mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
Motana spune:
mamidevladut, bine ai venit!
Sarcina usoara si la termen!
Patricia, si eu tot numai fetita am in cap, la hainute incerc sa ma uit la culori care s-ar potrivi la ambii. Daca iese bebe asa cum am visat-o mi-e draga tare, desi nu mi se pare ca aduce cu nici unul din noi. Mai am rabdare pana marti, sa vedem la echo ce se arata.
Alina, si eu am mancat multe portocale in primul trimestru si cand am citit de fetita
parca bagam si mai multe. hehe! Apoi am avut pata pe kiwi, acum sunt la strugurii verzi...
muffin, da le dormeam tare la ora aia, acum abia am reusit sa citesc o parte, ca tre sa ma duc la banca sa schimb un cec, astia numai asa ma platesc
si acusi se inchide.
Eu nu am mamaliga
, imagine, astia le au cu porumbu mai pe bune decat oricine altcineva, vezi de toate felurile da nu malai domne' de ala de mamaliga... mmm. Eu ca eu da' sotul e innebunit dupa mamaliga cu branza, cum ii facea mama.
Hmm parca mi-a venit un miros de porumb copt, daca ies diseara la fiecare colt de strada gasesc si buuuni, si de toate felurile, cu maioneza sau fara, salsa de alune, branza pudra si alte minunatii.
Muffin, da' sir a tau e de "rasa" nu gluma, nu tu mamaliga, se baga la golf, hmm pardon, sport de rich (old :D) men! hehe!
Acusi intru iar.
16+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
Motana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutza78 Motana tot respectul pentru logica ta ![]() Alinutza 13+ |
Alinutza, e si logica dar e mai mult credinta, stii, uneori nu se compatibilizeaza cele doua, alte ori se sustin. Eu le caut pe ambele, de fapt explicatia cu spiritele (iubitilor) si rolul dragostei trupesti o citisem pe undeva, dar nu mai stiu unde, deci nu e de la mine, jur.
Am descoperit multe lucruri frumoase pe care inainte le intelegeam gresit, ca acest exemplu, sau ce zice Dzeu despre femeie si babrat... le-am gasit adevaratul sens (citind) si ma bucur ca nu exista superioaritatea nici unui pentru ca "asa e scris", ci mai degraba asa e (gresit) inteles. Asta e alta poveste.
16+"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
CriPOD spune:
Si eu mie mi-am lipsit azi!
Azi m-au cooptat astia in lucrul lor pe-aici, asa ca la creieri putini, nu fac fata pe mai multe planuri...
Felicitari pt test, Clara.
Si eu sunt in ceata cu lenesul asta mic, desi azi a tot pulsat asa din cand in cand, a stiut el ca-s mai ingrijorata. Imi amintesc fiica-mea cand misca la inceput ramaneam nemiscata su cu ochii mari o secunda, abia ma abtineam sa nu zic "oh!", asa o simteam de bine. Acu' sunt mai mult in faza... simt ceva, dupa ce trece ma pocneste ideea, whoa, cred c-a fost don'sorul pepit.
pooh, ClaraJ am trimis PM.
Va pupez pe burtoane, ma duc acasa la patuc, ca azi sunt maraita. Pe maine.
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
ClaraJ spune:
Salutare din nou,
MQQM - merci din suflet pentru PM. L-am prinit si am postat deja niste poze cu bebicul nostru la 12 sapt precum si citeva cu mine si sotul meu la nunta noastra din Napa Valley, California.
De asemenea am mai tras cu ochiul si la pozele mamicilor din club si suneti niste dulci si scumpe.
Sa dea Dumnezeu sa ne ajute sa trecem cu bine peste cele 9 luni si sa aducem pe lume cei mai sanatosi bebici.
Si pentru ca tot am vorbit de mincaruri in ultimul timp, prinzul meu de azi a constat in fasolica boabe cu un pic de tochitura si varza murata. Am fost si am facut cumparaturi la un magazin armenesc care are produse din SE Europei chiar si de la noi ( in special multe genuri si dulceturi). Doamne, varza aia murata mi-a mers la suflet. Ce mai pofteam. Oricum, am mincat ca o sparta. Ma bucur ca am inceput usor, usor sa ma alimentez mai bine.
Ah, am si eu o intrebare, am cumparat azi tot de la magazinul armenesc niste salam de Sibiu ca era placerea mea de pe vremea lui Ceasca. N-am apucat sa maninc inca din el si am incercat sa gasesc ceva pe net despre el pe timpul sarcinii, insa nu am gasit nimic concludent.
Voi ce stiti? E voie? Sau e voie in cantitati micute? O felioara-doua pe o feliuta de piine?
Cam atit cred,
Pupaciuni,
Clara
Mamica de bebica in 13+
Motana spune:
mQQm, te descurci sa trimiti PM la toate, nu ai nevoie de ajutoare? Da se stire daca e nevoie.
Frumoase toate pozele de pe gmail, abia incerc sa asociez si eu figurile cu numele, si asta ca doar cateva au postat.. O sa caut si eu sa pun acolo la catastif.
La mine nu numai ca nu se vede burti, dar nici nu simt nimic. Oi fi mama denaturata inca dinainte de nastere?
. Azi am vazut pe langa lucruri de bebe niste biberoane atat de frumoase, si suzete, ca i-am zis sotului "uite, cum sa nu dai biberon cand is asa de dragute!" :D (caci eu am planuri mari de alaptat exclusiv si naturaleti d-astea)
Clara, am citit ca salamuri, sunca chestii de astea nu prea ar fi indicate, ma rog, eu nu o iau chiar de buna de moment ce le cumpar de la magazin si vin pasteurizate, conservate, avizate si tot tacamul. Cum carnea cruda POATE contine salmonella asa si inghetata ca e facuta cu oua si asa mai departe. Eu am mancat si sunca si pastrama, mi se pare ca si cateva feliute de salam, pentru ca aveam incredere. Nu cred ca Sibiul sa aiba ceva.. decat daca te feresti de grasimi, asta da. Dar pe langa o tochitura, ce mai e o felie de salam acum! ![]()
Enjoy it si na ca mi-ai facut pofta de varza murata, daca nu pun eu la borcan nu am de unde lua!
Ah, si in sfarsit va raportez ca am facut o supa de rosii delicioasa, am stat cam mult in picioare si deja obosisem, dar a meritat.
muffin, ce e in meniul de azi? alinutza, cu ce iti mai impresionezi sotul ?
16+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
flosideea spune:
neata mamici!mama ce dor mi`a fost de voi.n`am mai intrat sa va citesc de alaltaieri si abia asteptam sa ma trezesc sa va "vad".
noi ieri am avut o zi....uaaaa....am fost la analize.mi`a fost foarte frica-am oroare de injectii- dar a fost ok.am fost la o clinica la aproximativ 15 min de casa,iar cand am iesit de acolo am vrut sa merg pe jos.pe la jumatatea drumului am simtit ca mi se inmoaie picioarele.nu credeam ca voi mai ajunge.acum asteptam rezultatele.joia viitoare aflam ce si cum.apropo,voi cam cat ati platit pt ele?eu am ramas masca la receptie cand mi`a zis 290 ron,mai ales ca aveam trimiterea de la medicul de familie.am avut 16 analize,din care 14 decontate de cas,iar 2 le`am platit integral.cele 14 au fost 8 lei,iar celelalte 2 au fost 282 lei.mai am o prietena ,are aproape 11 sapt de sarcina si cand s`a dus la analize i s`a zis ca o costa 540 ron.si ea nu lucreaza.cam aiurea nu?
in legatura cu vopsitul parului....anul trecut a fost ca o epidemie la mine la servici.sotia administratorului era insarcinata,apoi s`a confirmat la inca 2 colege.toate 3 au nascut in nov.2008,respectiv decembrie.insa,una dintre colege s`a vopsit pe tot parcursul sarcinii.ii prindea vopseaua,medicul i`a zis ca e ok si n`a avut treaba.are o minune de fetita.eu una am incetat sa ma vopsesc anul trecut-pe la inceput-dar de sarbatori m`am facut cu sampon si mi`a iesit.
inca n`am apucat sa va arat niste poze cu noi,dar promit c`o vom face.poate diseara daca nu vrea nepotica sa`l punem pe "babacu"(donald)la calculator.azi vin in vizita cred si nu am acces la calculator decat sa vizionam desene.hehe,e o scumpica!
pacat ca acum nu ma mai pot tavali cu ea ca inainte.toata lumea ma cearta cand o iau in brate.e cam grea,are cam 12 kg,dar le tot zic ca nu sunt bolnava,n`am nimic,iar acum n`o pot ignora ,mai ales ca asa am obisnuit`o ca deea sa faca ce`i zice ea:)).
acum va las,poate vorbim diseara,daca nu maine.
va pup dulce si sper sa nu`mi mai fie asa dor de voi...
sa nu mai apuc sa intru cu zilele ca e rau.
pupici la burtici.
apropo,si eu am o burtaaaa....pana nu am vazut pozele nu credeam ca`i asa mare,dar....![]()
alinutza78 spune:
Buna dimineata gravidutze
Va invit la o ceasca de ceai sau cafea
M-am trezit cu gandul ca elenada si muffinuta au astazi ecografie. Ma gandeam ca putina galerie nu le-ar strica si am bagat niste agitate (astea sunt in avanpremiera la ce agitate or sa fie in iulie-august
)
hai muffinuta..sa vii cu vesti bune de la echo
hai elenada...sa vii cu perechea de gemenasi de la echo
motana ma bate gandul sa fac o tocanita de ceapa cu pui...mi-a trimis mama reteta si nu pare dificila...insa mie mi-a ramas gandul si papilele la checul cu nuca al Adrianei
O zi buna la gravidutze...
Alinutza
13+
mamidevladut spune:
Neata zmeurici,
Multumesc fetelor pentru urari, sunteti toate dragute.

Alina Vladut abia asteapta sa aiba un fratior, in perioada mea lunga de incercari el tot ma intreba de ce nu vine si la noi barza sa ni-l aduca pe bebe inapoi (la prima sarcina pierduta el stie ca a venit barza si l-a luat pe bebe inapoi la ea).
Crixia multumesc mult si tie sa-ti traiasca Alexia sa fie sanatoasa!
Anca
multumesc pentru listuta
, trebuie sa ne vedem pe la cabinet, nu se poate sa nu ne intalnim, daca nu ,facem noi sa ne intalnim ![]()
Voiam sa va intreb daca intentioneaza vreuna dintre voi sa inceapa gimnastica pentru gravidute si daca da, unde? M-ar interesa si pe mine locatii in Bucuresti
Mami
13+ si
Vladut cel Dragut (04.02.2001)
Moniland spune:
Scot si eu majoretele pentru fetele care fac astazi eco
,
. Haideti cu vesti bune si cu poze cu dragalasii zmeurici.
15