cu mami

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput