mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 7
alinutza78 spune:
Buna seara gravidutze
Eu am lipsit astazi toata ziua si voi ati scris aproape juma' de capitol
. Am fost si eu la cosmetica si coafor si m-am facut bela si rapitoare ca m-a provocat muffinuta cu topicul propus aseara si i-am pus gand rau lu' barbata'miu.
Bun venit la zmeurici ClaraJ
. Iti doresc sarcina usoara si bebel sanatos si frumos.
mqqm saru'mana ptr parola. Postez si eu cat de curand. Intrebarea mea este postam numa' fasolicile (cele care au avut norocul si le au si in format electronic) sau postam si poze cu noi inainte si dupa eveniment
?
Jojo miha pe mine tare m-a impresionat drama ta...dar desi nu sunt o credincioasa convinsa tot nu ma pot abtine sa nu zic ca in final le Dumnezeu pe toate. Uite ai acum o fetita sanatoasa si un bebel pe drum. Cu mult optimism inainte..
Motana...ti s-a urat cu viata?
ti s-a casunat tare pe poftele noastre. Iote...ti-l dau pe barbata'miu sa-ti marturiseasca live cum se minuneaza ca o vede pe nevasta'sa in premiera la cratita dupa 7 ani de casnicie. Ma fetelor...in special Motana si Muffinuta, ca astea's capu' rautatilor, am sa postez poze cu mine in postura de elefantel si o sa scriu in josul lor ca vinovate sunteti voi. Voi va data seama ca de duminica fac in fiecare zi clatite???
...aaaa...si burta mea creste de sus in jos..si eu care credeam ca doar ma ingras de la clatite![]()
Ayda_m felicitari pentru rezultatul de la TT. Si eu tre' sa ridic rezultatul de la DT zilele astea si am emotii mari.
muffinuta....muffinuta cum bagai tu coada la zmeurici si ne provocasi la prostiute...si vii in final si spui ca la tine e pravalia inchisa...
...asa..deci d'asta mi-esti.
Vrei detalii picante?? Iote, na, de la mine...eu fug non stop dupa barbata'miu...ca ce pofte aveam inainte de sarcina, acum parca a dat strechea in mine. Barbata'miu e gen englezoi ca si al tau (ma rog al meu e roman neaos) conservator si cu reguli. Si anul asta are ditamai functia de Deputy Team Leader pe niste proiecte mari in tara si e cu morcovu' in cur tot timpul (scuze de expresie...dar chiar asa e
) si obosit si stresat mereu...si ma mai mustruluieste ca femeie serioasa sunt eu??!! dar eu tac si fac
...si eu in primele saptamani adormeam seara in fund ca betivu'...da' la 2-3 noaptea eram fresh si "calare" pe situatie. Na...ca am dat tot din casa...iar daca ma prinde barbata'miu o sa zica ca a dat strechea in mine.
blanca000 eu frecventez foarte des cosmetica desi detin si eu acasa diverse produse. Dar desi imi fac saptamanal un gomaj si-mi pun o masca, prefer sa ma duc la cosmetica si sa ma las pe mainile profesionistelor. Si stiu astea de toate...uite acum folosesc niste produse mai soft la tratamentul facial comparativ cu anul trecut. Asa..iar sutiene din bumbac frumusele eu mi-am cumparat de la Women's Secret de la parter din Mall Plaza...de fapt in rand cu magazinul asta mai sunt vreo 2-3 magazine de profil...e imposibil sa nu gasesti ceva.
alynakiss felicitari pentru caruciorul bleu. Trimite-mi te rog si mie prin PM numele medicului la care ai facut echo la Medlife. Poate il schimb si eu pe al meu..care e necomunicativ si ironic.
mai revin cu mesaje in seara asta...ca sunt in verva...acu' ma duc la clatite...![]()
Alinutza
13+
muffinuta spune:
Mama mia fetelor,
avem aici tema fierbinte si noi pe pagina a doua???ce se intampla fetelor?
Am venit si eu de la shopping -iar nu l-am ascultat pe doc,dar nu am lipsit mult intru pe net,ma pregatesc sa citesc alea-alea si pauza..
Pogos-am ras...poa' sa astepte ei mult si bine sa ne treaca greturile..
spui drept pe mine ma apuca si o leneveala de cand m-a pus doc asta la pat,toata ziua dorm..mananc..dorm..gatesc..net..mananc..cum sa mai ai chef de sex??
Alfa-anca..ha,ha..mai stiu unu' scorpionu'..cica "we cannot do this again.."what?"having another baby..si-mi spune "don't you know ?I'm a scorpio!" la care eu,ma gandeam deja la meniul urmnator:"honey who cares?"..![]()
Deh,parca lumea se invarte in jurul lor..
Fetelor,la mine e mai rau..cu atata tratamente,pauza ganduri la cele..nimic..
Lucialu..am ras cu lacrimi..la mine e mai rau decat la tine..vine doc meu din concediu-asta de la FIV-si gata pune prezervativu'..ca nu el mi-a facut ultimele eco,innebuneam o doc de la aceeasi clinica ,ea ii tinea locul..eram pe pat amuzata..cica uimit:"you didn't take your underwear?"la care calma -el statea cu chestia in mana ,iar eu nici vorba mai ca alea virgine
doc you can see very well through the belly..fetelor a ramas cu prezervativu' in mana ce si-o fi zis?cutra de ia o pauzare,nu intrebati traducerea in engleza ca habar nu am..acu am programare la unul neamt,ginecolog nou,ca ma transfera astia dc totul e ok la un ginecolog..sper ca l-am ales bine,vad eu..atata ca parca vad ca tb sa il dresez si pe asta..nu nimic la pravalie ca ma fac fiara..![]()
Mqqm,precum vezi..pauza totala..azi Moni si Elena nici nu au dat pe aici..fetelor,sunteti bine,ma ingrijorez??
cred ca vorba mea sunt magazinele in renovare cam peste tot..se deschid la vara..![]()
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
Moniland spune:
mqqm, eu m-am vopsit in urma cu vreo 2 sapt cu vopsea fara amoniac. Stiu ca e cea mai putin nociva. Dar din ce am auzit,verifica si tu, e ca vopseaua nu prea prinde pe un par vopsit cu henna inainte.
Iar legat de soia, nu stiu ca nu consum decat sos de soia in mancarurile chinezesti.
Legat de partidele de amor, dr. mi-a zis ca daca nu am sangerari am liber, dar sotul ... nu vrea, zice sa mai treaca un pic sa stim ca puiutii sunt ok. Acum astept sa vina de la ski si cum nu ne-am vazut o saptamana poate, poate ....
Azi se vorbea la mine la servici despre cremwursti. Si apoi numai la ei ma gandea. Nu am mai mancat cremwursti de o vesnicie ca stiu ca nu sunt buni ca sunt doar resturi in ei. Asa ca azi am plecat mai repede de la servici, mi-am luat 4 buc cremwursti, 2 chifle de hot dog. Dar asa de tare pofteam ca nu am apucat nici sa-i pun la fiert ca eram cu wc in brate. Bineinteles ca nu aveam nimic in stomac, dar si de aveam sigur il goleam. Acum inca mai simt gustul cremwurstilor, chiar daca i-am mancat pe la ora 1 si cred ca iar ajung la wc. Incerc sa imbunatatesc totusi cu clatite. ![]()
Dienutza, nu uita sa ne areti si noua baietelul la 4 D.
15

muffinuta spune:
Ha,ha..
Alinutza 78..la fix am postat,toate trei in acelasi timp..am ras cu lacrimi..asta al meu nu se da in laturi de la sex..ca deh,cica-i scorpion ,atata caz cu organele lor..ma innebunea cand ne-am cunoscut ca el nu-i sensibil in lata parte..pana intr-o zi satula l-am ciupit de popou..cica"are you crazy??" a fost vanat cateva zile..am vrut sa ii demonstrez ca simte si in alte "parti"...ai dreptate,e plin de figuri..acu'poa sa si le tina..tot ce calculez e distanta si orele dintre eco..si mesele evident..![]()
Mqqm..poate-mi trimiti si mie parola aia..te rog eu..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
ylla2009 spune:
MQQM eu prefer sa nu ma vopsesc!..dar cred ca daca intrebi la salon..vor sti mai bine:)
Gata..am pus si eu pozici in gmail..sunt foarte dragutza ale voastre.
Imi cer scuze, nu retin numele .Intreba cineva de mers la cosmetica,eu nu am fost niciodata pentru ca prefer remediile naturale.
T e sfatuiesc sa incerci o baie cu aburi in ceai de patrunjel..are efecte uimitoare ..apoi un scrub si o masca..o crema hidrantanta si cred ca vei si multumuita si mai in siguranta decat la cosmetica..
Sanatate!
ylla
16+ si mami de
8.10.2003
ely_cta spune:
MQQm sa stii ca eu m-am vopsit inainte de Craciun,aveam cam 4 sapt i cum o sa ma vopsesc iar,cu vopsea normala.Nu am avut nimic si a si prins vopseaua.Mi-am intrebat prietenele care au nascut,si toate s-au vopsit.Plus ca am si citit ca nu afecteaza!Cu Dominicana mi-ai facut o pofta de caldura,de apa...am fost si noi in luna de miere si de acolo ne-am intors incarcati pozitiv si apoi l-am conceput pe bebe.Nu a vrut sa fie conceput in Dominicana,dar mai bine pt ca am facut scufundari si aveam emotii sa nu fiu insarcinata in cateva zile.Dar mi-a priit aerul de acolo.Noi am fost in Punta Cana.
Cu cosmetica,eu am mici probleme in barba si merg la cosmetica o data pe luna.Cosmeticiana foloseste numai produse naturale.
de epilat,ma epilez cu ceara si nu am auzit pe nimeni care sa spuna ca a simtit contractii dupa.Asa ca stati linistite!
Alinutza78,ai fost super tare!!!!!
Poate dupa ce trece primul trimestru o sa sar si eu mai des pe al meu,ar fi foarte fericit,pentru ca pana acum numai el trage de mine!O sa plecam 4 zile intr-o mini vacanta de ziua mea si de Ziua Indragostitilor si atunci o sa am sigur mai mult chef de el!Mult succes deseara,sa fii sexy si rea!![]()
Pupici
+11 sapt
CriPOD spune:
muffi, trimis.![]()
Eu zic ca putem pune de toate felurile de poze, linkuri si mesaje (doar sa ne trecem userul de pe DC in subject sa stim cine a trimis). Cine vrea sa vada doar pozele cu zmeurici se va uita doar la ele, nu?
Muffi, eu am doua zone esentiale care fac paianjeni, una-i la neuroni.![]()
Moni, mersi!
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
monica2008 spune:
fetelor de ace ati mai scris
bun venit noilor burtici si sarcina usoara
monica mamica in devenire
+18
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
Nix spune:
Hai sa ma bag si eu in vorba:
mqqm eu ma vopsesc cu Casting, zilele trecute am vazut ce o vopsea si de la revlon.. stiu ca e important sa fie fara amoniac. Tu acum faci ce vrei si cum iti este tie confortabil. Am mai citit pe forumuri din strainezia si nu zicea nimeni ca ar fi un capat de tara daca te vopsesti, atata timp cat e ceva mai soft, si nu inhalezi la greu vopseaua..deci o camera bine aerisita.
Erau si cateva comentarii despre cosmetica: eu sunt un mare fan.. de ce sa ma chinui eu acasa cand ma pot lasa pe mana unui profesionist care stie cel mai bine ce face (mai ales cand e vorba de scos puncte fara a lasa semne), mai mult eu sunt ahtiata dupa masaj, iar singura masaj acasa chiar ca nu pot sa imi fac.
Luni mergem si noi la dr. la eco, nu l-am mai vazut pe bb de o luna de zile si abia astept sa vad daca aflam vreo veste, vreo culoare de carucior... eu sunt foarte linistita si aproape 100% convinsa ca e baiat, o sa fie foarte tare daca e fetita.
Noi suntem foarte bine, mi s-a marit si mie burtica... desi sincer nu e atat de mult datorita lui bb, cat datorita stratului de shunka care s-a depus in zona :(.. sotul meu se distreaza pe seama mea si imi zice Somalia pen'ca am picioarele si fundul mici (eu nu prea ma ingras de la burta in jos, ci de la burta in sus!) si burtica destul de umflatica. Cand o sa fac poze o sa pun. Eu pana acum, sapt 17, am pus 4kg si incerc sa fiu cat mai atenta la mancare, pentru ca eu sunt o maaaaare mancacioasa/pofticioasa.
Din fericire, deocamdata nu am avut pofte care nu puteau fi amanate.
Va doresc sa fiti sanatoase si sa aveti numai vesti bune despre bb-ii vostri!
Pup
16+