cum creez cont moneybookers

cum creez cont moneybookers | Autor: mihaela_s

Link direct la acest mesaj

Rog moderatorii sa lase subiectul aici pana voi primi indrumarile cerute. E o chestiune urgenta si as dori sa primesc raspunsuri cat se poate de repede.

E vorba de o prietena buna de a mea din Ro, nepoata ei de 16 ani are cancer si vor sa stranga bani pentru biopsie si operatie. I-am indumat sa deschida un cont pe moneybookers dar in afara de faptul ca eu am trimis bani in alte conturi nu stiu nimic. Si nu se descurca nici ei...

Va rog, stiu ca sunt multe persoane aici care au deschis un astfel de cont, ma puteti ajuta sa ii indrum pe ei cum sa faca? Se poate alege numai o moneda sau se pot alege mai multe? Ei ar vrea si euro si dolari si lei...ca sa poata dona lume multa. Apoi cum au acces la acesti bani? Cum se transfera la o banca? Sau cum se procedeaza?

Va multumesc .

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Chiar nimeni ...vad ca sunt vreo 45 care au citit subiectul....

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Mihaela ,stiu ca esti in criza de timp, dar, cred ca cel mai bine puneai subiectul asta la umanitare,si-i dadeai si alt titlu ,ceva de genul "doresc urgent sfat"
Aici intr-adevar citeste multa lume ,dar nu la fel de multa este in tema cu chestiunea de fata, acolo intra mai putini dar sansele tale de a primi un raspuns rapid ,cresc.

Mergi la inceput

Multumesc cici, am sa postez si acolo.

Totusi stiu ca sunt fete care s-au folosit de moneybookers sau paypal si nu-mi vine sa cred ca nu citesc pe aici...eu sper ca totusi cineva ma poate ajuta si aici. Va rog mult, e vorba despre viata unui copil....

Azi noapte am mai cercetat cum functioneaza site-ul. Eu am cont acolo caci am trimis bani pentru ajutor la cateva persoane de aici de pe DC. Asadar intrebarea acum este: ca sa primesc eu bani, e suficient cardul acela cu care sunt inscrisa? Cum intra banii acolo? Trebuie eu sa fac transfer pe card si apoi merg doar la bancomat si ii scot? E atat de simplu?

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Marina multumesc .

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mylene spune:

Mihaela, imi pare foarte rau pentru nepotica prietenei tale, of, ce stres... Sanatate multa si putere le doresc!...

In ce priveste paypal (eu am un cont de tipul asta si l-am folosit putin, pt tranzactii pe ebay) din cite stiu eu functioneaza ca un cont bancar. Cind te inscrii, poti sa dai doar cardul bancar si poti face diverse plati in conturi paypal. La fel, alte persoane pot trimite bani de pe cardul lor in contul tau paypal.
Daca vrei sa scoti banii din contul paypal, trebuie sa-i virezi din contul paypal intr-un cont bancar personal (de unde apoi ii scoti cu card, de ex). Ca sa poti vira banii din contul tau paypal in contul personal va trebui sa furnizezi datele contului bancar in care virezi suma (din contul paypal)... Trebuie sa vezi ce comisioane sint cind scoti banii din contul paypal, dar am auzit ca in principiu merita folosit paypal-ul.

Sanatate multa si sper sa gaiti calea cea mai rapida si sigura spre insanatosirea fetitei!

Mergi la inceput

Multumesc mult mylene pentru gandurile bune si urari, le transmit mai departe.

Am citit ce ai scris despre paypal, i-am indrumat si pe ei acolo. Cred ca la fel e si cu moneybookers, dar e posibil sa fie mai mari comisioanele, nu stiu, mai multi mi-au spus ca e mai accesibil paypal dar nu stiu din ce motive...

si numai bine.

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Multumesc mult mylene pentru gandurile bune si urari, le transmit mai departe.

Am citit ce ai scris despre paypal, i-am indrumat si pe ei acolo. Cred ca la fel e si cu moneybookers, dar e posibil sa fie mai mari comisioanele, nu stiu, mai multi mi-au spus ca e mai accesibil paypal dar nu stiu din ce motive...

si numai bine.

Hobby

calator de profesie

Contul de moneybookers e in moneda tarii, orice valuta trimiti se converteste automat. Comisionul pt retragere e de 7 lei. La fel ca la paypal, dupa ce deschizi contul trebuie sa trimiti nise bani din el pe cardul pe care vrei sa il folosesti in acest scop si apoi sa trimiti la moneybookers codul de pe extrasul de cont. Apoi poti retrage bani in voie, in limita impusa de ai, la mine e de 12.500 pe luna, dar la inceput e de vreo 3.500.

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Multumesc Gabidaniela!

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

mi-am facut recent un cont, e destul de simplu. Intri pe site-ul lor, ai nevoie de un card bancar si un nr mobil, completezi formularul, iti cere acordul sa-ti ia o suma de pe card sa transfere in contul de moneybookers, suma este intre 1-3 euro parca, tu trebuie sa-ti verifici contul de card si sa inregistrezi cardul pe site exact cu suma transferata, suma respectiva fiind un fel de cod de verificare. E un procedeu de vreo 4-5 zile, pana cand in banca apare plata. (la mine cam atat a durat)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput