mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

pogos cu multa placere
Iti tin pumnii pentru rezultatul la TT
Si mie imi ia sotul astazi rezultatul la DT.

Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toate

Alinutza 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

neatza
POGOS si ANDREEA. sanatate multa si vindecare rapida..pupiki pe burtici .
MUFFINUTA..so cute..deci la u e fata..eu inca mai astept eco..nu am avut minunatul dar de a-l visa pe bebe..dar mi-l imaginez..offf..parca e un micutzel grasutz si ma strange de deget cu manutza lui mica in timp ce suge cu o foarte mare pofta..
Intr-adevar frumoase mamici de zmeurici..sanatate voua si la bebici

Pupiki..Ylla16+si mami de8.10.2003

p.s....mi-am luat dulceatza d afine si de smeura..azi sigur fac clatite...si desi nu am mancat in viata mea supa de rosii..o sa fac in curand cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

adriana multa sanatate....eu nu-ti pot spune din propria experienta ca am sarcina mai mica si nici nu am experimentat greturi, insa prietena mea care e insarcinata in 20 s are greturi si vomita regulat si acum.

offtopic: ...daca tot am prins curaj ca gospodina, nu pui tu cand ai timp reteta aia cu chec cu nuca multa...moaammaaa ce imi ploua din gura

o zi buna

Alinutza 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

adriana, eu la prima sarcina am avut greturi pana la 20 si ceva de saptamani, asa ca este posibil. acum am 16 si vad ca m-au mai lasat un pic in intensitate...seara insa se mai amplifica putin. la mine greata tinea de dimineata pana seara in continuu, iar seara era apogeul...imi pare rau...te inteleg perfect cum este...sa speram ca o sa te lase in curand. eu luam pastile de ghimbir pt greata. iei elevit sau alte vitamine? ca am inteles ca si astea daca nu sunt luate cand ai greturi si vomiti se formeaza un cerc vicios si ajungi sa ai o mica carenta de nu stiu ce D-uri si iti este si mai rau. la prima sarcina nu am luat si s-a simtit.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

doamne...dar chiar este viteza la scris, nu gluma. am intrat si noi sa va salutam, sa va uram o zi buna...si s citim ce s-a mai scris pe aici. acum intram pe situl comun sa vedem pzoicile si sa descarcam c\si noi ceva. sunt mai vechi, adik nimik recent cu burtica....
apropo..burtica noastra a ajuns destul d emaricica...adicadaca masori talia...ajunge la 105 !!!!!!!!!!!!!!! cm ....deci suntem pepenasi rau de tot

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 20 cu

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mamilivia ce norocoasa esti ca ai putut auzi inimioara lui bebe cu stetoscopul, la prima sarcina am tot incercat si eu sa aud ceva dar in afara de matele mele n-am auzit nimic, o s amai incerc si acum am si eu un stetoscop de la niste preieteni

anne-marry succes la croit si cusut sa ne arati si noua rochita cand e gata , si pe mine ma pasioneaza cusutul dar am uitat cand eram mai mica chiar mi-am facut o fustita si o bluzita ajutat de mama

PatriciaArdeleanu ai mare grija cu varicela stii ca eu am stat intr-un stres mare ...mai bine o tii acasa cateva zile...oricum s-o vaccinezi pe micuta , daca zici ca ai tinut-o si acasa in saptamana aia poate nu a luat ...va tinem pumnii...Domane ajuta

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 18+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

iupii, rezultatul la TT a iesit bun. este in valori normale si risc scazut. m-am linistit!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

muffin, eu maine chiar ca fac supa de rosii, cand m-oi trezi. Mai asteptam idei de la tine, sa sa fie simplu de facut, please, ca nu prea le am cu bucataria.
Sa stii ca si eu am visat fetita, am visat si fatza, jur, cu moaca asa de bunny , nu seamna cu nici unul din noi dar draga tare si acu' vreo 2 zile am vazut o reclama si wow.. zic asa am visat eu exact! hehe.
Nu pot sa ma duc saptamana asta la echo, pe marti a ramas, si atunci sa vedem daca e ca in vis sau e señor.

Eu nu mai am greturi, chiar deloc, insa daca miroase ceva ce nu imi place mi se intoarce stomacul, insa nu asa incat sa vomit. M-am sensibilizat la mirosuri.

pogos, alinutza, good luck la teste, sa ne dati de stire.

Va pup!

16+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Fetele, imi cer scuze pentru diacriticele din mesajul de aseara. Pe mine ma luase un somniiic …
Asa ca l-am provocat pe sot sa va scrie de ce nu facem noi sex. Mai ales ca nu stiam cum sa adun in cuvinte. Parintele Arsenie spune lucrurile intr-un mod incredibil de simplu si de frumos, asa ne-a cucerit. Eu am citit anul trecut o carticica despre Parintele in tren, in drum dinspre Sibiu spre Bucuresti (nu aveam ce citi si mi-a dat-o prietena de la care ma intorceam). Pana atunci noi nu tineam post miercurea si vinerea si nici nu ajungeam in fiecare duminica la biserica. Dar dupa ce am citit acea carticica n-am mai putut sa facem altfel. N-as fi crezut ca ne poate impresiona atat de tare. Pe scurt, Parintele spune ca sexul in timpul sarcinii dauneaza copilului, care poate avea simtiri sexuale precoce, sa devina nervos sau rautacios. In timpul alaptarii, noi ne-am propus sa revenim la viata noastra, dar cred ca atunci nu va mai fi atat de grav. Deci, perioada fara ar fi cam de 9 luni. Nici noi n-am mai avut atata timp fara, dar pana acum nu ne plangem.

Motana, poti sa faci urocultura si singura la orice laborator. Eu am mai dus ieri dimineata 2 probe la 2 laboratoare private, ca sa vad daca se confirma rezultatul. Nu-i scump. La medlife m-a costat 20 lei.

16+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Neatza,

Am visat si eu aseara un bebe baietel si ma chinuiam sa ii dau sa suga si nu stiam cum sa fac si nici laptic nu aveam..si nici nu stiam cum sa fac sa manance bebe...

Dar am visat si fetita intr-o seara...asa ca nu stiu....

Ieri a fost la eco colega mea de la birou care e cu o sapt mai mare ca mine si sa vazut clar clar ca are baietel, mi-a adus si me eco si am vazut si eu..statea bebe al ei cu picioarele desfacute si sa vazut "putzulica" la locul ei. La noi bebe sta cu picioarele unul peste altul si flexate+cordon ombilical care e tot pe acolo....sper ca data viitoare sa fie vizibil.

Azi am o zi mai lesinata....sper sa imi treaca mai incolo...

15+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput