Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

claudinna am gasit eu pe 2 site-uri aloe vera gel. daca vrei ti le pot trimite cu un pm. m-a dat soata pe spate in seara asta la ce scoruri au astia la plafar. 120 ron pt un bidon de un litru. pana la urma am gasit si la 250 ml, aproximativ 20 ron. luminati-ma in schimb cu acele capsule ca nu gasesc pe nicaieri. soata a gasit doar pastile. fiole nu merg? khristin, help! m-am impotmolit.

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Dragelor mamicilor, vreau si io neste umere sa plang pe ele....
Acum la ultima masa cand l-am schimbat pe Radu era plin pe burta si pe spate de bubite mici si rosii.
I-am luat temperatura, 37.9, nu e f mult, totusi i-am dat un panadol.
Acu ma vait si stau si ma tot intreb ce o fi.
La cat de pufos e, nu i-am putut verifica ganglionii singura... acum doarme linistit. Ieri nu a mancat prea bine (fata de cum il stiu de obicei...) dar azi a avut o stare buna.

Stiu asa cu bube dar cu febra mare... bubitele incep dupa urechi apoi pe frunte...
La Teo am avut roseola sau rubeola ca nu s-au decis doctorii, arata fix la fel cu ce vad acum la Radu, dar febra 40grade 3 zile, apoi eruptia a inceput cu ceafa si pe gat in jos...
Ce o fi acuma, fara febra mare si doar pe torso nu imi dau seama neam.
Oricum sunt stresata, va dati seama.

Oare poate fi o eruptie de la ce i-am pus in apa la baita de mir? (ulei, miere, busuioc, petale de orhidee????) ca de mancat mananca doar lapte, l-am gustat si nu e acru, biberoanele le sterilizez...

Nu va zic ca sotzul imi arunca "de la ce crezi tu ca i se trage?!?!?!"
(adica, intelegeti, de la BOTEZ)... i-am explicat ca toate contagioasele au minim 8 zile incubatie... uf!
Chiar ca imi vine sa plang. La 8 (masa precedenta) nu avea bubitele.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

gaia.nevia nu te necaji prea tare, ca orice o fi tot ii trece. Dupa descrierea ta poate fi rujeola, rubeola sau varicela, daca bubitele au lichid in ele. Poate fi si o simpla alergie la cine stie ce. Incearca sa-i dai maine o doza de Claritine, asa ca proba diagnostica si eventual, daca persista bubele, du-l la medic.

De obicei varicela debuteaza asa, doar la nivelul trunchiului initial si apoi se extinde spre extremitati. Si acum e si perioada propice de varicela. Nu te-ai uitat, au lichid in ele?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Babymom, merci tare. Nu vad inca lichid. Ma mai uit maine...

Sper sa nu fie varicela, are 3 luni, se presupune ca are imunitate de la mama lui pana la 6 nu? (mama lui variceloasa la greu )... Ma rog, zic ca sper sa nu fie pt ca am eu mare ura pe ea... totusi ma voi mai intalni cu ea, asa e cand ai copii mici.
Oricare din contagioase ar fi, e cam ciudat sub 6 luni... in fine, mai vad maine. Poate e doar alergie, desi nu imi dau seama la ce... sa fie bine.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Sabinel, trebuie sa ceri capsule de vitamine E si A nu pastile. Sint gelule.

Si tot cautand pe net unde le-ai putea gasi uite peste ce am dat.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

hello, buna dimineata, azi sunt singura la cafea ca ne-am trezit devreme (nu ca ieri ar fi fost altfel cu trezitul).

Claudinna nu stiu daca ti-au raspuns fetele; eu m-am uitat pe net si am gasit gel de aloe de diverse feluri; cel mai avantajos ca si pret (in jur de 69 lei un litru) este facut de laboratoarele remedia. Nu stiu cat costa ala de la forever? Am avut si eu, e bun la gust .

Alta idee: eu nu-mi aduc aminte cand a facut ultima data kaki mandra mea nici sa ma pici cu ceara . Stau in dubii daca sa o articulez azi cu un supozitor ceva. Momentan ne petrecem timpul stand pe burta.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Neata fetele...va invit la

Sa aveti o zi excelenta.

Babymom, cartea dr Sears, nu am vazut-o pe la furnizorii mei din UK, dar ma mai interesez. In cazul in care nu o gasesc asa ma bag si eu la o comanda pe amazon eventual.

Iti spun ce si cum imediat ce aflu mai multe.

Gaia, sper sa nu fie nimic grav si sa treaca repede.

Kristin, ai idee daca in timpul alaptarii poti sa bei gel de aloe? Eu am vergeturi pe sani destul de uratele, de la alaptat nu din timpul sarcinii si as incerca si eu reteta ta. Dar as vrea sa si beau gelul de aloe dar nu stiu daca e ok. Am mai facut cure cu aloe si mi-a fost f bine, dar stiu ca elimina toxinele din organism si nu stiu daca e posibil sa le elimine si in laptic.
Mersi mult.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Sabinel, vreau si eu situl cu aloe, eu nu l-am gasit.

Nikole pt wrap iti trebuie o banala bucata de material de 5 m si cam 1.5m latime dar merge si mai ingusta. Poti sa o folosesti si netivita daca marginile odata taiate se ruleaza (nu se desira). intr-o prima faza eu asta fac.

Am gasit un site care iti explia si cum facu un pouch sling, numai ca eu la cusut... Dar vad ca se poate face si fara sa cosi. Ia uitati-va aici: http://www.slingyourbaby.blogspot.com/

Si sta mult mai bine decat in marsupiu; al meu a fost super cat a stat copilul la orizontala, la verticala e ok acum ca are si cosmonautul pe ea, dar mai tarziu nu cred ca il mai port. Plus ca daca il poti mult iti intra bretelele in umeri. Eu am rezistat vreo 4 ore timp in care am mers aproape continuu dar am ajuns acasa la fix. Cu wrap si alte asemenea nu ai probleme de genul pt ca se distribuie greutatea uniform. Bun nu stiu de ce repet lucruri pe care le stim cu toate dar...

Si Ada ca tot ma intrebai ieri n-am putut ajung insa am improvizat un sing dintr-o esarfa banala si mi-am calmat copilul in 5 minute dupa ce 2 ore nu voia nicaieri mai mult de 10 minute. Si am adormit-o. Azi nu stiu cat mai functioneaza trucul ca ma minte ca vrea sa suga, vad eu, si trebuie s-o scot din esarfa ca e f mica. Daca promiteti ca faceti abstractie de fatza mea urc poza :)) ca am si de-aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Prima cazatura!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
[uf!
Chiar ca imi vine sa plang. La 8 (masa precedenta) nu avea bubitele.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Nu plange mami. Eu asa am patit acum cateva saptamani cu fata, in cazul nostru eruptia semana cuo alergie, a avut momente in care pana si sprancele i se inroseau. Nici pana in ziua de azi nu stiu ce a fost, dar am patit ca doua zile am avut copil marait, fara alte simptome (a doua zi a vrut numai in brate si numai in picioare) si seara dupa baie au inceput sa apara. Totul a culminat cu pusul caciulii dupa baie, cred ca o mancau sau usturau dar inca nu le vazusem - s-au inrosit abia noaptea - eu atunci am crezut ca a transpirat si de-aia.

A trecut cu crema anti-alergenica, eu una am luat dermalibour (facuta de aderma) pt simplul fapt ca mi-a dat dr niste sample-uri si au mers.

Mergi la inceput