Strumfi de iul-aug 2007 (126)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Oanamada, superbe poze si voi la fel de superbi. Rochia chiar e speciala!

Am terminat si noi cu operatiunea cea dificla. A plans saracutzul amarnic! Si bazaie la fiecare pipi de atunci. Chiar, stie cineva cat tine plansul la pipi? Offff, mi-e tare mila de el, dar trebuia facut. Nu era in regula deloc pe-acolo...bine ca a trecut. Imi venea si mie sa bazai impreuna cu el.
Asistenta mi-a zis ca i-au iesit aiurea dintzii. Ca trebuia sa aiba 2 sus 2 jos si maselutzele, nicidecum caninii. Nici nu m-a crezut in masina pana n-am ajuns acasa si l-a vazut. I-au iesit toti caninii, dar se mai chinuie cu 2 dintre ei inca. Si cred ca ii mai ies si maselutze.
Georgi, bravo! Io tzi-am zis. Si sunt un adevarat Mafalda, rar dau gresh.
Carla, pozeleeee?

Hai poop toate fetele ca sunt cam intoarsa

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Saru-mana!!
Mai, nu te mai necaji si tu acuma...a fost, a trecut...in doua- trei zile uita definitiv episodul ....stiu ca la fel a fost si finutul meu, dar a uitat foarte repede...
In legatura cu dintii...sa ma lase cu filosofiile astea de doi bani...se stie deja foarte clar ca ordinea de iesire a dintilor este relativa si variaza foarte mult de la copil la copil...la fel ca si "viteza" cu care acestia ies...asa ca nu te mai uita si tu in gura lor ca la din astea toti sunt maestrii si de fapt nu stiu decat ce scrie la Herta si Capraru...intre timp..ei nu prea au mai citit.
Pup
Carla..astept pana gasesti...nu plec nicaieri!

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

multumesc carla,oanamada
te pup vio,stiam eu...
mai oanamada,ma chiombesc de numa sa vad poze din tasosul ala,cum s-o scrie,si nika...apoi mai bag un ochi la postarea ta si vad ca sunt anume destinate...ntz,ntz...vreau si euuuu sa-mi clatesc ochii obositi si rosii...poate-mi revin,daca m-ai auzi cum ma milogesc
mychy,saru'mana de raspuns

georgiana,mamica de mihnea

Ia la mama...ti-am trimis...fusese o discutie si am promis celor doua dragute doamne ca le trimit!!! Da uite ca ti-am trimis si tie!

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Fetele, multumesc mult de raspunsuri.
Musso, felicitari pentru examen. Esti tare, ce mai, daca poti sa si inveti si sa stai si cu un copil.
Michy, si mie imi place de mor ciorba de sfecla (eu nu o acresc). Si Victor e mare fan. Sotul insa si cel mare nici sa nu o vada, cica nu le place culoarea. Na! Treaba lor.
Corina, sa-ti traiasca fotomodela. Ma topesc de fiecare data cand o vad. E o dulce si nu stiu, se vede asa, dupa ea, ca e om cu personalitate. Si eu am ramas uimita sa vad copilasi imbracati ca de iarna azi. Si erau in Iasi 17 grade. Eu recunosc ca i-am pus o palariuta asa, de toamna-primavara pe cap pentru ca in zona unde ne plimbam e f vant, se formeaza niste curenti...habar n-am. Dar am scos hainele de primavara. Desi am auzit ca de maine vine iar iarna. Sincer? Eu inca mai astept o tura de zapada.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vio,o sa treaca,stiu ca te-a durut sufletul dar e spre binele lui.
oanamada...mi-au placut...eheiiiii unde-o fi vacanta aia!!
corina,ce model mumos!...multumesc
ghinetz,multumesc..cred ca s-a obisnuit si ma lasa in pace cand citesc,dar daca vine la mine nu-l refuz,lasa la o parte si ii fac pe plac...trebuie sa-l recompensez cumva.

editez ca am incurcat borcanele,sunt obosita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Corina, ce "fotomodela" dulce ai acolo . Este minunata, parca in fiecare zi creste si se schimba, sa fie sanatoasa!
Exact la asta ma gandeam si eu, la cat suge ea, fix calciul poate sa-i lipseasca .
Despre copii infofoliti si babutze "binevoitoare" este mereu ceva de spus. Cand am nascut eu si am iesit cu copilul pe 50 grade intr-un body maieu (din decenta, ca in casa o tineam in pampers) s-au gasit babutzele sa-mi spuna ca-i trebuie caciula si ciorapi . Inainte de iarna, prin noiembrie, a fost un week-end cu 24 grade in Bucuresti, eu eram in maieu, Saby avea un hanorac subtire, si am vazut un baietel de pana in 6 luni cu caciula groasa de iarna, combinezon de iarna, gluga de la combinezon, fular la gura, si infasurat intr-un pled, era rosu-mov si nu stiu nici acum daca dormea sau lesinase de cald. Maica-sa era in maieu si cu tigara in mana iar taica-su' zicea ca trebuia sa-i mai puna "bluza aia" acasa, dar a uitat .

Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Carla in pozele astea noi e una in care Deny vorbeste de la distanta cu o fetita. Exact de varsta ei, si imbracata cu caciula de lana, geaca groasa si fular la nas si salopeta de fas gros. Ce era si mai aiurea erau copiii mai mari de 5-6 ani mergand pe trotinete cu caciuli de lana in cap si gecile de iarna pe ei!

Abia acum mi-am dat seama ca Deny toata iarna a facut greva din cauza hainelor prea groase si incomode si de-aia imi facea scene cand ieseam afara. Nu a iesit afara toata iarna decat in brate si atat. Cand o puneam jos zici ca o puneam pe spini. Acum cu hainutele astea zburda ca un calut. Si deodata parca a inceput sa incerce sa si vorbeasca. Azi a zis tzetzei (cercei) si deja e la ordinea zilei niu-niu(adik NU). Toate sunt niu niu. Dar cand o intreb daca e cuminte zice foarte frumos DA. Se cunoaste ca e nascuta vara, cum a venit caldura parca a "inflorit" si ea.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna!
ghinetz
La intrebarile tale
1. ii dau panadol alternat cu nurofen doar cand are febra, altfel nu i-am dat.
2. cum o tin ocupata pe Andreea: cu Ana Maria
Glumesc, dar nu in totalitate, caci e si asta un mod de a o tine ocupata, cand cea mica nu doarme, o pun pe canapea, Andreea ii mai aduce jucarii, se uita la ea, vine sa o pupe... aia mica si ea e f intersata de Andreea au inceput sa interactioneze.
Alte moduri de a o tine ocupata ar mai fi, ca si variante: jucarii, desenam cu creioane cerate pe hartie, sau ma rog, ea deseneaza linii, si mama mai deseneaza cateceva (animale, pomi, case ce mai stiu si eu, ca nu am talent), ne dam uta, avem un leagan, si il agatam deasupora unui toc al usii... Ca altminteri in casa, uneori e de neoprit in a umbla pe peste tot, uneori avem scandaluri pe tema asta cand ea nu vrea sa cedeze (desi regulile sunt ultracunoscute)
3. Cu mersul pe strada, in general, de la o vreme, merge pe unde o indrum eu, de manuta sau libera pe langa mine, dupa cum vrea ea. mai pe la inceputurile mersului ei pe jos era mai dificil, caci ar fi dorit sa mearga in alta directie, se oprea de n ori etc. Noi carut pt Andreea nu mai folosim, ca nu a mai vrut, cam de pe la 1 an si 3 luni. Si pana atunci, de pe la 1 an foloseam carutul doar ca transport de acasa sau de la masina, daca mergeam cu masina, si pana in parc. Ca dupa ce ajungeam in parc, imediat dorea jos.
4. cu olita...are o olita, dar e in faza de tatonari cu ea... stie la ce se foloseste, se mai aseaza imbracata pe ea, uneori mai cere si dezbracata, dar fara sa faca. Cam in jurul varstei de 1 an, am mai pus-o, asa sa vad cum o accepta, fara sa o fortez, cand se nimerea facea kk, cand nu nu, dar statea mai cuminte pe ea...pe urma nu a mai avut rabdare, normal nu am fortat-o, astept si eu mai p ela 2 ani sa vedem ce sicum reusim. Ceva ceva parca incepe sa constientizeze, dar e la un nivel jos de tot.., mai zice kk dupa ce a facut, uneori, alteori o vad cum se opreste sa se screama sa faca, o intreb daca vrea la oala, ea zice nu, si mi-e frica sa o iau fortat sa o pun atunci pe oala, mai ales ca are si multe haine pe ea, vara ar fi poate mai usor, dar nu vreau sa o fortez. Zic si eu, ca nu a ramas copil sanatos, in pampers...toti fac la un moment dat la oala/wc.
Musso, felicitari
Vio, pt Laur
Brazuca, vazut Denisa, o scumpete
Nu maistiu daca vroiam sa mai zic ceva legat de ceea ce am citit din urma
Sunt cam obosita, am iesit si ieri si azi, ca a fost frumos afara de 2 ori cu fetele (ma rog, insotita de catecineva) si m-a alergat Andreea ca avea chef de joaca. Siimi place si mie sa ma joc cu ea.. iar cea mica a tras puiuri de somn...
Nu stiu cand a trecut timpul, aia mica face 3 luni, aia mare 1 an si 7 luni...

pupici

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza! Umpik de distractie de weekend:

O femeie se duce la spital sa nasca insotita de sotul ei Doctorul le spune ca a fost inventata o masina care poate transfera durerile nasterii de la mama la tata si ii intreaba daca vor sa incerce. Cei doi sunt de acord. Doctorul seteaza masina la un transfer de durere de 10% - sotul se simtea excelent si ii spune doctorului sa mai urce un nivel. Doctorul seteaza la 20% dar tatal se simtea la fel de bine. Doctorul ii controleaza tensiunea si seteaza masina la 50%. Sotul se simtea bine in continuare si ii spune doctorului sa seteze nivelul la 100%. Doctorul se conformeaza si femeia in final da nastere unui copil practic fara sa simta nici o durere. Sotii erau in culmea fericirii. Cand au ajuns acasa postasul zacea mort pe treptele casei...

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna!

Ieri am revernit in format complet. Alexi s-a bucurat mult, Ilincai i-a priit plimbarea, eu sunt obosita moarta, dar am vazut un foc de tabara superb.

Corina, e superba Deni. Dar ce incerci tu sa ne sugerezi cu amr-ul? Mie imi scapa ceva, poate ma ajuti. Am vazut si pozele tale din vremuri bune. Nu dispera, esti tanara si ai vointa. Trebuie sa reusesti sa ajungi la aceleasi dimensiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna strumfarie
brazuca,fain bancul chiar asteptam finalul...sa fie intr-un ceas bun!

noi am fost in parc,am stat 2 ore,tare bine si cald,un pic de vant a la constanta dar merge,acum culc copilul si ma apuc de conturi,abia astept sa scap,am si un morcov in partea dorsala,vai,vai...mai am o problema,mi-e tare dor de sot,nu mai vreau sa fiu mama singura,vreau sa fiu ajutata,helpppp...

va pup,zi buna.

Mergi la inceput