Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
luminita2008 spune:
iepurila, ti-am trimis PM, sper sa fi fost coerenta....
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
angelynna82 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Irina de Clau geo
Andrei de Dyanira
Dragos de Babymom
La multe lunite, sanatosi si papaciosi sa fiti!!!
Andreutac si Simodina multumim de cafea...aveam nevoie
Simodina posibil sa ai conexiunea la internet proasta
Vorbeati de nastere: am nascut foarte frumos si usor, doctora si moasele (am avut 2) s-au purtat exceptional, m-am internat dimineata la 9 si pe la ora 15.00 mi se rupt apa in parculetul spitalului....am urcat sus dupa 2 ore facut anestezie epidurala si s-a nascut pitica la 23.45 (nu aveam contractii dar eram dilatata total), cu ajutorul moaselor care imi faceau masaj pe burta ...acu imi e putin frica pentru ca asa mai vrea un bebe dar sa fie la fel de usoara si sarcina si nasterea. Mi-au dat fata imediat chiar daca era murdara de (nu mai stiu cum se numeste) am pupat-o, radeam si plangeam in acelasi timp, tati asculta la telefon cum plangea bebe
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
luminita2008 spune:
pentru toti sarbatoritii de azi!!! Sa fiti sanatosi, frumosi si cuminti!
Babymom, asteptam masuratori si poze cu Dragos, daca tot ne-ai amenintat cu sedinta photo!
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
cristineescu spune:
nikolici, si noi am purtat 2 pamparsi timp de 2 luni si acum este ok.
Din maternintate s-a vazut ca are ceva la un sold si ne-a trimis imediat la eco la Medlife la Dr. Stamate. De la eco ne-a trimis la Dr. Spataru Radu (chirurg pediatru) care la consult ne-a mai depistat si Talus Valgus.
Pentru sold ne-a zis sa purtam pampars 2 luni si sa repetam ecografia. Asa ca dupa 2 luni acum totul este ok.
La coada la doctor am mai vb cu alte mamici cu aceeasi problema si am inteles ca se poate face si kinetoterapie. Mergi la cateva sedinte si pe urma poti sa faci chiar tu masajul acasa.
Noua ne-a mai recomandat medicul cand il tinem in brate sa-l tinem pe sold, cracanat (ca si cum ti-ar imbratisa soldul cu picioarele) asa cum isi tin tigancile copii
Asa ca fruntea sus ca o sa fie bine
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
luminita2008 spune:
Nerantula, cum te mai simti? Esti bine?
GHIDUL MAMEI
babymom75 spune:
julymorning eu cred ca e o masura exagerata avand in vedere si riscurile pe care le presupune anestezia generala si expunerea propriu-zisa la RMN. Asa cum spui...
Eva multumesc
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
lala77 spune:
Neata!
Anis, cum o fi sa ai copil fara colici!?Vreau si eu!
JulyMorning, prima mea fetita s-a nascut cu un hemangiom pe frunte, unul pe burtica si unul pe fundulet. La noi cresteau asa ca l-am operat pe cel de pe frunte (era si in relief-ca o cireasa), iar pe c elelalte le-am lasat in pace. Ideea e ca m-am speriat f tare si m-am documentat mult; am dus copilul chiar si in Anglia la niste dr. Problema nu e grava, insa ca regula generala, englezii recomanda investigatii suplimentare daca are copilul mai mult de 2 hemangioame. Spun ei ca statistic cresc de 7 ori sansele sa aiba si pe dinauntru: creier, ficat, intestine sau cai respiratorii. Nu e obligatoriu si daca are nu se intervine in nici un fel decat daca lucrurile o iau razna. Tumorile acelea gigant de care se aude la tv sunt de cele mai multe ori hemangioame. La copii asa mici se recomanda ecografie pt ca se vede bine, iar pt creier se face eco transfontelara daca nu s-a inchis fontanela. Daca s-a inchis, atunci RMN-ul e singura solutie. E f important sa stii daca aceste hemangioame exista; fetita unor prieteni a avut unul pe trahee si a ajuns la urgenta intr-o noapte pt ca crescuse si obtura caile respiratorii. La urgenta la Braila sunt tot felul de scamatori, ca dr nu pot fi numiti, astfel ca au tratat copilul de laringita. Au ajuns intr-un final cu ea la Bucuresti si au aflat de hemangiom. Daca o mai tratau astia mult de laringita...Daca parintii ar fi stiut de hemangiom, altfel ar fi pus problema. Nu vreau sa te sperii; n-ai motiv sa intri in panica, insa e bine sa investigati problema ca sa stii exact cum stati.Multi copii se nasc asa , cica 50% au hemangioame, in special fetitele cu pielea mai alba, insa la noi lumea nu vorbeste deszpre ele. Incearca sa le ascunda. Cand am inceput eu sa vorbesc despre ele am aflat ca multi dintre cunoscutii mei au asa ceva.M-am intins ca o placinta; sper ca ai inteles ceva.
Monica, si mie mi-au pus copilul la san imediat dupa nastere (cam 30 min) la Euroclinic si am facut cezariana.
Noi suntem bine, ne facem mari; am reusit sa dormim si noi in patut de vreo sapt. Colici inca avem desi avem venerabila varsta de 4 luni. Trec ele pana la urma.Le tinem sub control cu Dentinox si Colief; fara ele insa avem viata grea.
claudinna spune:
pls, dati-mi si mie linkul cu povestile, ca l-am pierdut!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
iepurila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 Iepurila de ce sa-i pazesti urechile la baie, ca doar nu-i pisica?! Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
nu .... dar banuiesc ca nu poate sa stea cu urechile in apa....asta intreb...desi acu ma gandesc ca sunt bebelusi dusi la scufundari....deci poate sta cu capul in apa? ... doamne sunt tuta rau
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
claudinna spune:
babymom, pot sa-i dau la bebe mazare, sfecla rosie? are 5 luni jumate
pe mine ma iertati ca sunt telegrafica, dar am multa treaba!
v-am citit, am vazut poze, filmulete!
sunt superbi bebeii!!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)