mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna feteleor!
Urez bun venit noilor burtici!
Eu nu am mai scris de mult desi v-am citit zilnic...sotul zice ca sunt dependenta de forum si asta e adevarul
Am facut TT la 2 clinici si a iesit bine, abia astept sa ma duc joia viitoare la dr sa vad ce face bebe si poate imi spune sigur si ce e, pana acum doar probabilitati.... desi nu e chiar atat de important ..., sanatos sa fie...
Va pup si aveti grija de voi si de zmeurici

Ayda 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata la burtici !!!!

Am reusit sa mai pun pozici cu bebe cand era mai mic cu cateva saptamani pe adresa de gmail pe care ne-ati dat-o. By the way, MQQM, multumesc pentru datele de conectare. L-am vazut si eu pe zmeurelul tau, tare scump. Ce interesant, poate punem poze de la fiecare ecografie si-o sa vedem cum creste fiecare. De fapt, scopul era sa ne vedem pe noi, mamicile, asa ca asteptam poze si cu tine si cu restul !!

ClaraJ, bine-ai venit printre noi !!!! Sa stii ca am incercat sa intru pe site-ul tau de poze, dar imi cere sa ma loghez.......

Eu nu l-am mai simtit pe bebe de vreo 2 zile si ma ingrijorez. El saracu poate e in regula, sanatos, se odihneste, sau poate o fi intr-o pozitie in care daca se misca eu simt mai putin, ca na, e inca mititel, numai eu sunt cu pitici pe creier. Numar zilele pana la ecografie....8 days to go....

Va imbratisez cu drag, sa aveti o zi usoara!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna dragelor!
Dar scrieti, nu gluma...de-abia am apucat sa citesc ce ati scris de aseara pana azi
Motana, doctorita nu mi-a zis nimic de calciul din rennie, doar ca ar fi niste urme de nu stiu ce substanta, care nu e prea buna. dar oricum, nu luam in cantitati industriale.
eu la prima sarcina am fost cam exagerata si imi calculam fiecare gura de mancare...acum m-am mai potolit ...am avut o perioada cand aveam greturi f urate cand beam si cola pt ca era singurul lucru care imi mai potolea greata...pt moment...dar cu aprobarea doctoritei asa ca nu ma mustra constiinta.

vad ca mai sunt fete care mai au un bebe, ca si mine. a mea fetita m-a intrebat intr-o zi daca bebelusul de la mami canta...va dati seama ce e in capsorul lor...

mi-ar placea si mie sa va vad pozele...

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

Motana - si la mine la fel este burtica, s-a umflat de sus in jos. Doar cand stau intinsa in pat se simte si se vede mai umflata in partea de jos.

17+

http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png

Mergi la inceput

si la mine burta reala se vede dimineata dupa ce vin de la baie...ca dupa ce mananc si mai ales spre seara zici ca sunt in 6 luni.

si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

dragele mele, buna dimineata la burtici. imi primul rand vreau sa multumesc pt parola, in curand o sa postez si eu poze cu zmeurica. aseara s-a intamplat o minune am un stetoscop, pana zilele trecute nu se auzea nimic clar in burtica, dar aseara zic ia sa vad ce face bebica mea, oare nu are de gand sa ii spuna la mami nimic? si pun stetoscopul pe burta, dupa cateva secunde incep sa disting niste ticaituri, era inima printesei mele. am luat rapid cronometrul si le-am numarat, 92 de batai pe minut. m-am apucat de plans, nu imi venea sa cred ca o aud, se auzea f tare, e cea mai frumoasa melodie pe care am ascultat-o vreodata. va pup pe toate

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+17

Mergi la inceput

oau, mamilivia, ce frumos!!!
eu la prima sarcina nu am reusit sa o ascult pe bebelina cu stetoscopul...si credeti-ma am incercat aproape zilnic...

si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna ziua mamici de zmeurici.

bun venit claraj si sarcina usoara.

noi va citim zilnic, insa scriem mai rarut.

bebe este bine, misca de zor in burtica...si am si eu o burticaaaaaaaaaaaaa nu exagerez.....zici ca sunt in 5-6 luni. sunt si mai plinuta de fel...dar parca prea prea o sa fac intr-o zi poza si o sa o postez sa vedeti. oricum, sunt taaaaaaaare mandra de burtica mea.
eu sunt cam ocupata zilele astea, cand vin de la servici ma pun pe "croitorit"... imi fac o rochita. si vreau sa vad daca ma pricep binisor, sa imi iau o masina de cusut electrica. cam atat cu noi zilele astea. a... si dormiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim PE NOI de somn. cam atat.

sa cresteti mari in burtici.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 19 cu

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna ziua, dragi zmeurici!!

mama-mama, dar sintem harnicute, nu gluma!!

felicitari pentru rezultate bune in ultima vreme, am tot citit de eco, tt, pliuri nucale, etc!!!ma bucur tare mult ca sint vesti bune!! sa o tinem tot asa!

mqqm, multumim pentru pm. inca nu am apucat sa intru, dar o voi face de indata.
wow, republica dominicana, soare, cald, plaja....imi imaginez ca va fi de vis.
pe de alta parte zapada...copiii nostri nici nu mai stiu ce e aia zapada pe aici...

ClaraJ, bine ai venit printre noi!
wow, ce frumos e pe acolo pe la tine...am petrecut si noi o luna vara trecut acolo si m-am indragosit de zona.

andreeac, am vazut si eu o burtica mare si frumoasa, o mamica slabuta si frumoasa si un baietel foarte dragalas!

o sa aplic si eu metoda cu 2 pagini paralele, ca mereu pierd ideile pe drum.

Motana, si la mine burta e mai mult...stomac de fapt, iar sub buric este o portiune mai tare.

Ylla, ma bucur ca te-a inspirat numele meu
este al 2-lea prenume, si cum nu sint strigata cu el, imi face placere sa il folosesc si pe aceasta cind pot. nu ca primul nu mi-ar placea.

vreau sa va zic ca si eu am fost duminca la un pas de a face clatitedar am observat ca imi lipseste ingredientul principal, faina, si cum eram singura cu aia mica acasa, afara urit si frig, am renuntat. mie imi plac cele cu nutella si banane.

azi ma simt mult mai bine decit ieri, nu am mai avut arsuri aseara in schimb dimineata am vomat doar acid si nu bila, dar per ansamblu ma simt bine. am si reusit sa ma odihnesc.
dar am un stres in plus, am aflat ca in gradinita noastra au fost 2 cazuri de varicela, la 2 grupe diferite, sanse mici sa fi intrat in contact si cu rebecca dar totusi exista, dar pentru siguranta mea,o zi o duc la vaccin, caci eu nu am facut in copilarie.
totusi poate cineva sus acolo ne iubeste, saptamina trecuta a avut 2 zile de raguseala si mi-a fost frica de o eventuala laringita, si am decis sa o tin acasa toata saptamina. exact in saptamina asta a fost al 2-lea copil cu care putea intra mai mult in contact. sa speram ca sintem protejate.

jojo, of, sint tare dureroase trairile tale!!si eu ma uit si m-au ravasit mult!
off topic despre film, tosusi nu pot sa nu remarc ce caractere colerice au turcii astia, ce stil de comunicare si ce mindrie prosteasca, desi imi place filmul foarte mult.[/size=4]

cam atit de pe la noi!
o zi buna!

Patricia s13 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Clara, sa-ti traiasca bebicul din burtica, sa se nasca sanatos! Ne bucuram ca esti aici, printre noi! Suna foarte exotic Beverly Hills pentru noi, iar fructele alea … mmm! Iar in zilele libere, cred ca iti rasfeti burtica la plajaEu abia astept sa vina luna mai sa dau fuga la Constanta pentru un strop de soare . .

A zis cineva banana bread? Suna delicios!

Eu de luni am scapat cam de toate simptomele de gravida. Chiar m-am speriat si marti dimineata m-am dus la matusa-mea sa-mi faca o echo sa-mi spuna daca-i bate inima lui bb. Inimioara ii batea si misca din toate cele.

Si eu m-am intristat foarte tare aseara cu 1001 de nopti si ma gandeam ca-s mamici care traiesc astfel de tragedii in realitate. Dumnezeu sa ne fereasca de asa necaz!

Motana, ai repetat urocultura dupa tratamentul cu ampicilina? Cate zile ai luat pastile?

Monica, zici ca ai burtica mica? Si eu! O fi din cauza ca avem baietei, ca asa se zice. Eu la inceput aveam impresia ca-i prea mare, dar acum nu mai e chiar asa.

Fetelor, voi de unde aveti carnetul de gravida? Eu n-am primit si nu stiu de unde sa-l iau.

16+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput