mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

PatriciaArdeleanu cum pana in ultima zi de sarcina...mi-e rau...off sper sa nu am norocul asta...eu in timpul zilei ma simt binisor dar spre seara simt ca turbez ...incep greturile si moleseala zici ca-s beata....stau in pat lesinata si nu pot face nimic...

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 18+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

Bun venit mamidevladut iti doresc o sarcina cat mai usoara , si sunt sigura ca vei sta alaturi de noi pana la sfarsit

Ylla tu spuneai ca trebuie sa faci eco morfologica la medlife si este 3d,? pt ca mie mi-au spus ca eco morfologica se face numai 4d si aia e vrea 400 ron eu trbuie sa ma programez si eram curioasa , cea la 3d costa mai putin?

Muffinutza eu da intr-adevar m-am cam facut ca ploua, la noi activitatea e mai mult in weekend noi nu avem nici o restrictie din fericire , cred ca mai spunea cineva ca alearga dupa el ,
si eu il cam fugaresc desi cateodata ma gandesc daca nu cumva ii fac rau bebitzului si ma mai abtin
dar ce poate fii mai frumos decat o dimineata inceputa cu multi pupici , cu ochii mici de somn si cu multa actiune si un final in bratele persoanei iubite , parca asta imi da energie pt toata ziua

17+

Mergi la inceput

noce super site-ul , acum il testez..abia astept sa vad ce iese

_
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Alynakiss..te-am prins..aveti noroc,eu am uitat cum e

Mamidevladut..welcome..bine ai venit la zmeurici..e gasca misto aici..sper sa nu incurc borcanele,m-am inclus si eu

Noce am innebunit,ma dor ochii deja am tot incercat..site-ul ala..e grozav..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

ALYNAKISS
la medlife am programare pe 13 martie la eco la dr muntean..intru acum pe site la medlife..si imi ice ca tamsesam dr muntean s-a mutat pe 4d..care e cel mai avansat..si ca daca vreau imi face alta programare la 3d..si zicnu..raman la programarea pe care o am cu 4d..doar ca acum cat o sa platesc 250 cat era cand am facut programarea sau 390 cum apare pe internet..si mi-a zis ca nu stie sigur..dar ca sa am bani la mine sa fou pregatita..surpriseee
Dar ce sa-i faci..traim in romanica noastra!
ylla

Mergi la inceput

da AYNAKISS ..3d este mai ieftina..dar nu morfofetala...surprise again ca sa vezi acum pe aparate 3d nu mai fac si morfofetala..decat eco...te poti documenta singura pe google..scrii pur si simplu medlife. medicul meu m-a sfatuit sa fac programarea din timp pt ca este aglomerat ..si asa este..eu mi-am facut sapt trecuta pt martie cand a zis doctorul meu ginecolog ca e perioada cea mai propice pt 3d..acum 4d moorfofetala.
pupiki pe burtiki
Ylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

mamidevladut nu mi-a venit sa cred cand am vazut mesajul tau, mi s-au umezit ochii. Ma bucur mult de tot pt tine si mi s-a zgarlit pielea pe mine cand mai vad inca un exemplu de femeie care isi doreste cu ardoare un copilas (desi tu mai ai unul) si lupta pana in panzele albe pentru a-l avea. Sunt ani decat te lupti si uite ca ai reusit dupa atatea esecuri si dureri. Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si un copilas sanatos si frumos si cuminte.
Ma bucur mult ca stiu si eu pe cineva mai bine la aceasta odisee. La fel de tare m-am bucurat si cand a aparut ioana pe aici dar din pacate ea a plecat ( si pt tine ioana).

Mai scriu, ca acuma ma duc la masa.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

Yalla eu stiam mai de mult ca cei de la medlife nu fac morfologica la 3d am o colega care sa dua la ei si cand a iesit de la eco ia spus ca a fost 4d si nu 3d si ca trb sa plateasca mai mult , noroc ca avea bani la ea, eu am card de la muca la ei si de exemplu pt 3d eu nu platesc .
Tu cate saptamani vei avea in martie cand mergi la eco, si eu trb sa ma programez iar dr meu mi-a zis sa ma duc intre 20-22 saptamani, vroiam sa-mi fac o idee
multumesc pt raspuns

17+

Mergi la inceput

ALYNAKISS tot intre 20-22 de spat voi avea si eu ..dar e ciudad pt ca eu la tel cand am facut programarea am specificat ca eco vreau sa fie morfofetala..concluzia..NESIMTITI..chiar daca sunt in sistemul privat..desi eu la sf lui feb cand am facut programarea am gasit-o pe doctora la care fac la lista de 3dmorfofetala..
Urat..
Ylla

Mergi la inceput

gata, am trimis si eu cateva pozici cu mine si cu cezar cu burtica nu am dar promit ca fac in seara asta si le pun

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput