mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
elenada spune:
Hello gagici
Ati scris fetelor nu gluma.
Eu ieri a trebuit sa merg la servici sa predau stafeta inlocuitoarei mele. Si m-am dus cu gandul sa stau o ora si am stat 6 ore. Imi era asa un dor de colegi ca nu stiu cand a zburat timpul. Cand am ajuns acasa eram terminata. Sunt o leguma de la atata stat in pat. Nu am fost in stare nici sa va citesc mesajele.
Muffi interesanta tema ai propus. Noi nu avem voie sa facem sex asa ca probabil voi ajunge virgina la loc avand in vedere ca nasc prin cezariana. Panza de paianjeni va fi atat de deasa de nu va mai trece nimic de ea.
Am noroc ca nici sotul nu e amator dat fiind situatia actuala pt ca ii este foarte frica. Asadar de prin octombrie suntem cumintei. Singurul lucru care ma ingrijoreaza e ca dupa ce nasc si o sa ne trezim cu doi bebeii cui o sa ii mai arda de sex.
Despre vopsit va pot zice ca eu m-am vopsit cu Casting duminica trecuta. Vopseaua prins bine iar eu m-am simtit mai bine
Maine am eco si poate aflam si noi ce sex au bebeii. Abia asteopt.
Pupici tuturor.
elena
+14 

Burtica mea
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
mamidevladut spune:
Alinutza78, pogos, PatriciaArdeleanu, alynakiss, muffinuta,

va multumesc mult fetelor pentru primirea calda de care am parte,chiar sunteti o gasca super, sper sa ajungem sa ne cunoastem si in realitate nu numai virtual.
Alfa_anca
multumesc pentru mesaj, m-am emotionat tare de ce ai zis. Intr-adevar am ceva ani de cand ma lupt sa il am pe bebe2, imi doresc f mult un fratior/surioara pentru Vladut.Cum am zis am urmarit odiseea de la inceput si m-am bucurat mult cand am vazut ca Ioana e gravi si m-am intristat de 2 ori mai mult cand am vazut ca l-a pierdut pe bebe, din pacate stiu din proprie experienta ca nu depinde de noi....
Eu am terminat de 10 zile tratamentul cu pregnil, aspenter si magne B6, pe 13 febr avem triplu test la Iosup. Tutu imi spune ca sarcina merge de data asta ca la carte, bebe e mai mare cu 2 zile decat varsta gestationala, chiar aseara l-am vazut l-a echo.
Si sa va dau si eu datele mele:
D.N. 28.05.1976
U.M. 05.11.2008
D.P.N. 08.08.2009
Va pup pe toate
Mami
13+ si
Vladut cel Dragut (04.02.2001)
emabucuresti spune:
buna si sanatate tuturor mamicilor si bebelusilor din burtica
Adrianafedorca iata valorile ir, de cand ma tin sa ti le mai scriu o data
IR a ombilicala=0,78, S/D=4,5
Artere uterine- flux cu spectru normal si valori crescute ale IR bilateral
IR a uterina dr= 0,78
IR a uterina stg= 0,76
sperr sa reusesc si eu sa va citesc mai des de acum inainte
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
Alina spune:
Ziua-buna,dragi mamici de zmeurici!
Mama-mia,ce mult se scrie,deci lumea se simte bine
.
Ieri am fost moarta de oboseala,m-am culcat tirziu,am tot lucrat apoi am facut lectii si tot asa,activitatile nu se mai termina...
mQQm ,multumesc mult pt cont si parola 
.
M-am uitat la o parte din poze aseara,toate sunteti tinerele si frumoase
.O sa ma invrednicesc si eu zilele asta,poate in weekend sa selectez ceva.
Motana ,mama mia,te iubesc muuult daca zici ca ai citit ca mamicile care papa multe portocale fac fetite 
.Eu am mincat lazi intregi,imi plac cit mai acre.
Si eu citesc ce pofte ai tu si Muffinuta si la mine se cam potrivesc,hai ziceti,ca si eu am fetita
.
Cind am citit de mamaliga cu brinza,repejor m-am dus sa-mi fac,noroc ca aveam malai in casa pt ca doar eu maninc
.
Vorbiti de burta,nici eu nu cred ca prea am,eu o vad dar altii nu
.Fiica-mea zice ca ma fac tot mai grasa pe fiecare zi,il pupa si ea pe bebe si in fiecare dimineata sau seara il saluta
.Sper sa il iubeasca muuult si sa se inteleaga bine,sper ca vom fi destul de maturi si responsabili sa-i invatam sa se iubeascasi sa se ocroteasca.
Bun-venit mamidevladut si Clara
.
Mamidevladut ,cum priveste Vladut rolul de frate mai mare?E incintat?Si eu mai am o fetita de aproape 7 ani.
Clara,ioi,ce frumos zici de ocean,nisip si caldura ca mai as da o fuga pina la tine.Imi doresc atit de mult sa vina cel putin primavara
.
Lucialu ,spune ce fel de placinta era
,si eu tot visez la niste placinte si nu am idee de care sa-mi fac.Mi-ai zis mai demult ca ai facut balet la Opera,esti cumva din Timisoara?
Alinutza ,ce simpatica ai fo'cu secsu'.
Apropo de Alinutza,eu sunt Alina si cred ca am mai vazut cel putin 1.
Hai fetelor sa facem clubul Alinelor,stiu ca sunt multe.Acum e f la moda numele asta si aici.
Fetelor,eu cu raul definitiv nu am terminat,tot imi mai e greata in anumite momente.Eu cafea beau,o ceasca normala dimineata,e cafea boabe facuta la automat.Ingeneral,beau Jacobs sau Tchibo.
E permis 1-2 cafele,am citit peste tot.La prima sarcina nu am baut,imi facea rau mirosul de cafea...
Crixia ,nici nu ma asteptam deci ca ies bune analizele fetitei,doar e vaccinata,nu?
Fii atenta,hep B se poate lua si de la manichiura si pedichiura de la instr. nesterilizate,nu e suficient sa fie date cu spirt,virusul asta moare mai greu.Sigur,si de la stomatolog,chiar stiu mai multi care au luat asa
.
Mai vin io...
Alina,
13+ si mami de printesa scolarita
Rallu spune:
Buna fetelor,
In primul rand multumesc pentru cont si parola.
Promit sa le folosesc doar ca ceva mai incolo cand ma voi simti mai bine pt. ca acum sunt dinamitata rau de tot.
Dupa cum va ziceam, am inceput serviciul si, desi stau numai 4 ore pe acolo, obosesc groaznic.
Cred ca mi-am iesit din ritm.
In plus m-am captusit si cu o frumusete de viroza.
N-ar fi asa de rea incat sa nu ma tin pe picioare doar ca tusesc ca un magarus de ma zgaltai toata. In final, dupa 3-4 reprize de-astea incepe sa ma doara pe laturi burtica si trebuie sa ma intind ca sa-mi treaca.
Nu zic, imi trece repede, in cateva minute, dar ce te faci ca apoi o iau de la inceput.
Asta e...vorba nasi-mii..."daca nu e de c.r ... e de cap"
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica18+

Asa arat eu acum
vally spune:
salutari burtici!
mamidevladut , clara bine ati venit!sarcini usoare si la termen!
muffinuta legat de sex dupa 3 luni de pauza totala ne-a dat dr voie de luni dar "mai trist"
iar luni am trecut la fapte dar nu a fost prea placut...probabil din cauza pauzei...
nu prea sunt acitva din cauza serviciului si examenelor de la master care ma termina afectiv 
ieri m-am facut si eu frumusica: manechiur,a pensat, coafat
azi la cosmetica ; eram .....![]()
rallu multa sanatate!ai grija de tine si de bebelina!

"pe burtici"
sa aveti o zi minunata!
vally
12+
alynakiss spune:
cine ma poate ajuta si pe mine cu parola de la gmail ca vreau si eu sa vad pozele si sa adaug
Multumesc
17+ 
Moniland spune:
Patirica, La multi ani Rebeccai!!!!
Sa fie sanatoasa, fericita si cuminte. Asteptam poze cu tortul.
15

CRIXIA spune:
Da Alina, cica cel mai des se ia de la stomatolog. oricat de performanta ar fi aparatura cabinetului tot foflsesc acele cutii metalice cu diverse pense(sau cum s-or numi), si nu respecta timpul de sterilizare, ca doar un stecher in priza inseamna bani consumati.
Cautand pe net am gasit pe un forum cum cineva relata ca l-ar fi intrebat medicul dentist daca este purtator de hepB sau C, ca sa stie sa sterilizeze mai bine trusa. Deci o fac cu buna stiinta!? 
Si Alexia ma pupa pe burtik si vb cu bb, oare pt ca-s fetite? si eu sper sa fie bine si cand va fi bb, sa nu apara gelozia!
Doinique, Patricia, Motana.... va multumesc!
Clara bine ai grait " sunteti inspiratii", cred ca asa am sa va salut, din toata euforia asternuta aici, de multe ori ne inspiram!
Muffinuta poate se indeplineste visul sa fie fetita! Si la noi tati vrea sa avem tot o fetita, pe motiv ca s-a obisnuit deja, stie cum sunt fetitele.
Haha, sa pastram tema sa raspundem toti! Sunt datoare: io-s mai lenesa, iar acum cu somnolenta... noroc ca tati e rabdator. Ne mai acordam si pt noi din cand in cand, mai lasam copila la bunici...gasim portite, ca-i mai greu cand deja e un politist printre noi! Astept trim urmatoare, la Alexia am avut niste pofte prin trim 2-3, de-l socasem pe tati. Noi n-am avut interdictie, nici acum nu avem!
Pogos cum adica regreti ca ai facut TT? Lasa, mai bine stii ca esti bine decat sa te mai fure gandul negru! DT ai facut? Alinutza78 ce zice rezulatul tau, totul e ok?! sau deja ai raspuns ![]()
Mamide Vladut bine ai venit alaturi de noi! Sa dea cel de sus sa fie bine, sa va intalniti sanatosi! La multi ani pt ieri, sa fie sanatos cavalerul tau!
Ce vitezomane suntem! De dimi tot incerc sa va citesc(sunt la birou) si d'abia acum am reusit!
Diseara mergem la control, a trecut 1 luna de la ultima vizita la ginecolog. Stiti, as vrea sa o iau si pe Alexia, credeti ca e potrivit? E prea mica sarcina, sa o iau mai tarziu? Oare va intelege ceva?
O zi buna in continuare dragele mele Inspiratii!! 
Crixia mami de
Alexia-Maria ( 22.iul.2003) &
+10 sapt
noce spune:
Alina, si eu am mancat portocale la greu tot trimestrul 1 si la prima echo (sapt 13) s-a vazut o putzulica. Vedem azi daca se confirma. Am niste emotii …
Cat despre vise, am visat acum o luna ca aveam un baietel blond cu ochi albastri (adica semana cu mine); eu sper sa semene cu sotul meu, dar acum cum vrea si el.
Imi place sa citesc ce mancati voi. Tot astept sa ma apuce si mine cate o pofta, dar deocamdata nimic. Cand ma apuca foamea as manca orice, in rest, nu prea vreau sa vad mancare. Nu vreau dulciuri, nu cafea (inainte beam cafea la greu).
16+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png