mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

L-am vazut pe pepitzel, l-am vazut pe pepitzel, si in curand sper sa o vad si pe mamica lui pepitzel, ca de fapt acesta era scopul.
Bag si eu poze cu in curand, numai sa-mi fac .

Clara, welcome!!!!! Vrei pe prima pagina, in listuta? E nevoie de data ultimei menstruatii, Data nasterii tale, ca DPN-ul m-am prins care e. Iti doresc o sarcina usoara si sanatosa!!!! Iar faptul ca scrii mesaje lungi nu e nicio problema ca mai sunt cateva mamici de zmeurici care ne incanta cu mesajele lor luuuuungiii. Ale mele sunt mici si dese.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

neata' burtici !

ne-am inmultit oooaauu ce de baieti avem
si scrieti... nu gluma

nu am mai intrat de ceva timp ,dar va citesc zilnic
mQQm multumesc pt PM super ideea cu contul comun

bun venit noilor burtici!
ma bucur ca sunteti bine si analizele v-au iesit OK!
Bafta celor care urmeaza sa faca analize,DT,TT...

noi suntem bine! crestem mari luni am fost la eco si totul este OK! bebelina statea in fundulet si dadea din umar si nu mai iau nimic din tratamentul de sustinere!uuufff ce usurare!mai iau doar omega 3!si ieri am fost si la "luat sange" pt analize!
starile de greata au cam disparut,a ramas starea de somnolenta,seara balonarile,noaptea urinatul des,si pofta de mancare...am luat 2kg pana acum...burtica a crescut,seara e imensa pt ca sunt balonata,iar dimineata se vede de fapt cat a crescut!
am facut si noi clatite ieri de,daca ne faceti pofte

"pe burtici"!
sa aveti o zi minunata!

vally 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si eu m-am trezit cu gandul la clatite. De abia astept sa ajung acasa sa-mi fac subtiri,ssubtiri si sa se vada gemul prin ele.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neata burtici!

lucialu multumim frumos de aprecieri , dar in ceea ce priveste fanii tb sa stai la rand, ca are o gramada . Am vazut ca si patricia povesteste de fetita ei ca vb cu burtica, dar a ei e mai mare, constientizeaza ce inseamna bebe din burtica, pe cand a mea nu cred ca intelege mare lucru, desi ma uimeste cateodata cate stie....dar eu tot cred ca la varsta ei e chestie de instinct.
Si mie imi vine sa vomit de la pasta de dinti, in primul trimestru trebuia sa ma pregatesc psihic inainte de a baga periuta in gura, acuma dc ma concentrez bine nu ma vars decat dc sunt fff obosita ca azi .
andreea_c pe net te poti uita de acuma si vei gasi valorile markerilor din sange, eu le-am gasit dupa 2-3 zile, astea sunt gata f repede. Dar TT, care este o interpretare statistica la lab de genetica dureaza mai mult si asta nu apare pe net, va tb sa il ridici personal de la Medlife. AM vazut si eu burtica si e tare frumoasa, numai burta e de tine de fapt. Oricum ma bucur ca mai vad si la altele burtica asa mare la varsta assa mica, ca eu credeam ca sunt eu stricata, am o burta de 6 luni. Sper sa reusesc sa ma invrednicesc sa fac si eu poze cu burtica.
ClaraJ BINE AI VENIT si sarcina usoara. Scrie repede pana la 10 mesaje ca esti moderata si nu apar mesajele tale in timp real.
vally ma bucur ca sunteti bine, chiar ma gandeam la tine zilele trecute ca nu ai mai scris, dar am uitat sa fac o strigare pe aici. La ce ora ai fost luni la dr ca am fost si eu , dar seara, am fost utlima .

Va pup.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

monilland si mie tot subtiri imi plac
alfa_anca m-am dus la cabinet pe la 14 si am intrat pe la 16; tu cand ai venit?

vally 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

Neata la toata lumea,

Of fetelor, eu nu am probleme cu poftele, dar acum mi-ati facut o pofta de clatite. Nu cred ca mai rezist pana ajung acasa; cred ca o sa-mi cumpar vreo doua - trei de aici de la munca, cu ciocolata...

Si nu cred ca mai rezist nici sa nu il vad pe bebe. Trebuie sa ma duc la eco la sfarsitul lunii, dar cred ca ma duc eu saptamana viitoare...

17+

http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragele mele!

Zau ca sunteti sadice..dupa ce m-am mai Calmat un pic cu lubenita acum ati inceput cu zmeura…serios ca nu e corect...

mqqm – merci pentru user si parola..l-am vazut si eu pe dragutzul pepitzel..dar asteptam poze si cu tine

andreea – ce burtica dragutzica ai...sa sti ca si a mea..fiind a doua sarcina pare mai mare decat prima oara..cu toate ca nu m-am ingrasat decat 2 kg.

Moniland – si eu tot asa subtirele fac clatitele..si ma gandeam acum ca ar merge cu dulceata de zmeura..daca zmeura fresh nu gasim.

muffinuta – te asteptam cu pozeeeeeeeeee

Pupici dulci si o zi insorita..macar in suflet daca afara e asa mohorat.

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 19+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Neata pentru voi, fetelor! Eu citesc cam toate mesajele de-odata si uit mereu ce voiam sa zic (is cu 8 ore in urma), asa ca am bagat strategie: intr-un tab citesc mesajele in altul scriu deja, sper sa fie coerente mesajele mele.

Muffin da, vad ca umblam cu aceleasi pofte, uite ca mqqm are carutul bleu, eu cu pofte de vin (by the way, am facut sangria!!! ) dar si de portocale, cine stie ce iese, saptamana viitoare e randul meu la echo, daca n-o fi pudic(a) bebe sa ne arate ce ascunde intre picioare. Inchei capitolul mancare cu o pofta de supa de rosii, cred ca bag maine una, am mai facut doar 1 data in viata mea, dar a iesit buna, acrisoara, exact cum am chef acu'. (alinutza, ti-am facut pofta sau nu? hehe!)

pogos, singura problema ce ar putea fi cu rennie e ca e calciu si stii, unii medici spun ca nu e prea bine sa iei pe timpul sarcinii, ca poate da contractii, insa cred ca nu e chiar asa mult incat sa dea probleme.

mQQm, boierie pe tine, cu masina de facut paine, am mai auzit eu ca e bun artefact la casa omului, merita incercarta. Zicea cineva ca mai pune chocolate chips (cum pui tu nuca), merge merge, cu ambele de fapt.
Faza cu capsunele e ca la supermarketuri de fapt sunt importate din US , deci tot coapte prin TIR, hehe! Io am gasit intr-o piata si am luat, desi nu stiam daca sa risc sau nu, caci cu salmonella cu vrajitorii de astea care mai de care... Dar le-am spalat bine, imi venea sa le frec cu TIX da' nu aveam. Sper sa fie ok.
Merci pt. parola si user, sa iti traiasca bebe, mare si frumos!
Esti tare cu adolesencti in casa si bebe la bord.. ce zic cei mari? Au de gand sa schimbe scutece?

noce, eu am avut infectie urinara (cica), exact ca si tine, fara sa simt ceva, si am luat ampicilina parca, si eram in primul trimestru. Aceeasi poveste: mai bine antibiotic decat infectie netratata. Oirucm toate derivatele de penicilina sunt safe, eu chiar nu m-am alarmat, le-am luat si caput!

ylla, citisem ca daca ai chef de portocale bebe e fetita... nu dati cu pietre sau portocale, nu stiu legatura, dau copy/paste la ce am citit, atat. Nu mai stiu cat de avizata era informatia...

Gata ma car, am un program de somn aiurea tare, stau noaptea cu ochii deschisi si dorm ziua cat carul, nu e de la sarcina, asa m-am invatat caci aici numai dupa masa am lucrat si cum veneam tarziu seara mi se parea ca se termina ziua prea repede. Asa ca am inceput sa trag de ea si sa ma culc numa' pe la 2-3 am si acum tot asa ii dau. Oricum cand ma trezesc eu, voi ati terminat de scris pe ziua respectiva si stau la citit pagini intregi.

Fetelor, va pup pe burtici

16+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

vally eu am ajuns pe la 6 si am intrat la 8, ultima pacienta...la un moment dat aveam ingrata placere de a tb sa spun noilor venite ca nu mai primeste dupa mine, noroc ca nu a venit nimeni :).

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Am uitat sa va intreb, cele care deja aveti burtica vizibila sau cele care deja ati mai nascut: cum creste burti asta, ca io is tampa rau.

Io tot ma astept sa vina asa de jos in sus, daca intelegeti ce vreau sa zic, da mie mi se pare ca la mine cum ca vine de la stomac asa, adica de sus in jos, burta e la fel... Parca mai sus asa incepe cumva sa se deformeze, prin dreptul taliei. M-a inteles cineva sau is ?

spor la scris azi!

16+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput