mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 21
Moniland spune:
Patrici, Elena are azi la 2 eco. Eu de abia saptamana viitoare.
Azi mi s-a pus pata pe fructe.
Mi-am luat o plasa plina, dar cred ca pofta e mai mare. Oricum din fiecare sortiment am luat 3 buc. ![]()
15+

uliiasi spune:
Buna, mamici de zmeurici!
Ieri n-am avut timp sa va scriu, desi am citit tot ce ati scris. Daca ar sti astia de la servici ca eu pierd juma de zi pe forum....![]()
Azi e o zi minunata de primavara! Ce mai canta pasarelele, e absolut minunat! Nu cred ca o sa tina prea mult, dar mi-am adus aminte cum e primavara.
Mi-ati facut o pofta nebuna de creveti si vreau sa invat si eu cum sa-i fac cu avocado!! N-am stiut niciodata cum sa mananc avocado. Mama mea a pus odata intr-o salata, dar nu se cunoastea gustul prea tare.
Pleeeaaase, spuneti-mi si mie cum sa fac creveti cu avocado, ca vreau sa-mi fac weekendu asta...
M-am uitat si eu la pozicile noi postate, sunteti minunate!
Gata, va huiguiesc cu drag! Sa aveti o zi minunata!

17+ 
noce spune:
Flosideea, si eu am platit tot in jur de 550 lei pe analizele de sarcina - cele cu hepatita, listeria, toxoplasmoza si altele.
Separat am facut setul de analize gratuite prescrise de medicul de familie (toate numai din sange).
Toate setul ala de analize scumpe a iesit bine si am auzit ca in multe orase nici nu se face. Sunt multe gravidute care fac doar analizele gratuite de la medicul de familie pentru ca asa li se prescrie. Eu ma gandesc ca la urmatoarea sarcina nu-l mai fac.
Anul trecut (in asteptarea sarcinii) am facut si analize de secretie - ureaplasma, micoplasma si inca una. Si aceastea au costat vreo 200-300 lei. Destul! Anul asta nu le-am mai repetat.
A zis cineva de usoara anemie. Din cate stiu e obisnuita in sarcina intre anumite limite. Este si sangele mai duluat si e normal. Oricum aproape toate gravidutele iau evelit sau materna, deci se acopera ce lipseste. ![]()
16+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png