Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ufff, Nerantula, imi pare rau pentru pui. Si a mea era cat pe ce sa cada din patul mare, noroc ca am ajuns la timp, era deja cu manutele si varful capului pe covor, lingea pe acolo.

Ada, sper sa-i treaca bubitele puiului mic.

Preety, ai o frumusete de fetita acolo

Andy, stiu ca spuneai ca Alexia papa putin, acum cum e?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata!
alexa, aloe vera nu e recomandat pe perioada alaptatului, sub forma baubila, ca nu stiu sa ma exprim altfel.
nerantula, nu plange, ca exact cum zice maica-mea asta e doar inceputul. e ok? s-a lovit rau? pupam pe neastamparatul gruia.
mie mi se intampla s-o las in varful patului si s-o gasesc la picioare. asa ca amalia mea nu mai pupa patul mare cand eu nu sunt in camera. aseara am facut clatite si-am luat-o cu mine in bucatarie. i-a placut la nebunie sa-mi urmareasca fiecare miscare si sa vorbesc cu ea. mai facem.

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nerantula ici puiului cazacios; acum zi-i sa se opreasca, ne-a aratat ca poate, acum asta e,

Anca m-ai facut sa rad. Auzi lingea pe-acolo [:-D]

Babymom sunt multi bebei pe-aici care mananca in reprize scurte deci eu cred ca e destul de normal. A mea de ex iar a mancat din doua in doua ore azi-noapte si scurt asa. Adormeam amandoua in timp ce. Acum adoarme numai ea.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

ramo, ai pm

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

care simtiti nevoia... io da. Aseara nu am putut adormi pana la 3 de emotii cu bubutzele.... si eram singura nebuna, ca restul casei dormea, including bobosul.
Nu puteam nici sa ii studiez bubele, mama nebuna ce sunt.

So... de dimineata, trezit normal la ora 8. Bubutele nu se mai vad, adica nu sunt asa rosii ca azi noapte. Se simt insa bine, ca o asprime, sunt tot acolo, pe burta si pe spate.
Nu am reusit sa detectez ganglioni umflati pe la gatut, dar nici nu as zice ca ma pricep prea bine sa ii caut... Oricum cupilas veses si papacios, ca deobicei.
Temperatura, tot cam ca azi noapte (sub 38). Mare "stiinta" cu bubele astea.

Cu Teo am patit asa: semne ca de raceala, temperatura 39 cu... Vine pediatra, se uita in gat: rosu ca focul. Primim augumentin...
Trei zile febra peste 39, continuu, cu toate antitermicele scadeam putin (38.5) si o luam de la capat in cateva ore...
Dupa fix trei zile, dispare febra complet. Observ bubutele, identice cu cele pe care le are Radu acum, dar pe ceafa. Au inceput cu ceafa, apoi parca fruntea, si in doua ore erau si pe burtica si spate.

Chem iar pediatra... se uita, se scarpina... (eu eram gravida cu Radu, Teo facea 1 an). Roseola infantum zice.
Io, ha?! Dar duceti-va totusi la virusoloaga. Ne ducem. Ne-a spus asa: ganglionii sunt mariti in zona gatului. E clar rubeola. Surprinzator ca a facut asa febra mare... la rubeola nu se face. DAR la roseola nu sunt ganglionii mariti.

Ma rog, ca la noi, doua verdicte de la doi doctori. Cert e ca i-a trecut rosul in gat ca prin farmec, am oprit antibioticul (doar o zi luasem)... si bubele au durat vreo 3-4 zile, fara febra.
Eu in schimb m-am stresat o tura. Era prea de tot... la prima sarcina, varicela, la a doua rubeola... In fine, aveam cica imunitate, dar tot m-am stresat.

Acum, la Radu ce sa fie?! Oricare din ele nu poate sa fie de la botez, nu? Incubatia e mai mare de 7 zile din cate stiu eu, la orice contagioasa...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

300, pai pune poza, pune poza!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza si de la noi!

Ada, AlexaM, Ramo, sar'na de cafea! Eu am mare nevoie.... ma dor toate oasele, toate articulatiile si am si ceva febra musculara... am carat la bebei aseara (a se citi huni) incat nu mai pot azi.... nush ce au avut, dar erau maraiti tare si nu vroiau decat in brate.... si dupa vreo 30 de min nici asta nu mai tinea... of. Am fost robotel azi noapte si azi tot asa ma simt... teapana rau...

Ada, eu sa nu fie vreo contagioasa.... e totusi cam prea devreme pentru asta. Poate fi o alergie, poate fi de la ceva pus in apa de la baita, poate fi de la faptul ca nu a fost clatit bine dupa baie... i-ai schimbat sapunul/gelul de dus cu care il spalai de obicei? sau vreo crema/ulei cu care il dai? eu am patit-o cu Robi, o data, cand nu l-am clatit bine, bubitele aratau cum spui tu, erau pe burtica si pe spate si au trecut de la sine, dupa 2 zile. Poate il sari peste uleiul de masaj vreo 2 zile.... sa fie totul bine!

Nerantula micul haiduc si pe mami ingrijorata! Mie mi-e groaza de mor de prima cazatura.... of.

Andy_galro, ma bucur ca Andrei e mai bine. Si Robi al meu a fost ragusit o data, tot de la strigat, nu e bai, trece....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

neatza si de la noi, fetele

Ada, AlexaM, Ramo, saru'mana de cafea

Ada sper sa-i treaca repede bubitele

Preety ai o scumpete de fetita

RAmo lui Anda

Anca pe Carla, am ras la ce ai scris

Nerantula o mamica si pe bebe Gruia neastamparat

Ellen de Mmimi

Maria de cocutica

Max de illia

La multe lunite puiuti !

Khristin felicitari ptr primul mama

Iepurila ce frumusete ai tu acolo

Babytza soricelul mancacios

Noi am avut o noapte buna, ne-m trezit la 5 pentru papa, apoi la 9...inca o ora de somn cu mami in pat, dupa baita de aseara

Ma duc ca plange

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi si din partea noastra!
Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata plina de zambete!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

ici fetele

Uite asa cu esarfa aia. Era buna ca nu ma mai durea umarul stang ci ala drept dar doar dupa o vreme. Eh, fata a trecut testul; in wrap sau sling va sta mult mai bine.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput