Strumfi de iul-aug 2007 (126)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

si un link pentru subiectul unde era Luna atacata cu pufuletii.Eu n-am citit la subiectul acela, dar nici nu cred ca au ceva bun pufuletii in ei.
http://www.jurnalul.ro/articole/142268/ce-bem-ce-mÂncaminele-din-aditivi-chimici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou fetele,am trecut si de asta,am luat 8.multumesc nico.

ghinetz,
1.ii dau paracetamol in caz de febra si daca are muci,seara 5 ml sau nurofen ca este si antiinflamator
2.3...idemmmm
4.eu nu i-am luat olita,nu intentionez pana la 1.8luni si pana nu vad oarece semne ca realizeaza ce face,ca la diversificare.
5.dupa vaccinul de 6 luni fii-miu a facut dermatita atopica,nu cea de contact care are legatura cu detergenti...nu i-am dat cu cortizon caci camufleaza iar apoi reapare in forta in momentul in care ai oprit...il spalam cu mustela,ou in cada si ceai de trei frati patati,iar pe gura i-am dat remediu homeopat care a facut minuni in 3 zile dupa 2 luni de umblat pe la dermatologi.

Mergi la inceput

mai voiam sa spun referitor la dermatita,sunt cateva regului de urmat,de igiena sa zic asa.dermatita este o reactie a sistemului imunitar la alergeni,din mancare,din aer,smd...intr'adevar pe masura ce copilul creste sistemul imunitar se intarasete si dispare,nu dureaza mai mult de 14 ani,sunt si exceptii...aaa,daca ii da lapte praf sa nu aiba alergie la lactoza,nu intoleranta ca e altceva...nuuuuu cortizonul,daca are pe fata ii subtiaza pielea si da dintr-una in alta...sa mearga la un homeopat si sa-i faca anamneza...daca supureaza s-a infectat si trebuie o crema pe baza de antibiotic...stiam de locoid,sper sa nu gresec, ca e un imunostimulator nu foarte agreat pe forumul de specialite...asta in mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Bravo Musso.a meritat sa nu te uiti la stapinul inelelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare!
musso, esti cea mai tare! parerea mea!
ghinetz, cand e raceala fara febra eu bag repede un oscillo, asezonat cu Nurofen, eventual. nu i-am bagat supozitor!
afara nu-l mai scot eu acum , ci soacra, care ea stie cum se descurca! il mai cara in brate, nu-s de acord , dar e spatele ei!!!!! oricum vad ca inca e linistit, si merge pe unde il duci!!!!!! de a-l tine ocupat......ce sa zic. nu e foarte nebunatic , mere pe geam inca n-a aruncat, heheh, se joaca cu jucarelele lui, mai chinuie scapariciul de la aragaz, masina de spalat, dar in limite suportabile!olita inca n-am incercat, cu toata ca soacra i-a cumparat, dar nici sa n-o vada!!!!dermatita are fetitza unor prieteni. naspa rau! i-a mers foarte bine asta vara la mare, unde a stat vreo 2 luni. tot cu cortizon vroiau sa o trateze si pe ea. au apelat si la un homeopat, i-a mers mai bine. a reactionat naspa la vaccinu de un an. mi-e asa mila de ea cand o vad rosie si iritata!
va poop!!!!!!!

"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"

Mergi la inceput

loredana,multumesc
mychy,multumesc..

am si eu o dilema,am spus ca dermatita lui fii-miu s-a activat dupa vaccinul de 6 luni,exact anul trecut pe vremea asta,acummm...trebuie sa-i fac AR sau ROR-ul,daca nu gasesc AR...mi-e teama de mor sa nu-i reapara dermatita,desi sunt constienta ca imunitatea i-a crescut considerabil...strangere de inima am avut si la vaccinul de 1 an..nu stiu cum sa procedez..n-am fata trista in lista

Mergi la inceput

musso, eu nu i-as face vaccinu asta!!!!!!!!!!sincer! ala de un an da! dar ROR??????never! ma refer la situatia cu dermatita!

Mergi la inceput

stitzi care e noua formula de salut la telefon???????

"salutari tzie si ascultatorilor noshtri!!!!!!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

mychy ai un mare de la mine pentru ideea cu ciorba de sfecla rosie. Am facut si eu azi si Deny a decretat ca e miam miam deci am luat nota 10.

Eu paracetamol i-am dat NUMAI pentru febra si uneori pentru dinti cand e foarte mare durerea si stiu ca nu o sa doarma. Supozitoare la febra mare doar, si seara ca sa fie mai eficiente pentru mai mult timp.
De tinut ocupata e greu pentru ca nu vrea decat afara, sta la usa de la intrare cu geaca in brate si vrea papa. Dimineata isi cauta caciulita, si-o pune pe cap si asteapta sa iesim...sta ore intregi cu ea pe cap si nu e chip sa i-o dam jos. Face si ea traznai dar nu foarte mari ca in principiu face instructie cu vreunul din noi si tot are o ocupatie.
Afara nu o dau jos din carut pana nu ajung in parc, sa fiu sigura ca nu are unde sa ma duca si sa fie periculos. In parc, ne plimbam ca mustele bete, 2 pasi in fata, 4 inapoi, ne mai oprim, mai vedem un copil si ne tinem dupa el, ba un catel si hai si dupa ala....cam asa ne plimbam. Pe strada nu am curaj sa o las sa mearga, pentru ca as ajunge noaptea acasa.
Olita avem dar nu o folosim deloc, e de decor si nu vad sanse sa o folosim curand. Fiica-mea e mai stincky asa si prefera sa stea cu kk la fund decat sa o dezbrac, deci nu vad cum o sa ajunga prea curand sa ceara olita. Evident ca deja am primit sfaturi binevoitoare prin parc sa o pun ca altfel o sa faca si la 4 ani in pampers.

Dermatita atopica nu a avut Deny, dar a avut o forma de dermatita a scalpului pentru care nici un medic nu a stiut sa imi spuna macar numele sau sa imi dea vreun tratament. Se umplea de bubite rosii si o mancau si asta cam de 2 ori pe luna. Pana la urma mi-a spus un medic dermatolog ca mai fac asa unii copii si ca orice i-as da, tot o sa apara pana mai creste putin si se regleaza organismul. Din ziua in care am iesit din cabinetul ei, nu a mai facut niciodata Deny bubite pe cap. Deja au trecut 7 luni de atunci. Si culmea e ca nu i-am dat cu absolut nimic atunci.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Georgi, esti super tare, bravoooooooooooo!

Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput