mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 4
ely_cta spune:
Buna gravidutelor!Azi m-am trezit iar cu o stare de rau si pana nu am vomat nu m-am linistit.Acum mi-e foarte somn...
Fetelor,voi va treziti noaptea sa mancati?Pe mine azi noapte m-a apucat o foameeee!Dar imi era prea somn ca sa ma dau jos din pat!Cand am insomnii,mananc compot de prune si apoi adorm ca un prunc.Dar azi-noapte,somnul a invins!Am reusit sa ma trezesc la 8 si m-am dus direct la compotul meu de prune.
Mi-am luat si eu Rennie,dar scrie pe prospect sa-l iau doar in caz de necesitate maxima.Aseara ma durea stomacul si eram balonata,dar cand am citit prospectul,nu l-am mai luat.Eu inca sunt in primul trimestru si ma gandesc sa nu-l afecteze pe bebe...
MQQm,te rog sa-mi trimiti si mie parola.Abia astept sa va vad!Unde pleci in Dominicana?
ClaraJ,bine ai venit!Eu am cu o saptamana mai putin decat tine,dar inca am greturi mai ales seara si varsaturi,dar spre bucuria mea nu zilnic.
Jojo_miha,fruntea sus!Nu trebuie sa fii trista in periada asta!
Pupici la toate!
+11 sapt
icmanu spune:
noce - carnetul gravidei ar trebui sa ti-l dea medicul de familie. Nici mie nu mi l-a dat inca deoarece nu le-a primit de la casa de sanatate.
17+
http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png
muffinuta spune:
Hello,hello..
Moniland ..merci pt raspuns..m-am mai uitat si eu pe cartea aia pe care o am..cica vedem vasele la Doppler..sunt si poze,e grozav(atata timp cat totul e OK)
Moni zicea una dintre fete ca burtica mica=baieti..asa ca vezi..a mea e cam mare dc ma iau dupa asta...am pus-o..
Elena,common ca va?
Mqqm..sper ca ai de lucru la servici si ca te tin aia ocupata ca pe aici pauza nimeni nu abordeaza tema..
cred ca "pravaliile" sunt inchise pe la majoriatatea,inclusiv subsemnata![]()
Grozava ideea cu gmailul..vin si eu cu pozici,dar astept stii pragul meu psihologic de 13 sapt,...atunci intru si eu in randul lumii..
Clara bine ai venit la zmeurici...
Mi-am facut si eu programarea la dublu test..mama cat e morcovul!!acusica vine..anul trecut nu am mai ajuns la ei...
acum mi-am calcat pe inima si mi-am facut programare ca-s incarcati...
Motana..azi sunt in lipsa de inspiratie,ma refer la meniu..au aici chiar in waterfront cum ii zic peste super proaspat..as manca fish&chips..e durere de bun,niciodata nu il fac acasa asa bun ca m-am obisnuit cu fitze ..si complic teaba prea multe arome...as manca si niste stridii,dar nu e voie,iar preparate am incercat sunt ca si cauciucul..wax!
Fetelor o zi super..va doresc !
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
ancaroro spune:
Daca nu vi-l da doctorul de familie, aveti link aici pentru carnet
http://www.iomc.ro/ump/carnetul_gravidei.pdf
O sarcina usoara
ylla2009 spune:
WOW..Cata activitate..abia am reusit sa va citesc..
Motana..eu sunt mai plinutza dupa prima sarcina si aveam si un pik de burtika in dotare ..dar de jos in sus se cunoate si la mine .
Ufff credeam ca la 4 luni am scapat de vomitaturi si somnolenta....dar nu-i asa , dimi dupa ce am dus
la gradinitza , m-am intors acasa mi-am servit portia de utrogestan ,materna si cal-c-vita ..nice 10 minute si am dat afara tooottttt..m-m intins un pic sa-mi revin si dusa am fost pana pe la ora 1 .
Bun venit noilor burtici, sarcine usoara si bebici sanatosi !
Faza cu portocalele..nu-mi amintesc la fata sa fi mancat ..plus raul si poftele sunt jalnice la sarcina aceasta.
L a prima sarcina nici nu am simtit ca sunt insarcinata cred ca am vomat de 2 ori si nu supartam sa intru in magazinele cu carne proaspata...acum...wow..nu puteam sa deschid frgiderul...radea fetita mea de mine si imi zice sa ma tin cu o mana de nas si cu cealalta sa iau ce imi trebuie ca deschide ea frigiderul..deci va imaginati..vomitatul s-a mai rarit..au mai ramas poftele si raul la mirosuri.
Fetita mea abia asteapta sa il scoata domnul doctor pe bebe dn burtica sa o ajute pe mami sa-i faca baie,sa l spele pe spate si sa-i dea laptic.
Ufff..hai ca v-am zapacit ...
P.S. ..pleaseeeeeeeeeeee..stop it!!!! m-ti inebunit cu poftele si eu la randul meu o sa-mi inebunesc sotul cu ;du-te si cumpara-mi;..desi sunt constienta ca aici, acum iarna fructekle de vara nu au nici un gust
pupiki pe burtici..o sa fac poze curand si o sa intru si eu pr g-mail sa le pun
Ylla
16+ si mami de
8.10.2003
andreea c spune:
Neata!
Multumesc tuturor pentru aprecierile la adresa burticii mele si ma bucur ca v-a placut de Raducu.
Bine ai venit in club Claraj! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Uliiasi si eu am scurgeri apoase cum spui tu. Au aparut chiar de la inceputul sarcinii, dar nu prea le-am dat importanta pentru ca am avut si la prima sarcina si m-am dus speriata la medic atunci ca pierd lichid si medicul mi-a spus ca nu se poate asa ceva ci sunt doar scurgeri normale. La analize nu mi-a aparut nici gardnerella despre care a scris alinutza78.
Anca merci mult pentru lamuriri, chiar ma uitam ca vitelul la poarta noua la fisa de pe net si nu intelegeam de ce nu apare ceva de genul 1/... 
V-a scrisesem in mesaj toate valorile mele ca sa cer ajutor, dar nu mai este cazul acum. Deci mai astept cateva zile si sun sa vad daca e gata. 
Vreau si eu parola pentru gmail.
Andreea
17+
Denisa Ioana si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
blanca000 spune:
Ce activitate aici la zmeurici...un capitol in 3 zile pai se vede ca sunteti harnicute nu gluma..si la bucatarie la fel din cate aud/citesc
.
Mqqm -mersi mult de cont si parola, sa pun si eu pozici daca il prin pe sot intr-o seara s aimi faca poze "artistice" cum imi plac mie.
Noce - si eu zic sa iti tratezi infectia urinara, si eu am avut inainte de sarcia si m-am chinuit vreo 3 luni pana am scapat de tot de ea.
Patricia- si eu dimineata vomit ceva asa amar, dar nu foarte sa simt toata ziua, mai mult icnesc asa ca nu prea am ce sa dau afara ca nu apuc sa manac sau sa beau nimic. Azi dimineata am simtit doar un miros de branza " uitata" in frigider si am dat fuga la baie la un oaca mic..
Despre burtica la mie nu e nici mica dar nici mare, seara e mai umflata totusi si cateodata o simt sa plezneasca de balonata ce sunt. Oricum incerc sa evit sa manac ce stiu ca baloneaza : varza, fasolica, ridichi, cartofi....desi aseara am papat o mancarica de fasole verde cu puiut..
Fete..mie parca mi sa cam incarcat tenul asa putin si as merge la o cosmetica desi nu ma duc in mod normal caci nu am probleme, dar acum mai vad cate un punctut din acela alb pe sub piele si nu il pot dovedii deloc...oare e safe pt bebe sa ma duc..ati fost?
Am cautat prin oras sutien de bumbac, fara sarme si sa nu fie numai din dantela. Si nu gen bustiera ci chiar sutien si nu am gasit. Eu am sanii micuti desi acum parca sunt ceva mai umflati si o idee..dar doar o idee mai maricei....Oare pe unde sa mai caut?
15+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
jojo_miha spune:
Of ce zi a fost pana acum.M-am luptat sa aspir ,ama vut aspiratorul la reparat ca e in garantie is ce i-au facut habar nu am ca de abea trage si cu Teo dupa mine va dati seama.I-am facut sa manance si i-am dat sa pape si la noi e un adevarat calvar capitolul asta ca nu prea mananca.Pe-o parte eu faceam curatenie pe de alta parte es facea la loc dezordine.Si nu stiu ce am dar am manca non-stop,asa m-am trezit.
Multumesc frumos pt inucrajari!
Patricia nu doar turcii au asa un caracter,depinde de fiecare,eu am intalnit oameni orgoliosi.Aseara am stat si m-am uitat la continuarea filmului dar in limba turca,ca magaru la poarta noua
,nu e chiar placut de urmeaza.
Desi clatitele nu sunt pasiunea mea ,la foamea care o am azi parca ma vad in bucatarie mai incolo.E bine ca nu vb de mancaruri sofisticate
.
Fetele din C-ta unde faceti triplu-test?
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
14+
jojo_miha spune:
Se vede ca mi-e foame si dupa cum am scris
.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
14+
ely_cta spune:
Ancaroro,multumim pentru carnetul gravidei!
Muffinuta,te asteptam sa intri!!!
Pana acum nici una nu a deschis subiectul...
Eu stau destul de bine la capitolul asta
!Al meu s-a prins,sunt mai cu chef dimineata,seara nu am chef de nimic din cauza greturilor.De multe ori mai bate un apropo,dar i-o tai din scurt"NU".Dar nu se descurajeaza si stie sa ma ia!Dupa,nici mie nu-mi vine sa cred cat chef am avut!
Oricum,e mai rar ca inainte,dar asteptam trimestrul doi,cica atunci colcaie hormonii in noi!![]()
Pupici
+11 sapt