mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 12
noce spune:
Fetele, am o supriza pentru voi! Am gasit un site unde, daca incarcati pozele voastre si ale sotului, puteti vedea cum va arata bebelusul. Noi ne-am jucat toata dimineata pe el:
http://www.vw.com/vwhype/babymaker/en/us/
16+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
mamidevladut spune:
buna dimineata zmeurici,
M-am hoatarat sa ma inscriu in clubul vostru acum desi va urmaresc aventura miraculoasa inca din noiembrie.
Eu sunt o aspiranta mai veche de la tutunici si se pare ca am trecut in randul burticilior de august.
Tineam foarte mult sa o salut pe alfa anca pe care o cunosc personal de la una din intalnirile tutunicilor si sa o felicit pentru bebe2.
Si eu sunt gravi tot cu bebe2, primul meu bebe, care acum de fapt e bebeloi a implinit ieri 8 ani.
Am in istoric 3 sarcini pierdute si probabil din aceasta cauza ma inscriu asa tarziu la odisee. La prima sarcina pierduta am deschis odiseea de mai-iunie 2007 pe care insa am parasit-o la 7 saptamani. Intre timp am mai pierdut 2 sarcini iar acum de cand am aflat ca sunt din nou insarcinata bineinteles ca am asteptat sa treaca mai repede timpul pentru a depasi perioada critica.Acum avem 13 saptamani si dupa spusele dr meu am trecut de pericol.
Acum sper sa stau alaturi de voi pana la sfarsitul celor 40 de saptamani.
Pupici
Mami si
Vladut cel Dragut (04.02.2001)
andra_80 spune:
Buna dimineatza mamici de zmeurici
Nu am mai scris de mult dar v-am citit mereu. Dupa o saptamana de zacut la pat cu raceala si temperatura, mi-am revenit in sfarsit .... am mai ramas cu o tuse nemernica care nu-mi da pace.
Am primit si eu rezultatul la dublu test si mi-a iesit ok
.
Pogos - cat despre pb ta cu candida ... si eu am avut (nu stiu dc a trecut), dr. mea mi-a recomandat tot spalaturi cu tantum rosa si ovule canesten ... pot spune ca nu mai am secretia aia urata. Pe 10 februarie o sa merg la control si o sa vad dc mai am ceva.
Fetelor, stiti cumva dc temperatura mare are vreu efect asupra sarcinii????
Fetelor dar imi faceti pofta nu gluma, cu toate bunatatile pe care le faceti voi. Eu aproape in fiecare joi fac clatite spre fericirea barbatului meu
.
MQQM - vreau si eu parola, te rog, vreau sa va vad.
Noi suntem in 13 sapt si 2 zile dar avem o burta ... mama mama.
Va
si va dorim o zi cat mai placuta.
Andra_80
13+
alinutza78 spune:
Bun venit la zmeurici mamidevladut. Sarcina usoara si la termen
pogos felicitari pentru rezultatul la TT
Alinutza
13+
muffinuta spune:
Pogos..felicitari..ce ma bucur..ti s-a luat o piatra de pe inima..
Motana,noi mancam absolut la fel..ma tot zgaiam la varza si parca nu imi vine a gati varzi-Alina..schimb meniul!!
Parca niste spanac,ieri am avut fasole verde..cu pui..dar spanacul imi place cu oua ochiuri si pauza,n-avem voie!-..ma gandeam si la supa de rosii..picanta..nu e rau..cred ca scot masina din garaj si merg la shopping,mi-e pofta de smochine si nu gasesti decat dimineata,mananca si alte gravide prin zona ..pana vine al meu de la golf..si rupt,asa ca scot roscovana..am un Mini haios foc,s-a pus praful pe el in garaj,ca nu am avut voie nici sa conduc...
Motana tu afli prima ce ai,dar mancam iti spun eu la fel,avem la fel bebeii,fac pariu ,e prea mare coincidenta..ma gandesc acum la un gulas de pui..nu stiu,cred ca ma mai sucesc de cateva ori..
Fetelor mi-e o frica de eco...nu va zic cand il am,va spun dupa..dar am emotii..sa trec in trim II..
Adrianafedorca..aici e activitate nu gluma..cred ca suntem printre cele mai active la gravidutze..ma bucur ca esti bine acum..
Si sa nu radeti,nu am mancat branza toata perioada asta numai am ciugulit,dar parca mi se lasa la placinat cu branza asa in stil romanesc..asta al meu precis nu mananca acum cum a bolanzit cu slabirea,nici nu stiu ce da jos,ca e oricum slab..
Fetelor e lagatura intre forma burtii si sexul copilului??voi cum aveti?
Ylla 2009..ma fac cu un carucior roz..mama si ma pregatisem mental de un neastamparat mic..ah,nu v-am spus era grasuna a' mica de numai,picioare toata caltabosi!tre' sa ma abtin cu mancarea,e greu si dc nu ai greturi,mananci pe rupte!
Pupici..
Elena unde esti?
P.S. propun sa pastram tema legata de sex pe toata saptamana..ca sunteti multe care pauza,v-ati facut ca ploua..
nici o replica
macar asa chiar dc e magazinul inchis..![]()
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
pogos spune:
bun venit mamidevladut!
sa stiti fetelor, ca m-am linistit cu TT. am tot auzit atatea rezultate cu erori, incat ajunsesem sa regret ca l-am facut.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
adrianafedorca spune:
noceeu am avut carnet de gravida la prima sarcinade la dr de familie mi-a zis ca in el ar tb sa completeze dr ginecolog...dar dr mea avea o fisa in care completa si nu mi-a scris deloc in carnetul de gravida
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
18+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
PatriciaArdeleanu spune:
mamidevladut, bine ai venit in rindul nostru! sper sa te simti bine intre noi!
Adriana, la prima sarcina m-au tinut greturile pina in ultima zi de sarcina. asa ca, mult curaj!
Pe Rebecca am vaccinat-o ieri, sa speram ca nu a apucat sa ia virusul.deja au fost 2 copii, unul in saptamina in care ea a fost, dar contact direct cu el probabilitate redusa, sa zicem doar la holul de intrare comuna unde se dezbraca sau la baie. si unul a fost in saptamina in care a lipsit.
Oricum, dupa calcule, daca lua de la primul deja ar trebui sa aiba ceva semnale si vad ca nu. sper sa ne ocoleasca!! multumesc ca te-ai gindit la noi!
Motana, si eu am visat de doua ori fatza fetei nr 2, foarte clar, semana foarte bine cu rebecca si avea urechile putin mai ascutite, ca taica'su
chiar sint curioasa; si o data foarte clar pasarica la ecograf. inainte de a ramane ma visam mereu facind shopping numai lucruri de fetita.
si cu rebe cind eram insarcinata ii visam chipul, o visam ca o alaptam, etc.
Blanca, eu vomit cantitate mai mare, aprecie cam o ceasca de cafea de bila, mereu ma mir cita se poate produce ca vomit zilnic, cum ma trezesc; in afara de apa nu am curaj sa iau nimic pina nu se duce, ca e mai naspa pe urma, vomit cu totul.
ce ma bucur cind citesc de analize bune si TT bun!! felicitari crixia pt analizele fetitei, poate chair trebuie sa o refaci si tu.
noi la capitolul propus de muffi, deocamdata stam prost. eu nu am chef din cauza starii mele de greata.
si la sarcina precedenta in trim I nu stiu daca s-a intimplat de 2 ori, insa trim II a fost ceva mai bun. In trim III s-a intimplat o singura data, facut cu un scop precis, de a declansa travaliul
sotul deja era in stadiul in care nu mai avea curaj sa faca ceva ca ii era rusine de fi'sa![]()
am aruncat si eu aseara un ochi pe fuga pe cont, dar ma voi uita astazi mai in amanunt si poate trimit si eu cite ceva.
o zi buna!!
Patricia
s13 si Rebecca
05.02.2005
pogos spune:
vorbea cineva de cafea...o cescuta de cafea in sarcina nu este daunatoare. doar cantitati mai mari de cofeina. eu la prima sarcina cand mi-am intrebat medicul daca pot bea cafea, ceea ce oricum mi-a fost imposibil pentru ca mi se facea rau de la miros, mi-a spus lejer: v-am interzis eu asa ceva? eu v-am interzis droguri, alcool, tutun si soare![]()
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
adrianafedorca spune:
eu m-am apucat de citit si raspuns dar vad ca eu abia am dat 2 raspunsuri si voi ati scris inca o pagina![]()
muffinuta chiar ca suntem cele mai active mamici de la odisee
in legatura cu forma burtii si sexul bebelusului din burtica cica ar fi o legatura...eu de ex la cezar am o avut o burta tzuguiata rau si se zice ca daca e tzuuiata e baiat si asa a fost, daca e rotunda cica ar fi fetita, acum sotul imi spune ca e mai rotunda fata de prima data ...
cat despre sex...sotul ma tot bate la cap dar pur si simplu nu pot...n-am chef...sincer nu ma recunosc...la cezar n-am prierdut o clipa
, el saracau tot asteapta...nu pot sa cred ca au trecut aproape 20 de saptamani de pauza
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
18+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler