mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 8
pogos spune:
mai fetelor, sunteti mortale.
paienjeni cred ca si eu prind undeva...ca pana ma lasa greturile...si nici macar la medic nu mai umbla pe acolo...
de neuron nu mai zic, ca sarcul e singur singurel si incepe sa se dezhidrateze...
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
Dienuta79 spune:
Mqqm multumesc pentru mail 

iar referitor la vopsea,m-am vopsit si eu sambata cu Casting si sunt foarte multumita.
Am dormit si noi o ora 

,ca noaptea ma trezesc sa ma duc la baie si nu mai pot adormi la loc,ma foiesc de pe o parte pe alta.
Dienuta
19+ 
noce spune:
Mqqm, multumesc pentru pm.
Abia astept sa vad pozele ![]()
Multumim pt carnetul de gravida! Ce facem? Il printam p-asta si capsam folie? Nu e cam mare? Asa sunt si carnetele tipizate?
Fetele cu carnet, voua va completeaza ginecologul in carnet la fiecare control?
Vai, tocmai am vazut o stire pe protv despre chinezii care vin sa faca al doilea copil in Romania, pt ca in China nu au voie si ar plati amenda (10 mii de dolari), iar femeile ar fi sterilizate cu forta. Cat de norocoase suntem ca putem sa speram macar sa avem mai multi copii! Eu
ca m-am ferit de copii pana la 28 de ani.
Cat despre sex, noi ne-am oprit in momentul in care am aflat ca sunt gravi. Pana prin septembrie stam cumintei. L-am citit pe Parintele Arsenie Boca si pur si simplu nu pot sa fac asa ceva pe perioada sarcinii. Prietena mea, care si ea l-a citit, la fel nu a facut sex toata sarcina, pana dupa botez si acum are un copil sanatos si foarte, foarte cuminte, atat de cuminte, incat ea sa stea sa se joace pe consola toata ziua cu bebelus de doua luni in casa.
Si daca am luat aceasta decizie in doi, ne-am obisnuit deja cu ideea. E drept, mai visam, dar ne oprim la vis. Chiar dimineata imi zicea sotul ca a visat si ca se simtea usor vinovat si in vis.
16+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
Luanambro spune:
Buna seara tuturor!
Multumesc mult Ancaroro pt carnetul gravidei!
Bine ai venit Claraj!
Mqqm, pot primi si eu parola de Gmail te rog?
Alinutza78, mi-a placut tare mesajul tau, am ras cu lacrimi.
In legatura cu vopseaua si eu folosesc Casting.
Va pup si o seara linistita.
Luana
+14
micaalsa spune:
noce, spune-mi te rog, ce spune Parintele Arsenie Boca? Chiar as vrea sa citesc, nu am auzit nimic despre lucrul acesta.
Mersi
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII ![]()
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
15+
BB nr. 2 
ClaraJ spune:
Salutare din nou dragi burtici,
In primul rind as vrea sa va multumesc tuturor pentru urarile de bun venit precum si pentru primirea calduroasa in clubul vostru.
MONILAND - as vrea si eu pe listuta, daca se poate. DN pentru mine: 22.08.1977, UM-6.11.2008 si DPN - 13.08.2009. Multumesc mult.
ALFA-ANCA - am sa incerc sa scriu cit mai multe mesaje, sa trec mai repede peste cele 10 ca sa nu mai fiu moderata.
ULIIASI - ma gindeam eu ca varianta aia nu functioneaza, asa ca am incarcat pozele pe webshots, o sa pun link-ul la sfirsit de mesaj si sper de data asta sa functioneze.
PATRICIA ARDELEAN - LA-ul este, intr-adevar un oras foarte exotic si cosmopolit,atit de diferit de orice din Romania; inca sunt in proces de adaptare chiar daca sunt deja aici de 1 si 3 luni, dar, multumesc lui Dumnezeu nu am de ce ma plinge; in primul rind ca am un sot extrem de iubitor, atent, asa cum mi l-am dorit, familia lui este absolut fabuloasa si conditiile aici sunt atit de diferite, in bine, fata de Romania; insa, nu pot sa fiu nici ipocrita si sa uit de unde am plecat si, normal ca mi-e dor de familie, prieteni si de tarisoara aia care e uimitoare doar prost condusa.
NOCE - da, as putea spune ca sunt norocoasa ca am atitea fructe proaspete, nu de alta dar nu stiu ce m-as fi facut daca nu le aveam, caci de cind cu greturile astea numai fructe si legume maninc; ohhhhhh, si oceanul este atit de frumos si cald si senin in fiecare zi si palmieri si nisip fin, o placere; abia astept sa incep sa ma simt mai bine si sa dau o fuga, ca locuim cam la 20 de min de mers cu masina si vara trecuta am stat cu burta la soare de aratam ca o creola, nu alta. :)
ELI_CTA - esti o fericita ca ai greturi doar seara; eu nu mai pot, m-am saturat de ele si de miine intru in saptamina 13 si tot nu dau semne ca m-ar lasa; si ma tin o zi intreaga, mama lor de greturi; sper sa se mai diminueze ca sa ma simt si eu un pic mai normala si mai energetica.
LUCIALU- da , serialul se chema Beverly Hills 90210 si eu eram mare fana, ce-i drept; au inceput din nou sa filmeze, dar cu alti actori si mai sunt citiva si din vechea generatie; m-am uitat un pic, dar nu mi-a placut; oricum, oraselul Beverly Hills e foart dragut si emblematic, nu prea m-am intilnit cu celebritati; am vazut-o o data pe Sissy Spacek si de vreo citeva ori pe Larry King de la CNN, in rest, nimic; bine, nici nu bat eu strazile in fiecare zi, dar sper sa-i mai vad pe altii; oricum, al meu sot ( ca si mine de altfel) lucram in cinematografie asa ca de multe ori avem sansa sa lucram cu o parte din ei.
Iar cind vine vorba de bucatele pe care le citesc pe aici pe site....mamaaaaaaaa.....imi ploua in gura de numa', numa'; am facut si eu clatite cu miere de albine si nuci pisate
( bune, ce sa zic) - iar aseara mi-am facut ficatei de pui cu piure de cartofi; ideea e ca nu eram eu prea mare bucatareasa nici in Romania, dar mai faceam cite una alta din cind, in cind; aici, niente, ca nu gasesc ingredientele care imi trebuie si nu au acelasi gust si ma enervez; asa ca abia astept sa venim in Romania si sa-mi fac un stoc de anumite chestii.
Iar, despre sex.....adio, nene si n-am cuvinte!!!! pai, la greturile pe care le am numai de sex nu-mi arde mie; bine, sotiorul meu care e un dulce, ma intelege si ma compatimeste saracu' ( tot scorpion- dar un scorprion foarte blajin, da, stiu, un paradox); sper sa-mi treaca o data si sa-mi recapat si eu pofta de viata si......implicit de sex.
Iar am scris ca o apucata. Dar parca a venit totul asa, natural
Va pupic si va doresc o seara cit mai placuta,
Clara
http://community.webshots.com/album/569928638ShJjjX
Moniland spune:
Clara, in loc de mesajul acesta lung puteai sa scri vreo 5-7 mai scurte si scapai de moderare. Lasa ca data viitoare stii.
Actualizez imediat lista, dar vroiam sa-ti spun mai intai sa mananci mai rara ficatei ca nu prea sunt buni in sarcina. Se zice ca in ficat si in alte organe pot fi depozitate chimicale.
15

ylla2009 spune:
Buna..din nou..si eu am programare la medlife la 3d morfo..celelate eco mi le-a facut medicul care imi supravegheaza sarcina ..imi spune-ti si mie i parere despre DR MUNTEAN SANDA ANDREEA..of course ..daca o stiti sau ati facut eco la ea .La ea am programare si abia astept.
pupiki ..e clar maine fac clatite da cu dulceatza de prune(ca asa am visat azi-noapte ca mancam) si cu dulceatza de zmeura..maine plec sa caut:))))
odihna placuta..
ylla
16+ si mami de
8.10.2003
pogos spune:
Clara, te inteleg cu greturile...poate la tine vor tine mai putin..eu sunt deja in 16 saptamani si parca ma mai lasa...dar dimineata tot ma mai rastesc la WC. e tare rau sa te tina asa toata ziua si spre seara sa se mai si intensifice...dar bine ca sunt bebeii sanatosi ![]()
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
asa e cu ficateii, nu numai ca au toxine, dar contin Vit A care nu e prea buna in sarcina si favorizeaza malformatiile
romanitza spune:
Wooow, fetelor, un alt capitol si deja pagina 8!!! Nu prea pot tine ritmul cu voi. M-ati distrat tare cu povestirile voastre...
Sper sa termin si eu ce am de facut in urmatoarele 2 saptamani si apoi promit ca voi scrie zilnic.
mQQm- multumesc mult pentru PM. O sa pun si eu niste poze cu bb-ita si nu numai. De vopsit nu m-am vopsit pana acum, dar urmeaza, ma gandeam sa ma fac suvite, dar nu sunt hotarata inca... De asta am tot amanat momentul... Ma gandesc daca sa ma fac bruneta sau sa-mi fac suvite blonde... Eu fiind satena. Inca nu m-am hotarat, asa ca aman momentul.
De cateva zile tot imi fac griji citind pe aici ca ati inceput sa il simtiti pe bb-ita, la mine nimic deocamdata, cu toate ca la ecografie dansa prin burtica si facea tumbe... De-abia astept sa merg saptamana viitoare la doctor, sper sa aflu si eu daca ingros randurile baietilor sau nu ![]()
Despre sex....La mine, fetelor, chef exista, intentie exista, dar al meu e cam speriat de cum am devenit de cand sunt insarcinata... Asa ca eu sunt cea care propune si initiaza
Acum mai ramane si sa-l prind. Lol
Am citit despre pofta de clatite, mie mi-a fost pofta de eclere si de cornulete, asta mi-am cumparat. Am mai mancat cu pofta si salate cu fff multa lamaie( de sotul meu nici nu s-a atins de ea)![]()
Mai mananc multe compoturi de caise, piersici, visine.
Luci - si eu vad la mine aceeasi chestie... un colacel sus si in partea jos a abdomenului doar o umflatura mica... dar deja se observa... Aaaa, imi propusesem sa imi fac poze cu burtica in fiecare saptamana de sarcina, sa imi dau seama exact cum creste, dar nu am apucat pana acum. Sper ca de-acum incolo sa ma preocup mai mult de asta.
si spune-i sotului ca bb-ita n-are nevoie sa manance o placinta asa de mare ![]()
ClaraJ - bine ai venit, ce te invidiez pt soarele din California... In Toronto avem parte doar de ninsoare si temperaturi negative... Azi sunt -15 grade, dar se simte - 25. Nu vedem soarele cu saptamanile.
toate mamicile de zmeurici. De-abia astept sa va vad si in poze si o sa adaug si eu pozici saptamana asta.
16+