Strumfi de iul-aug 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 16
mychydutza spune:
brazuca, ma bucur ca a avut succes ciorba, de fapt borshu de sfecla. nush daca ai vazut postarea ulterioara retetei unde ziceam si de cimbru si leustean. asta e tot farmecu. si andrei a mancat de-a rupt, nu mai zic in ce hal aratau hainele de pe el. vanishu sa traiasca. si e si foooooooarte sanatoasa. noroc de mama ca mi-a adus aminte ca eu nu mai stiu ce fel de ciorba sa-i dau.......
m-am distrat cu AMR-u tau!!! ma gandeam AMR, ce? pana cand??????![]()
![]()
![]()
![]()
oanamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghinetz Mai am o intrebare. Nr 5. S-a confruntat cineva cu dermatita atopica la bb? O prietena are probleme cu copilasul de 5 luni si baga doctorii astia in el dea creme cu cortizon!!! Stiu ca mai citisem ceva pe net de niste creme si ape speciale de la Mustela, dar nu mai tin minte. Nu stiu, eu am impresia ca dermatitele astea, cele de contact, in special, desi lui ii zice ca e de la iesit afara, de la aer si praf, nu au tratament, trec cu timpul, de la sine. Dar asa cred eu. Oricum, toate porcariile astea de creme de care fac medicii exces nu fac decat sa amelioreze, cel putin pe moment. Cica sa-i dea de cate ori iese afara - deci zilnic!!!! ![]() ![]() - cu Locoid. Pana cand? pana la adanci batraneti? pana la 2 ani? Deci pana trece de la sine, nu?Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)Sonia are nevoie urgenta de noi "unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi" |
Buna, eu am folosit la Catinca Mustela Cold Cream zilnic pentru fata (pe perioada rece) si pentru cap Mustela Stelatopia (parca sa ii zice) si exista acelasi lucru pentru corp...sunt speciale pentru dermatite...a mea are scalpul extrem de uscat (face si cojite) si face bubite de la frig pe fata.

Oana si
Cati mica (1 an si 5 luni)NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
oanamada spune:
Loredana, gradina zoo arata ca vai de mama ei...adica animalele sunt vai de mama lor...mai putin tigrii care sunt multi si foarte bine ingrijiti...noi am fost in vara si am plecat dezamagiti.
Merci ca ai pus linkul...subiectul eu l-am deschis![]()
Georgi sa inteleg ca dai petrecere

....bravoooo!!!
Eu pe oala am tot incercat s-o pun, dar nu vrea...la oala face bebe, face coco magarul..dar ea daca o intrebi spune "nu, nu" si clatina din cap...cred ca eu o sa trec direct la adaptor de wc pentru ca vad ca pare mai interesata asa...
Paracetamol (adica Panadol) ii dau numai daca imi sare de 38.3...pana la 38.3 nu-i dau nimic.Alternez intotdeauna cu Nurofen si pun supozitor cu Novocalmin numai daca trece de 39.
Carla si Violeta va trimit pozele din Thassos
Oana si
Cati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
CarlaV spune:
Eeeeei, da, foarte frumoase, si reusita sotului este grozava. Imi place mult si rochia
.
Carla,
s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Eeeeei, da, foarte frumoase, si reusita sotului este grozava. Imi place mult si rochia .Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Le astept pe ale tale...

Rochia..este rochia mea de nasa...am pus-o la vanzare acum ceva vreme ca nu mai am unde s-o port!!!

Oana si
Cati mica (1 an si 5 luni)NOI-CRACIUN SI REVELION,
violetan spune:
Oanamada, superbe poze si voi la fel de superbi. Rochia chiar e speciala!
Am terminat si noi cu operatiunea cea dificla. A plans saracutzul amarnic! Si bazaie la fiecare pipi de atunci. Chiar, stie cineva cat tine plansul la pipi? Offff, mi-e tare mila de el, dar trebuia facut. Nu era in regula deloc pe-acolo...bine ca a trecut. Imi venea si mie sa bazai impreuna cu el.
Asistenta mi-a zis ca i-au iesit aiurea dintzii. Ca trebuia sa aiba 2 sus 2 jos si maselutzele, nicidecum caninii. Nici nu m-a crezut in masina pana n-am ajuns acasa si l-a vazut. I-au iesit toti caninii, dar se mai chinuie cu 2 dintre ei inca. Si cred ca ii mai ies si maselutze.
Georgi, bravo! Io tzi-am zis. Si sunt un adevarat Mafalda, rar dau gresh.![]()

Carla, pozeleeee?
Hai poop toate fetele ca sunt cam intoarsa
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
oaana spune:
Ghinetz,stiu ca nu e de ras,dar m-am amuzat teribil citind postarea.
Eu l-am dat pe Iosua o perioada cu Advatan,cand ieseam afara,apoi a trecut de la sine.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
CarlaV spune:
Oanamada, pozele mele sunt pe dvd-uri, o sa le caut, dar mai dureaza, stiu ca am trimis si pe mail-ul comun, dar nu stiu daca mai sunt acolo.
Vio, bine ca ati rezolvat, ar trebui sa uite in curand. Si ce vorba e asta, ca i-au iesit aiurea dintii? Adica trebuie neaparat la toata lumea sa iasa fix in ordinea dinainte prestabilita? Pana la urma la toti le ies toti dintii, indiferent de ordine, cat ii pastreaza depinde de circumstante
.
Carla,
s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
multumesc carla,oanamada
te pup vio,stiam eu...
mai oanamada,ma chiombesc de numa sa vad poze din tasosul ala,cum s-o scrie,si nika...apoi mai bag un ochi la postarea ta si vad ca sunt anume destinate...ntz,ntz...vreau si euuuu sa-mi clatesc ochii obositi si rosii...poate-mi revin,daca m-ai auzi cum ma milogesc![]()
mychy,saru'mana de raspuns
brazuca25 spune:
Vio bine ca ati rezolvat problema.
Laurash dulce! Vorba Carlei nu vad cum ar iesi la toti copiii dintii fix la fel. Noi ce sa mai zicem ca nu are decat 2 sus si 2 jos, si o desteapta de farmacista i-a bagat in cap lu' barbata-miu ca "are lipsa de calciu de-aia nu i-au iesit". Toti medicii care au vazut-o au spus ca e ok asa, si oricum analizele le are facute, si calciu are bine mersi. Oricum la cat suge ea toata ziua si cat iaurt mananca, asta era ultimul lucru ce putea sa lipseasca: calciul.
Si uitasem sa o felicit pe Georgi pentru examen. Bravoooooo!
Eu cica sunt la dieta dar tocmai am bagat la cuptor o praji cu mere. Nu aveam chef da' avea sotu' pofta, si cum mi-am pus in gand sa il ingras lunile astea, nu puteam sa refuz. Oricum m-a si ajutat si a spalat el vasele si a si dat merele pe razatoare. Sa vedem cum fac eu sa ma ascund acum si sa nu gust din praji. 
Loredana si noi am fi mers pana la zoo, dar numai lucruri de rau am auzit. Plus ca am inteles ca maine o sa cam ploua.
Azi in parc Deny era cam singurul copil fara caciula in cap pe la ora 14 stand la soare. Ba am primit si niste priviri strambe si vreo doua sfaturi sa ii pun caciula ca e curent.
A mai aparut un tatic curajos cu un bebe de vreo 6-7 luni in carut tot fara caciula si atat. Saracii bebei abia se miscau in hainele de iarna iar Deny se credea fotomodel
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)