Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

neata la amiaza!

Nikolici imi pare rau de ce-ai aflat la echo, dar sunt sigura ca va fi bine pana la urma. Si noua ne-a facut Dr. pediatra testul cu pozitia lotus si a spus ca e ok.
credeti ca e necesar totusi sa o duc la o echo?

Eva, ce-mi facusi? Si-asa bocesc din orice.... pup

Fetili, care aveti timp, cand aveti timp, invatati-ma si pe mine sa pun link in cadrul mesajului catre o foto. Da asa ca la prosti sa-mi explicati va rog eu mult.

Mandra mea isi suge degetele toata ziulica. Le ia, ba cate unul, ba cate doua si chiar cate trei. In momentul in care il baga pe cel mare in gura e semn ca ii este somn si trebuie sa incep procesul de adormire (care e indelungat...). Ca daca o scap la nervi... am pus-o original.

Pana la ce varsta trebuie sa-i pazesc urechile la baie?

Vreau si eu brevetul pt aspirat mucii cu batistuta bebelusului cu gura in loc de aspirator. intuiesc ca trageti doar prin pompita aia scurta nu prin tot furtunul.....
Ca la aspirator nu reusesc deloc. Cam la ce putere setati voi aspiratorul si va reuseste procedeul?

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Vazut poze de Andreuta cu Eva mica si frumoasa! Superbi ochisorii!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Si hai sa va arat ceva. Aseara mi-au sosit niste carti printre care si cartea THE BABY BOOK de Dr Sears ( eminunata, v-o recomand din suflet, a doua voce dupa Nausica, desi e groasa rau, o citesc noaptea doar cand doarme luca). Si ia uitati voi, dragelor, cine a citit primul aceasta carte: imi place sa citesc

Ei? V-am luat? Poate ai vostri zic ma-ma, ca-ca, pa-pa, se rostogolesc, daaaaaaaaar al meu citeste beeeeeeeeeey, da?

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

E mortal! Ce bine ca nu stie sa scrie ca parca te vad ca-i dadeai si test!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vazut si eu poze de andreutac esti superba mamico , iar pitica e o printesica frumoasa foc cu ochi senini ca cerul intr-o zi de vara (nah ca v-am dat pe spate nu )

Eva, foarte tare Luca Sa vezi ce doctor ajunge el peste vreo 20 si ceva de ani

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Andreutac, Ada, sar'na de cafea!!

Iaca si noi pe aici putintel, dorm puiutii, dar se apropie ora mesei si nu cred ca mai dureaza mult linistea... am trecut cu bine peste ziua de ieri, cu vizita mamei, nush cum dar hunii au fost mai bine. In afara de faptul ca n-am putut sa ii culc pana pe la 00.00.... in conditiile in care inainte adormeau in jur de 22.... of. Dar nu au fost asa maraiti aseara, cum sunt seara de obicei... tot e ceva.

Kllemi, ai activat PM? Ca n-am mai stat aseara, n-am mai putut, am vazut ca ti-au mai spus fetele... daca nu ai reusit, trimite-mi mie un PM si incerc sa-ti raspund in legatura cu pozele. Poate merge asa.

Babytza, si noi mancam in scoici f frumos. Dar noi nu prea avem de ales, cand sunt singura cu ei, nu se prea poate altfel. Ma bucur ca soricelul s-a linistit la masa!

Babymom, cata dreptate ai! Dap, de cand sunt mama, si eu sunt extra, ultra, mega sentimentala!!! Sa nu mai amintesc cum reactionez cand mai vad cate-o stire cu cate un bb bolnav sau, si mai grav, imbolnavit, de sistem..!!! In fine, plang din orice si traiesc la maximum totul, chiar e cea mai frumoasa si puternica experienta cea de mama...

Irina, cred ca e doar o etapa... si ai mei rad la toata lumea, stau in brate la toata lumea.... e adevarat ca, si in brate la altii, tot dupa mine sau dupa tati se uita, dar cu rasul... nu au probleme. Citisem undeva ca atunci cand vor fi ceva mai mari, pe la 7-8 luni, nu vor mai vrea DECAT cu mami.... mmmmm, sunt curioasa cum va fi atunci.... poate ne spun mamicile cu experienta cum e...

Monica

Eva, super clipul.... mda, mi-au dat lacrimile, f emotionant.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Carla felicitari pentru gura de bananuta. Te rog frumos sa continui!!

Eva de unde ai luat cartea? Sau sa-l intreb mai bine pe Luca...

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

julymorning hemangioamele pe care zici ca le are sunt benigne, nu trebuie sa te ingrijoreze. Dar, n-am inteles, in ce scop sa-i faci RMN??!?

Eva e TARE Luca-Noah! Da' sa nu-l faci doctor, da?

Iepurila de ce sa-i pazesti urechile la baie, ca doar nu-i pisica?!

Mergi la inceput

Eva cat te-a costat cartea cu tot cu transport? Vreau s-o comand si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

babymom pai imi recomanda pt hemangioamele care s-au dus, de pe frunte si tampla (care nu erau pe tesut moale) la care se adauga deformarea din cauza viciului de pozitie... cica chiar daca au disparut sa nu fie vreo problema in profunzime...

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

cartea am vazut-o aici http://www.amazon.fr/Baby-Book-Everything-About-Baby/dp/0316778001/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=english-books&qid=1233741097&sr=8-1

am rugat-o pe soacra mea sa o comande, impreuna cu http://www.amazon.fr/What-Expect-First-Arlene-Eisenberg/dp/0743231880/ref=pd_bxgy_eb_img_c

dar sunt cam scumpute, impreuna 49 euro cu tot cu transport, eu banuiesc ca le-a comandat in State si au platit transport peste ocean ca ele impreuna fac doar 34 euro. Ma rog, asta e, merita

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput