mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Ely..noi nici prea avem si in plus din cauza colului meu scurtt dr meu mi-a zis ca nu ne interzice sa ne iubim..dar daca o facem, so o facem usurel si cu grija...acum asteptam sa vina cheful:D
ylla16+ si mami de 8.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

MQQM, am primit parola, abia acum am vazut mesajul, multumesc!
Promit sa vin cu poze cat mai curand.
Ylla16+ si mami de 8.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Jojo_miha,inca nu am vorbit de triplu test,dar am inteles ca toti medicii care sunt la Prosana,te sfatuiesc sa-l faci la Biotest,parca,pe undeva prin coiciu.Eu vreau sa ma interesez la Provita,stiu ca ei recolteaza joia pentru Medlife si as vrea la Medlife.Dar inca nu stiu daca sa-l fac sau nu,am inteles ca eco de morfologie fetala ar fi suficient.ma mai interesez!
Pupici+11 sapt

Mergi la inceput

Stiti ce m-a intrebat medicul in timp ce-mi facea eco?"Cum stati cu activitatea sexuala?"Atunci era primul consult si eram in 8 saptamani.I-am spus ca bine!(era si al meu de fata).Si mi-a raspuns:"Foooarte bine!Puteti sa continuati linistiti!".De atunci,cand nu am chef,al meu rade si ma santajeaza ca-i va spune medicului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

Nici mie nu mi-a spus nimic inca de triplu test. Dar am sa-l intreb saptamana viitoare cand merg la el.

17+

http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Hello again..

scurta acum ca vin mai tarziu,vine printul acasa si mergem la shopping..n-am voie sa car nimic..

am intrat sa raspund la "provocari"..ne mai distram nitel..

Ely_cta..ce sa colcaie..nimic la mine,nu colcaie nimic!dimpotriva sunt plina de nervi,toata ziua-s acasa,ca mi-a dat doc rest in bed cu rosu!asa ca mai ales cu sangerarile alea am pus piciorul in prag i-am zis"honey,is not alow..to.."el o fatza,deh in zodia scorpionului stiti cum sunt astia..asa ca elegant in english:"the shop is closed"..el cica-i temporar pana imi trec cele trei luni,habar n-are ce planuiesc dc nu incep colcaielile de hormoni si la mine,fac panze de paianjeni pana trec cele 9 luni!!mai ales dupa FIV,cand te chinui de numai si treci prin ..fetele stiu ..cui ii mai arde de sex...dar am gasit alta alternativa..are 3 telecomenzi..am facut un abonament la tv ,un pachet are toata ziua timp sa butoneze..acum are si afaceri,asa ca vine rupt si uita de sex...cica lunea viitoare il intreaba pe noul meu ginecolog..ala-i neamt,eu l-am ales sper sa fie cu scaun la cap...sunt amandoi cam aceeasi varsta,poate-mi face pocinogu'

Ylla 2009 am si uitat cum e ..nici nu am mai intrebat doc..ce sa-l intreb doar am sangerat si numai in emotii am stat pana acum..las' ca nu moare inca cateva luni,si-a facut destul de capnoroc ca-s mai tanara,altfel intram la banuieli..

va pup,sa vedem cum stau celelalte fete..

Ah,si sa nu uit..in lipsa de sex am dat-o pe mancaruri..il ghiftuiesc si cade lat..ce sa faci,devin inventiva?viata grea...dar recunosc are rabdare cu mine si stie ce mult imi doresc copilul acesta..nu ii pot reprosa dp asta de vedere nimic..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Muffinuta ai un stil de a scrie...super!Mor de ras!Faza cu gatitul...eu stau cam prost la capitolul gatit,asa ca prefer sa-i dau altceva!Intr-adevar,la tine e altceva...stai linistita mai bine,decat sa risti!Eu nu am nici o problema,nu am avut sangerari,am ramas si super repede gravida!In afara de greturi si varsaturi,nici o alta problema!Iar al meu e si iubaret tare,nu pot sa-l las...cu ochii in soare!Cel putin,acum,cat inca nu m-am ingrasat,ca cine stie pe urma...oi avea eu chef si nu o mai vrea el!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Saluti!
Moaaammaaa cata activitate! Am citit si am uitat cine si ce a zis!

Vorbiti de pofte.. eu ce citesc pe la voi, ce visez, ce aud...pun in aplicare. Ah, daca n-ar exista balonarea de seara! Sapt asta: ciorbita de fasole uscata cu costitza; mancare de varza murata cu mamaliga...si cantarul se apleaca de atata greutate o sa ma rostogolesc ca o bila pana la vara.

I-am luat rezultatele Alexiei, sunt happy, a iesit nehativ Hepatita B! Uff, ce bine! Ea si tati sunt negativi, doar eu sunt purtatoare, oare sa fi luat recent?! Ce mai conteaza acum, important e viitorul. Mi-a zis dr sa am grija de mine, in special oboseala s-o inlatur, sa nu dau casa cu fundul in sus in weekend, sa ma odihnesc, caci pe imunitate scazuta + oboseala se poate declansa si in sarcina hepatita. Promit ca voi avea grija de mine, sper si bb sa fie bine!

Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

Am avut ce recupera de citit si ultima oara am fost aici ieri si de atunci ati toooooot scris , harnicute fetele mele

Eu vin cu vesti noi ieri am fost la medlife pt eco, nu mai putem de nerabdare sa-mi vad puiul dupa o serie de cosmaruri de care nu va mai povestesc si dupa multe griji cum ca mie ba nu-mi creste burta, ba nu-l simt pe bebe, ba una ,ba alta ....am reusit
Am intrat amandoi cu sfiala si am primit numai vesti bune la inceput m-am cam speriat cand a zis dr ca bebe are ceva langa cordon ,nici nu mai puteam sa respir, intrasem in panica , m-a linistit repede cand a zis ca acel cva este sexul bebelului meu, care este f bine dezvoltat si totul e in regula , prima mea intrebare a fost aceea cum ca daca bebe misca , mai ca radeau de mine , eu nu am putut sa-l vad f bina dar mi-au zis ca se misca destul de mult, acum pot sa stau linistita , daca el e bine burtica poate sa creasa cand vrea ea, ca eu nu o mai stresez
vom avea si noi un , nu va spun cat de fericit e viitorul tatic, aseara avea o gura pana la urechi, si o tinea una si buna ca el stia ca e baiat si ca el are un baietel si asa mai departe
Pana acum credeam ca nici nu constientiza ca va avea un copil dar aseara a stat cu mana pe burtica si a vorbit cu baietelul lui, acum parca imi este mai drag ca niciodata
abia stept sa treaca restul lunilor ramase sa-mi pot privi baietelul si sa-l pot

baieti sunt la putere la zmeurici
sa-mi adaugati si mie un carucior va rog
si mai astept si alte vesti la toata lumea

17+

Mergi la inceput

CRIXIA,ma bucur mult ca Alexia este bine!Asteptam maine vestile,retinusem ca joi iei analizele!Oricum,ma bucur ca au iesit bine!Ai grija de tine,sa te odihnesti mai mult!Ma gandesc cum ai putut sa faci hepatita...ai fost la stomatolog in ultima perioada?Am auzit multe persoane care au luat-o de la stomatolog!
+11 sapt

Mergi la inceput