mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Apropo de vopsea ..eu la sfarsitul lunii octombrie..cand deja bebicul era acolo,fara ca eu sa stiu,m-am vopsit cu casting..si nu s-a prins..deci ..renunt pana nasc:)
ylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

se mai pot face suvite...pt amatoare

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

pentru micaalsa & toate fetele (dar mai ales ptr. sotii lor), iata ce a scris parintele Arsenie Boca despre infranarea cuplului in timpul sarcinii:
(...) suntem chiar pe cale s#259; înh#259;#355;#259;m câteva cercuri vicioase, de pild#259;: însu#351;irile copilului atârn#259; de gradul de pervertire la care a ajuns instinctul maternit#259;#355;ii la femeie. Dac#259; i-a fost stârnit#259; senzualitatea - ceea ce e o dec#259;dere de la rostul firii sale, o pervertire convenabil#259; pentru mascul - evolu#355;ia embrionului în atari condi#355;ii de via#355;#259; intrauterin#259; aduce pe lume un copil u#351;or aplecat spre onanie precoce #351;i târzie, #351;i va fi un copil ar#355;#259;gos, ereditar nervos, #351;i predispus spre boli nervoase. Toat#259; aceast#259; povar#259; î#351;i are r#259;d#259;cina numai în aceast#259; trezire afar#259; de cale a senzualit#259;#355;ii mamei.
Invers, dac#259; mama n-a fost înc#259; împins#259; în acea aprindere a senzualit#259;#355;ii, nici în vremea dezvolt#259;rii intrauterine n-a fost tulburat#259; de b#259;rbat #351;i nici în vremea al#259;pt#259;rii copilului, noul venit va fi un copil prea pu#355;in înclinat spre trezirea genezic#259; prematur#259;, neatras spre onanie #351;i aproape deloc dispus spre nervozitate.
Deci, dac#259; mama î#351;i perverte#351;te rostul maternit#259;#355;ii sale, aduce pe lume copii predispus! unor pervertiri sporite care le va distruge sistemul nervos sau, de se vor c#259;s#259;tori, vor m#259;ri dec#259;derea #351;i neca-zunle. Asta-i ocolul de cercuri #351;i se soldeaz#259; cu stingerea neamului celui ce apuc#259; pe panta pervertirii rosturilor firii.

De aci #351;i de pân#259; aci, urmeaz#259; c#259; toat#259; vremea sarcinii #351;i a al#259;pt#259;rii b#259;rbatul trebuie s#259; se înfrâneze, ca s#259; nu tulbure via#355;a viitoare a celui ce vine în lume cu un anumit rost de la Dumnezeu.
Desfrânarea b#259;rbatului #351;i pervertirea femeii z#259;d#259;rnice#351;te rostu¬rile urm#259;rite de Dumnezeu cu oamenii, de aceea El a dat oamenilor porunc#259;, frâna a #351;aptea: "S#259; nu desfrânezi".

noi credem ca sunt vorbe de duh intarite de stiinta.
Va zic: infranarea este f.f. usoara atunci cand barbatul tine post (sau macar nu mai mananca carne) in aceasta perioada. pe langa faptul ca se pregateste pe sine spiritual pentru, ii vine mai usor sa stea cuminte . Daca doreste cineva sfaturi de la al meu, sa zica.

16+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna seara fetele ! Am si eu o intrebare : am facut examenul de secretie si mi-a iesit vaginita , iar dr. mi-a dat meclon si betadine , dar pe prospect la betadine scrie ca sunt interzise in sarcina , iar meclon nu se mai gaseste ! Ajutat-ma si pe mine cu un raspuns ! S-a mai confruntat cineva cu vaginita ? am citit ca netratata pune in pericol sarcina . 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am pus si eu o poza cu perechea fericita. Asta ca sa stiti cu cine "vorbiti" toata ziua. Nu e cea mai reusita, dar noi suntem

15

Mergi la inceput

andreea, mai bine tratezi vagnita cu ce ti-a dat medicul, decat sa o lasi netratata.
noce, nu contest ce scrie acolo insa oameni suntem si nu stiu cati pot sa se abtina chiar 9 luni plus perioada cat alaptezi...poate mai alaptezi un an si ceva...deja mi se pare mult prea mult...nu vreau sa par ipocrita, sunt credincioasa, cat s-a putut am tinut post, am fost la spovedit, la impartasit...insa personal mi se pare prea mult. Este doar opinia mea, nu te supara pe mine. eu va felicit daca voi puteti sa faceti lucrul acesta. se vede ca sunteti oameni cu frica lui Dumnezeu.

si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

buna seara zmeuricilor, scrieti mai repede cat citesc eu
mqqm multumesc pt parola, o sa mai pun si alte poze, asta era singura pe care o aveam in calc de la birou. ca deja nu mai pot cara lapul meu ca e prea greu si ma chinuiesc pe calc lor.
muffi, imi place enorm sa te citesc, abia astept sa te si vad, ti-am zis ca toata lumea a facut clatite in we. pe mine sotul m-a rugat toata sapt sa ii fac si duminica i-am zis ca fetele de pe forum fac clatite si ca are noroc, primeste si el .
mqqm, eu m-am facut permanent in prima sapt (nu stiam ca sunt insarcinata) si in a 2 sapt m-am vopsit.
despre mers la cosmetica, ma duc cat de des pot (e vb de timp) si profit de orice pot sa-mi faca acolo, doar epilatul il fac acasa. unghiile in fiecare sapt si sprancenele iar masaj si cosmetica faciala cand ajung.
cat despre sexxxxxx.... ce o fi ala?
mie mi-a zis dr ca am interzis pana la 12 sapt si dupa asta sa vedem, dar sotul meu care este un varsator f credincios mi-a zis ca dc acum cat nu constientizeza nu se poate dupa ce o sa creasca bebe nu mai face ca ii este rusine.
asa ca noi doar pe pupacim.
felicitari fetelor carora le-au iesit bine analizele, felicitari Ayda_m si crixia. ma bucur mult pt fetita ta.
am scris asa mult dar dc si voi ati umplut 9 pg ...
am si eu o intrebare, inainte de a ramane insarcinata imi tratam o masea, ca sa imi spuna ca ar trebui scoasa, eu n-am mai apucat sa ajung ca a venit zmeuricu se mai poate face anestezie acum? mai am vreo sansa?
va pup, o seara buna
doina si zmeuricu de 11 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

andreea_1979 vaginita este un termen prea generic. Vaginita se intalneste in trei forme: Vaginita bacteriana, vaginita de tip candida si vaginita Trichomonas. Tu de care ai? Eu povesteam aici ca am avut anul trecut de doua ori vaginita bacteriana (gardnerella) si am fost la medici diferiti care mi-au dat tratamente diferite. Eu zic sa mai incerci la un medic daca tu ai citit pe prospect ca medicamentul prescris e interzis in sarcina. Dar oricum, in momentul in care te edifici ce anume ai da cautare pe google, ptr ca sunt forumuri in care propun si tratmente naturiste (cei drept ca si completare la medicamentele sintetice) care te pot ajuta sa scapi de asta. Important e sa nu o lasi netratata. Multa sanatate

doinique eu stiam ca tratamentele stomatologice sunt indicate in trimestrul II de sarcina, iar anestezia sa nu contina adrenalina. Oricum medicii stomatologi sunt informati ce anume e interzis in sarcina, ideea e sa-i informezi.

Eu am facut clatite...buuneee...am o burta maaareee...nu stiu cum am sa dorm in seara asta. Am postat si eu pe contul comun.

Alinutza 13+

Mergi la inceput

am facut si eu o candida si doctorita mea nu vrea sa-mi dea deocamdata nici un tratament cu ovule. mi-a spus sa fac irigatii cu tantum rosa si sa ma spal cu lactacy pentru moment. iar in cazul in care apare disconfortul sa folosesc clotrimazol unguent. ovulele ar fi mai indicate dupa 18-20 de saptamani.
oricum, orice ar fi, trebuie tratat.

si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

pogos stai mama sa-ti spun si tie....ca eu mai am oleaca si-mi dau doctoratul in vaginite...irigatii cu tantum rosa sunt frectie la picior de lemn (gen placebo)...dar mai mult...e nebuna doctorita aia a ta?? cum sa faci spalaturi interne in timpul sarcinii??!!! nu faci decat sa impingi microbii in sus spre uter...mai bine faci bai de sezut cu ceai de galbenele, zmeur, pelin (nu stiu care or fi contraindicate in sarcina)....dar asa as face. Iti faci o cantitate mai mare...si te speli normal ca si cum te-ai spala cu apa. Astea le spun si din propria experienta dar si din citite....

sper sa nu ma fi bagat ca musca in ciorba

Alinutza 13+

Mergi la inceput