mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 6
pogos spune:
fetelor, vorbiti de marimea burticilor. si eu la prima sarcina aveam o burta mica, de ma plictisisem sa astept sa creasca...dar si cand a crescut...tarziu a inceput sa se vada burta si aveam o colega carcotasa ca ma baga in sperieti tot timpul ca am burta mica, ca nu e bine, ca sa am grija...noroc ca ma linistea medicul. si a fost f bine, pitica a avut la nastere 3,350gr si 52 cm. asa ca nu va mai stresati aiurea ca nu-i face bine la bebe.
acum, ce-i drept am burta mai mare, dar se zice ca la a doua sarcina, fiind muschii mai lasati se vede mai repede.
sa ne fie bebeii sanatosi ca restul nu conteaza.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
lucialu spune:
Elou!Elou!
Carla bine ai venit!
sarcina usoara si la termen cu BBic sanaos si voios!Mie imi aduci aminte de serialul BH 9mii si nu mai stiu cat
Il mancam pe paine in lic.Ce vremuri domle!
Muffinita in mod normal am spus ca azi nu intru,ca mi-ai luat lingura din mana si farfuria de sub nas
Pei bine mai draga!Cum sa nu vb de mancare?Ca zuga-zuga nici nu mai stiu cum se face...mai visez ce- drept dar de alea nu pot sa povestesc ca rad
Pei si daca nu ai voie pen ce propui discutii cu iz masochist?La mancare avem voie,drepturi chiar.Dupa sot obligatii de fapt...m-ar indopa ca pe gascani,parol!Ieri mi-a adus o delicatesa de placinta cu branza dulce si stafide,calda...dar in proportii XXL...
"ca trebuie sa-i dai la BB sa manance", pe principiul mananc pt doi deci exist
.Hai sa va spui una:cand am fost in ian la dl dr meu,mi-a facut eco endovaginala,noroc cu caciulitza de pe el,ca o alunecat ca spui zau ca parca eram virgina again...ma gandesc cu groaza pe unde va iesi cupilul
Si nu stiu daca vom primi verde vineri,dar si asa nu prea cred ca ma tin curelele,ca asa simt niste clestii prin burtica,de parca ma trage careva din parti de-mi ies ochii din cap de dureri.Seful nostru din burtica cred ca-i tare pe pozitii si nu vrea sa-i deranjeze nimeni casuta.
Umbli cu tertipuri mefistofelice:seara arunci pietrica,iar la momentul x dispari si lasi fetele cu ochii-n soare ,dupa care o dai la intors directia papica![]()
![]()
Mqqm multumesc mult pt cont si parola!
Dar pe Pepitto al tau nu-l vazui.Ori sunt tuta si nu stiu sa ma dau cu gmailul la comun
Am vazut sambureii de Doiniq si de Uliiasi
Vineri daca ma intorc fericita de la dr si cu poza noua pun si eu tot ce am pana acum
Ancaroro multumesc si eu pt carnet de gravi.
Nici nu stiam de el
E adevarat ca pe la med de fam nu am mai dat de pe la 4 sapt de sarcina.![]()
Anca m-ai trimes la coadaaaa
Stiu ca sunt si alti copii pe aici viitori fratiori de zmeurici,adeca Bigi Brotheri.Si ma delectez ori de cate ori povestesc fetele ce le mai trece prin cap legat de burticile nou aparute.Dar fetita ta m-a impresionat tare mult tocmai pt ca e mica-mica,nici nu vb in lb noastra si a purtat un dialog cu BBita
Jojo offfff!Nu mai fi tristuta.
Sunt lucruri care dor,dar sigur sunt si lucruri care alina.Ai o printesa si mai vine un zmeuric.
Motana bine ca ai deschis subiectul cu burtica.
Eu deja ma stiam cu pacate si ma vedeam cu colacelul de grasime pe cap
.Si mie mi-e un pic mai mare(cum povestesc fetele) si mai tare de la buric in jos burtica.Si parca trage dreapta.Dar se umfla mult seara si in dreptul stomacului.Chiar ma simt normala acum si linistita!
Multumesc fetelor!
O zi frumoasa!
KISSES
my little sunshine
pogos spune:
si apropo de sex...mie mi-a fost foarte greata...si inca mai experimentez...asa ca saracul meu sot tot asteapta sa imi fie mai bine...mi-e si mila de el. sila primul copil tot asa s-a chinuit ![]()
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
CRIXIA spune:
Ely_cta, asa este trebuia maine, dar am asunat azi si erau gata, am dat o fuga de la servici, si n-am rezistat, am intrat sa va spun si voua ca rasuflu usurata! Nici eu nu-mi explic cum sunt doar eu purtatoare sanatoasa. daca ma gandesc la trecutul meu, dupa nasterea Alexiei am avut lucrare la dentist cam la 1,5 ani, si tati in acelasi timp, iar tati a avut si in primavara-vara 2008. Oricum, vreau sa-mi fac si alte analize amanuntite, sa vad cat % este in organism, daca se inmulteste sau sta cumintel acolo, ca sa stiu ce riscuri sunt.
Trebuie sa-l vaccinez pe sot si nu vrea, este cam mamaliga la capitolul seringi, este pe punctul de a lesina. Am de 2 zile in frigider vaccinul si cand il vede ii piere foamea, ca-l ia o stare de rau, de ameteala!
Crixia mami de
Alexia-Maria ( 22.iul.2003) &
+10 sapt
CriPOD spune:
Sorry ca n-a ajuns la toata lumea informatia, dar a trebuit sa plec acasica si sunt la -7h fata de majoritatea. In plus cele care aveti _, -, spatii si de-astea, am avut care nu le-am putut trimite ca... ceva.
Am mai trimis la: anne-marry, andreea c, pogos, ely_cta, ayda_m, bia28. Sper ca acum va fi mai usor s-o raspandim mai incolo c-o avem mai multe.
Am vazut si eu zmeurele de uliiasi si doinique
!!!
Eu n-am pus poze oficial, aia era doar o proba de microfon la cont.
Nu mai e pe gmail pepitzel, o sa-l pun inapoi. O sa pun dupa ce ma fac tanara si subtirica...
O sa caut ceva sa pun cand am un moment mai lung.
Am ceva treaba, revin...
Muffi, pai io speram ca invat ceva de pe aici, dar se pare ca singurul lucru pe care l-am invatat e ca I'm not alone...![]()
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Dienuta79 spune:
Buna ziua la zmeurici,chiar daca nu am mai scris de vreo cateva zile,v-am citit toate postarile.Eu nu am primit nici un mesaj si vroiam sa va vad burticile,poate imi trimiteti si mie.

In rest noi suntem la fel de activi,ne miscam de vreo 2,3 ori pe zi,abia asteptam sa mergem pe 19 feb sa facem 4D.
Dienuta
19+ 
alfa_anca spune:
alynakiss sa va traiasca baietelul si sa se nasca sanatos. Se tot inmultesc baieteii!
lucialu nuuuuuuu, nu te trimit la coada, dar e bataie mare, parol. Dar eu te las sa fii fanul nr 1.
Apropo de sporturi extreme, am o prietena cu care am fost insarcinata in aceeasi perioada la prima sarcina, ea avand sarcina cam cu 2-3 luni mai mica decat a mea. Eu nu am avut nici o pb pe parcursul sarcinii la astfel de activitati, dar ea a avut dureri de prin luna a 4-a si nu au mai facut nimik. Era turbat barbati-su, ba chiar zicea ca nu mai vrea alti copii :), drept urmare dupa ce au botezat copilul la vreo 2 luni, l-au lasat cu o matusa si au plecat in we doar ei 2 la munte numai ca sa se iubeasca (aveau obiceiul asta de prin facultate), au recuperat timpul pierdut :). Dupa cum spuneam eu nu am avut pb-e, iar sotul era chiar incantat de dorintele crescute ale gravidei :D, bine ca noi nici nu am avut interzis de la dr sau mai stiu eu ce... Acuma in primul trim oboseala si-a spus cuvantul si apetitul era mai redus, dar recuperam in trim 2
. Nu mai spun ce cashunasem pe sot in ultimele saptamani de sarcina ca citisem ca poate declansa travaliul si eu nu mai nasteam (am nascut in sapt 41 provocat) si atunci incepuse el sa fuga de mine nu eu de el.
Dar muffi asta chiar e subiect tabu pt cele (sau mai ales pt soti) care au interzis.
Va las burtici pe ziua de azi, ma duc la pitica acasa sa ma ia de proaspata.
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
18+ 
pogos spune:
multumesc frumos pentru mesaj. am vazut si eu burticile cu zmeurici. sa creasca si sa se nasca sanatoase. eu am poze de la eco, dar nu sunt in format digital. trebuie sa vad unde le scanez si sa le postez si eu.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
ylla2009 spune:
Buna Seara ..gata ..am facut poza la burtik..in seara aceasta o pun pe g-mail..pupiki si numai nime
ylla
16+ si mami de
8.10.2003
CriPOD spune:
Dienutza, am trimis.
Am revenit cu cearsaful.
Nu cred ca mi-ati observat intrebarile (cu multe postari in urma)... cu ce va vopsiti parul? ... stiti ceva negativ despre efectul soia in sarcina? La asta ma duc si pe gugal, dar la prima sunt curioasa.
Nu mai stiu cine zicea... nici pepit nu s-a inghesuit prea tare in ultimele 2 zile si asa nu-mi place... Abia astept sa mai cresaca un pic sa nu ma mai agit pe tema asta.
In dominicana mergem in martie pe la mijloc, e vacanta de primavara. Cu atata zapada, e singurul mod sa iti mentii sanatatea mintala si chiar sa te bucuri de ce e afara.
Noi am mai fost in RD, dar in alta statiune si am fi preferat altceva, dar e probabil ultima vacanta in care paulul mai vine cu noi, ca deh, la anul zboara din cuib, iar fostul liceu organizeaza in resortul asta, asa ca am zis sa impacam si capra si varza cumva (capra fiind io
).
Ce au zis cei doi despre pepit? Pai fie-mea s-a bucurat (ba a si ghicit din prima), pt ca dupa ce am pierdut sarcina cealalta m-a tocat sa mai incercam, iar eu ii ziceam ca suntem deja batrani si obositi.
Acum alege nume cu prietenele.
Culmea e ca acum vreo 5 ani cand i-am cerut parerea, s-a dat cu fundul de pamant si m-a pus sa-i promit ca nu o sa am altul, a avut si cosmar in ziua aia. Acum zice ca nu era "ready for it". Fiu-miu, el e mai detasat, e normal. Mi-a zis ca nu trebuia sa-i zic pana nu trecea perioada critica sa nu fie dezamagit iar, ca nu intelege de ce nu am ales sa luam banii si sa fugim in "early retirement" peste vreo 10 ani si ca ne-am inhamat iar. Ca sa sumarizez, e incantat, iar cand a auzit ca-i baiat a zis "sick!"
. Sunt cool amandoi, supportive, curiosi si entuziasti. Isi impart atributiunile, unul il invata pian, altul sa inoate, ba sa bata tobele, ba fotbal, ba sa-l baby-sit, asa ca am sa-i sar la schimbatul scutecelor, cred
...
Cu timpul ar trebui sa invatati sa ma mai intrebati asa chestii directe, ca nu pot sa comprim in cuvinte putine si va treziti cu placinta pe ecran (partea buna, fie-mea e foarte talentata la scris, de la placinta mea i se trage
).
lucialu, m-am distrat copios, mai zi!
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">