mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
Motana spune:
icmanu, o sa verific si eu cum e burtica and stau intinsa in pat, poate se "umfla" mai mult in parte de jos, unde zic eu ca in mod normal trebuie sa fie, merci
Patricia, parca si la mine e burtica un pic mai tare dar muult mai jos, nu chiar sub buric.
noce, nu am mai repetat urocultura, cred ca a uitat medicul sa imi zica, de atunci nici nu am mai fost la control, caci nu mi-a venit randul, dar eu ma gandeam de la mine sa repet analiza. Cred ca ar fi normal de repetat sa vad daca s-a vindecat sau nu.
CRIXIA, ma bucur ca au iesit analizele bine, mai repeta-le si tu, poate poate au gresit la tine.
alynakiss, felicitari pentru bebe!
alinutza draga, te invitam la o supita de rosii, e acrisoara, delicioasa, sanatoasa... hehe! Am terminat cu clatitele, mai ales ca la mine au ramas si s-au uscat pe acolo pana la urma! Bine ca te-am motivat pe tine, ca eu... zice barbata-miu... te-ai facut cam ne-gospodina (stie si el un cuvant in romaneste si se lauda, deh!)
. Oricum azi bag supa de rosii si zilele astea imi sta un pitic pe creier cu papanasi cu mere, vad eu ce chef am.
muffin, azi nu te-ai bagat la gatit, ne mai dai o pauza... bun asa! ![]()
mQQm, acuma bag un ochi la gmail, merci pt tot. Vrei sa ne organizam cumva sa trimitem la toate parola sau e deja prea tarziu?
Pupici! 
16+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
ClaraJ spune:
Dragutele mele,
Ce harnicute mai suneti cu scrisul.
MONILAND - da, ai dreaptate ar fi trebuit sa despic mesagioiul ala lung in bucatele mai mici si scapam de moderare mai repede. Dar cind m-apuc de scris, nu mi se mai opresc degetele pe tastatura. Suneti niste inspiratii. 
MONILAND SI POGOS - mercic din suflet pentru sfaturile privitoare la ficateii de puii. Citisem si eu despre ei, insa, am inteles ca devin periculosi atunci cind ii consumi frecvent/regulat. Ieri, a fost prima data cind i-am consumat de cind sunt insarcinata si n-am mincat asa, excesiv, doar citeva bucatele ca-mi era o pofta de-mi ploua in gura. Sper ca nu e asa grav.
Oricum, din ce-am mai discutat si cu medicii de pe aici, majoritatea mi-au zis ca nu e grav si nici o problema daca gusti putin din ce-ti placea inainte de sarcina. DE ex. eu sunt innebunita dupa prosciutto- care e interzis pe timpul sarcinii- deci nu am mai mincat cum mincat inainte, ci am gustat o bucatica mica, intr-o seara cind sotul meu a facut pizza. O prietena de-a nostra, la fel, super innebunita dupa sushi ( care nu sunt recomandate pe timpul sarcinii) dar ne-a zis ca a mai gustat putin si are o fetita de 2 anisori super sanatoasa.
Cred foarte mult ca e foarte importanta moderatia. Si ca ciugulitul nu face rau la nimeni.
Ah, si am mai facut o pozna mica, sper sa nu ma certati. Mai aveam asa din cind in cind usoare dureri de cap si ma simteam asa, lipsita de vlaga. Eu, de cind am inceput cu greturil, am renuntat la cafea ca nu-i mai suportam mirosul. Inainte de bebita imi placea cafeaua, nu faceam exces, dar dimineata nu ma puteam trezi fara ea. Si ieri, ce-mi trece mie prin cap, ia sa-mi fac o cescuta mica de expresso, sa vad cum reactionez. Imi pun expressorul in functiune, si hopa una bucata expresso Lavazza. Mirosul nu mi-a pricinuit nici un disconfort asa ca purced la baut. Si ce credeti, fetelor? La nici 20 de minute dupa ce l-am baut mi s-a limpezit asa capul si privirea, parca eram alta eu. M-am bucurat nespus ca mai aveam si eu un pic de pofta de viata. Asa ca azi dupa amiaza, dupa somnicul de prinz, mi-am mai facut una mica si tot la fel, m-am simtit super.
Chestia e, fetelor, ca am observat ca de vreo 2 zile, imi e mai mult greata dimineata iar spre seara ma cam lasa si incepe sa-si faca aparitia o foame de aia, nebuna. Imi vine sa si rid cind experimentez toate starile astea ciudate.
Gata nu mai scriu. Ca iar m-am lungit intr-un singur mesaj. Sunt iremediablia.
Va pupacesc si abia astept sa va mai citesc,
Clara
ClaraJ spune:
Salutare din nou,
Iaca un nou mesaj de la mine.
MONILAND - tocmai ce imi aruncam ochii pe lista de gravidute de la inceput si am vazut si numele meu trecut. Multumesc din suflet. O singura modificare as avea, DPN e 13.08 si nu 3.08, mii de scuze, e posibil sa-l fi scris eu aiurea.
Dar poate ai tu gura poleita si chiar atunci o sa nasc, mai stii.
Mercic si pupici,
Clara
muffinuta spune:
Hello ,hello ladies!
Azi sunt singura cuc..deja imi intra in sange...
Motana
..am rezerva de clatite in frigider,pardon de aluat..la urgenta,pac doua-trei..al meu ieri a refuzat total sa manance pe la 11 seara,acu' cica e la cura de slabire,nici nu avea nevoie da' i-a bagat fii-su in cap ca are..ma rog,dc nu se antreneaza ca e prea lenes orcium pierde numai musculatura...azi e la golf,el si fii-su..deh famelie iubitoare..![]()
Azi n-am nimic special pe meniu,ii trag o ciorba de varza acra de iti face guar punga cu carne de porc..si tb in sfarsit sa fac tortul de zmeura,am tot,refac blatul ca l-am orientat la gunoi pe primul..nu am avut voie ca am avut ceva probleme..am nevoie de ceva usor pt felul doi,da-s in lipsa de inspiratie pe moment...
Fetelor am intrat pe gmail..mama ce zmeurici frumoase avem...,trebuie sa intru azi iar ca ieri eram jumatate adormita..fetelor,ce copii veti avea si aveti deja unele dintre voi,frumosi foc!
Sper cu fata mea sa nu stric "galeria"![]()
O nedumerire: cum ati pus in inbox(presupun ca ati trimis din propriile voastre adrese de mail sau exisat alta posibilitate?
ca nu m-am prins..)
Doinique merci..scriu si eu cum sunt in toane...dar nu vreau sa stric atmosfera cand nu am porcii pe acasa
inca ma chinui sa asociez fata cu numele ca ,cu pseudonimele astea e greu..dar va zic am ramas paf ce chipoase sunteti!!!
la toata gasca..
Elena,ce e cu tine??nu te-am vazut ieri.esti bine,Elena?
Fetelor,va las pe moment ma duc sa-mi servesc cerealele ..dc nu mananc la vreme ma ia o durere de cap!!
Va doresc o zi super!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
muffinuta spune:
Am uitat ceva..am visat azi noapte ca intre mine si barbatu-meu dormea o giugiuca cu pantaloni roz..ma uit la ea si zic catre consoarta:"honey I think is a girl...you those olders you can't deliver a baby boy.what's wrong with you guys??"..am verificat si cand i-am dat pantalonii jos am vazut o pasarica clara...a mai facut si pipi pe ea...tot in vis puneam deja caruciorul roz langa semnatura...asa ca e cazul sa ma orientez spre nume de fata.toate testele alea cu verigheta ,aiurea..si calendar chinezesc imi dadea 30%fata,da' cine stie ce au ales aia la FIV...prea e clar visul asta..nu era rau sa fie baiat ,cred ca sotul meu avea o relatie mai buna,cu fiica-sa actuala nu vorbeste mai deloc...
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
alinutza78 spune:
Buna dimineata gravidutze
Astazi sunt libera "la mare"...adica acasa..si singura...si cu spor de logoree![]()
muffinuta azi nu m-ai nimerit cu ciorba de varza, ca sunt cam pretentioasa si nu-mi prea place varza gatita...da' acum cine stie ce minunatie iti iese tie si eu ma dau cool
. Spor la gatit...eu astazi aplic procedura "placintica", adica in pijamale in fata tv-ului
. Eu mi-am facut cont pe webshots si dupa ce mi-am incarcat pozele era o optiune acolo de e-mail. si mi le-a trimis de acolo direct
. Ce subiect propui astazi??
unu' care sa nu aiba si implicatii religioase ca nu am dormit bine noaptea trecuta
eu ma simt incredibil de bine...astept si eu astazi rezultatele la dublu test, dar am eu un feeling ca e totul ok.
pup toate zmeuricile
Alinutza
13+
anne-marry spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uliiasi Eu nu l-am mai simtit pe bebe de vreo 2 zile si ma ingrijorez. El saracu poate e in regula, sanatos, se odihneste, sau poate o fi intr-o pozitie in care daca se misca eu simt mai putin, ca na, e inca mititel, numai eu sunt cu pitici pe creier. Numar zilele pana la ecografie....8 days to go.... Va imbratisez cu drag, sa aveti o zi usoara! 17+ ![]() |
asa am patit si eu...vreo 2-3 zile....dar apoi a miscat de m-a dat jos ... vorba vine. am cautat atunci pe net si am inteles ca depinde si de pozitia bebelului. nu te ingrijora.

anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
20 cu 
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
jojo_miha spune:
Buna dimineata ! Ce puturoasa am fost azi,acum m-am trezit si cred ca n-o faceam daca nu bocaneau vecinii de subt noi,Teo inca doarme nu stiu ce este cu ea.
Ely la Biotest am facut si eu analiza pt deficit de factorul v si pt sindromul antifosolipidic.Luni am fost la Synevo pt toxoplasmoza si hepatita si nu ai ide ce era acolo,asa ca m-am suit in masina si am fost pe uneva pe la delfinariu, tot biotest se cheama.
Eu la nici o sarcina nu am avut carnet de gravida,am fisa la ginecolog si acolo e trecut tot.
Inca o data va
si va multumesc pt sprijin si incurajari sunteti minunate.
Eu nici la Teo si nici acum nu am poze de la echografii,sotul meu nu a vrut,asa ca pe mail nu v-am pus poze,noi am avut la semnatura mult timp poze insa le-am sters ca am observat ca aceste forumuri sunt foarte urmarite.
Azi am program de hoinarit,ma duc sa platesc lumina ,am avut 600kw in 2 luni
,si apoi vad eu pe unde aterizez.
Sa aveti o zi minunata!
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
14+
pogos spune:
buna fete cucuiete!
alinutza, doctorita mi-a spus sa nu introduc irigatorul adanc ci csa-l las la intrare in vagin. si sa fac chestia asta de max 2 ori pe saptamana. momentan pe mine nu ma supara nimic, asa ca vom vedea mai incolo cand o sa mai fac un Pap si daca e ceva sa-mi dea un tratament. oricum, multumesc pentru sfaturi, este bine de stiut tot ce mi-ai spus. 
fetelor, ma omorati cu papica voastra...eu nu am chef sa fac mai nimic...nu ca as avea chef sa mananc ceva...
A plecat sotul dimineata sa-mi ia rezultatul de la TT...am morcovul pana-n...
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
adrianafedorca spune:
neata
wowww...de ieri dimi pana azi 10 pagini..n-am apucat sa citesc nimic nu credeam ca aveti asa viteza
eu ieri am stat aproape numai in pat nu stiu ceam dar parca iar am greturi ca la inceput...nu pot manca nimic, mama ma bate la cap ca trebuie sa mananc si eu ceva ...tare as vrea dar nu pot
mai e vreo graviduta la 18-19 saptamani cu greturi???
ma apuc si eu de citit ca ma simt mai bine
mai tarziu trebuie sa fac un chec cu multa nuca..comanda de la sot
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
18+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler