mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna dimineatza mamici de zmeurici
MQQM - merci frumos pt mesaj.
Am intrat si eu si v-am vazut ... sunteti niste dragute. O sa-mi fac si eu poza cu burtoiul si o s-o pun acolo.
Va ... si o zi cat mai frumoasa.

Andra_80 +13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

neatza buna fetele!!! Sunteti harnicutze de dimineatabravo voua! eu ma simt extraordinar, la timisoara este soare, parca vrea sa vina primavara si imi da asa o stare super feteor luati-va stetoscop (poate va stresez cu asta), se aude super tare inima la bebica, este undeva in partea dreapta jos la mine. am fost la doctor ieri, am luat rezultatele de la triplu test, papanicolau, sangele si urina. toate au iesit foarte bine, se pare ca printesa mea este sanatoasa. peste doua saptamani avem programare la eco, abia astept sa o vad iar.
Si acum, apropo de subiectul fierbinte de ieri (sexul), la noi nu este nici o problema, avem program in fiecare zi, lui tati ii e putin frica, mereu ma intreaba daca nu ma doare, daca nu ii face rau, dar totul este bine, a spus doctorul ca nu sunt probleme si putem munci la proiectele noastre asa ca s-a resemnat si presteaza in fiecare zi
multa bafta fetelor care merg azi la eco, sa dea Dumnezeu sa veniti cu vesti bune.
am vazut pozele voastre pe mail, aveti niste burtici super, ma speriasem ca numai la mine creste asa repede, dar vad ca si la voi a crescut mult, avem bebei harnici
mama dar ce m-am intins... Hai, va pupacesc pe toate

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Neata fetelor

Abia la doua am eco dar eu una as fi in stare sa plec acum.
Abia astept sa imi vad strumfi.
Moniland am pus poze cu bebeii pe mail.

Pupici gagici

elena +14
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna tuturor,

Succes celor care fac azi eco.
mQQm imi trimiti si mie parola?
Eu scriu foarte rar dar va citesc in fiecare zi.
Pe baietelul meu o sa-l cheme Radu ca sa-l pot alinta Raducu.Ce ziceti de numele asta?
In rest nu am mai fost la eco de ceva vreme, ma intreb zi de zi ce mai face in burtica
Am facut si triplu test si a iesit bine
Cam atat..
Va doresc la toate multa sanatate atat voua cat si zmeuricilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Fetelee, m-ati prins cu supa de rosii. Chiar ma gandeam ce sa fac azi de mancare, ca e vineri, si mi-am amintit de supa voastra de rosii. Abia astept sa o gust.

O intrebare pentru fetele din America: am mancat anul trecut in Miami o supa de branza cu brocoli fff buna. Si de atunci tot imi doresc sa fac, dar nu stiu cum. Voi stiti reteta?

Si o recomandare pentru fetele din Romania. Am primit acest mesaj pe mess si pe mail:
Stiai ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pana la 5 ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele e trimis la fabrica si pasteurizat din nou... Cand cumperi lapte la cutii, uite-te pe fundul cutiei. Daca vrei sa cumperi lapte nereprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5." Initial am avut tendinta sa ignor acest mail, dar aseara in Carrefour, cand din curiozitate m-am uitat pe fundul cutiilor de lapte, am constatat ca majoriatatea aveau inscriptionate cifrele 2,3,4,5 si chiar 6. Si mai mare mi-a fost uimirea cand un lucrator de la raionul de lactate mi-a confirmat ca acele cifre reprezinta numarul de repasteurizari!!

Eu oricum de cand sunt insarcinata nu mai pot sa beau lapte la cutie pentru ca simt gust de lapte praf. Iau doar de la tarani din piata sau la punga (care expira in 2-3 zile).

16+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

aaaa ... si guacamole! O minune de papica! Noi tot facem acasa, destul de des, dar nu iese ca aceea facuta de cubanezii sau mexicanii din Miami. Poate Motana sau Clara stiu reteta si ne-o scriu si noua.
Cu siguranta avocado e foarte bun pentru burticile noastre.

Pe mine ma inspira soarele de afara! E atat de frumos... Mi-am amintit de diminetile de vacanta si maine dimineata il iau pe sot si mergem sa papam in parc croisante cu cafea.

16+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

faccem si noi galerie pentru Moni si Muffi!!
sa veniti cu vesti bune!!

Motana, si eu tot marti am ecografie, dar tu ai mai mari sanse sa afli.
iar am visat o fetita -cu parul cret- si aranjam un patut cu o paturica rosie.

eu de ieri o tin tot in migrena, nu stiu de ce. noroc ca isi face panadolul efectul pe moment, dar nu tine mult efectul..

am vazut si eu poze care mai de care mai frumoase, m-am uitat la toate!
am reusit si eu dupa vreo 5 incercari sa pun citeva.

Patricia s13 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Noce, si eu sint topita dupa avocado.
imi place si gen guacamole, cu ceapa si rosii taiate, sau cu sare, lamaie si putin usturoi-si eventual creveti.
chiar aseara mi-am cumparat 3 mari si frumosi sa ii fac maine cu creveti.

stiam chestia cu laptele, sa stii ca si mie mi se pare ca are gust de lapte praf, dar nu orice lapte. acum bem doar zuzu si nu se simte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

mi-am luat rezultatul analizelor si au iesit toate ok,mai putin sideremia care are val 198 offfff! asta inseamna anemie! pana ma duc la dr......o sa-mi fac tot felul de idei tampite

si pe mine ma intereseaza o sala pentru exercitii pt gravide!daca gasesc ceva,va anunt!
nu am apucat inca sa pun si eu poze....dar dp ce termin cu toata nebunia promit sa pun si eu poze cu bebicul si cu burtica!

"pe burtici"

vally 12+

Mergi la inceput

vally, nu te ingrijora. si eu amlaut tardiferon sarcina trecuta.
abia astept sa imi iasa si mie analizele sa vedem cum stam.
in ultima vreme beau zilnic apa minerala, asa simt ca imi cere organismul, probabil ca pierde minerale cind vomit, eu d obicei beau doar apa plata, nu o sufar pe cea minerala.

Mergi la inceput