Strumfi de iul-aug 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 14
musso17 spune:
mai fetele,am intrat si eu sa ma destind si de 6 ore nici o postare,ntz,ntz
alinutza,multumesc,ti-am vazut flacaul si pozitiile lui de somn care sunt dementiale...aaa si am vazut si produsele,superrrr,mi-au placut tare.
in seara asta este filmul fratia inelului pe care l-as vedea a 4 oara si mor ca nu pot,o sa ma uit printre picaturi,dar doar atat
violetan spune:
Hei!
Musso, treci la toci!![]()

Mychy, am mai zis io acu vreun capitol (scuze daca plictisesc) ca n-as vrea sa umblu la putza, dar nu mai pot si nici nu ma mai lasa laur sa-l decalotez la baitza.
Mi-e teama sa-l las asa, sa nu faca inf urinara...uf!!
Alinutzaa, 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
oaana spune:
tuturor,multumesc.
Mihaela,ti-am mai spus esti nostima rau
Acu,off-topic,spunet-mi daca se gasesc cumva forme din silicon s-au altceva pentru nuci s-au faguri.Din aia clasica nu vreau,vreau sa le pot coace in cuptor.
Musso,spor la invatat,uita-te la film,ca inveti la noapte![]()
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
musso17 spune:
vio..![]()
![]()
..le-am facut azi de vreo 2 ori,mai trag o data si gata ca-mi explodeaza neuronul.
oaana,mama mi-a adus din spania dintr'astea de silicon, la noi nu am vazut dar eu stiu.ma uit si la film,mai fac 10 grile apoi mai trag un ochi la tv
fetele am comis-o,am stat 5 zile fara sa mananc dulce si azi am balotat o cabana si o boema,doamne de parca se bateau turcii a gura mea,dar gata mi-am luat portia,aveam nevoi de glucoza la atat efort intelectual![]()
![]()
seara buna.
nma spune:

Georgi bafta la examen.
Violeta mai bine vine asistenta acasa. Alex nici acum nu e decalotat complect dar nu sunt probleme.
Miki la fel ca fetele abia astept si eu sa vad cu ce glumita ne asteptri.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
brazuca25 spune:
Neatza fetele! Cititi si va minunati de ce tara minunata avem 
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/838870/A-murit-pe-masa-de-nateri/
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
oaana spune:
Brazuca,nu ma mai socheaza nimic,insa ma intristeaza de moarte.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
ghinetz spune:
Saluty!
Intru si eu sa va intreb, ca am niscaiva dileme. So...
1. Paracetamol (Panadol sau supozitoare) se administreaza numai in caz de febra? Sau si la virozele cele mucoase si fara febra?
2. Cum reusiti sa mai tineti ocupati strumfii? Al emu ede jale, cred ca a intrat in etapa "rascoleste si fugi". Daca i-as da permanent sertare cu diverse din care sa scoata si sa imprastie (ba chiar sa arunce, dupa pat daca se poate) ar fi cel ami fericit. Asa ca eu am deosebita placere de a fi un strangator de profesie. Plec dintr-o camera unde am strans jucarii, merg la bucatarie sa strang oale, apoi in camera iar sa strang ciorapi, ma intorc la bucatarie sa strang servetele etc etc etc!!! Si daca ne jucam impreuna tot asta ii place cel mai mult sa faca: sa ia fiecare jucarie, sa o analizeze, sa vada ce e de dezmembrat la ea, apoi sa o arunce. Singura activitate nerascolitoare e jocul cu mingea. Dar cat ma pot juca si eu cu mingea, nu?
3. Afara cand iesim fi-miu vrea musai sa mearga unde are el chef. Nu e capat cu el sa il duci unde vrei tu. Nu!!! Merge frumos, de manuta sau singur, atata timp cat pastrezi directia impusa de el. Si culmea e ca uneori asta inseamna fix spre strada. Sau, oricum, altundeva decat unde as vrea si ar trebui. Se mai confrunta cineva cu de astea? Ce solutii aveti?
Acum doarme, eu era sa dau foc la casa, ca am pus un peste la cuptor cu legume si cred ca am pus intr-o tava prea mica, ca am vrut sa-i adaug si putin sos de rosii si ...va dati seama ce fericire! Am deschis repede geamul si cat am strans eu pe acolo Victor a aruncat vreo 10 mere pe geam, fara sa-l observ, desigur. Ce-or zice vecinii cand or sa vada mere in fata geamului?
In rest...suntem bine. Putin mucosi. Cel mare a fost in vacanta la bunici. Vine azi. Sunt curioasa cum va reactiona Victor...Eu am avut o saptamana ocupata si a stat mama cu Victor dimineata, cat am fost eu plecata. De luni insa revenim la programul normal, reintru in rutina, curat/mancare/plimbare/etc. Acum as fi ipocrita sa zic ca nu mi-a placut sa mai fac si altceva in sapt ce a trecut. Ma gandesc tot mai mult sa-l inscriu la cresa de la toamna, dar am si o mare strangere de inima. Pai eu nu ma descurc bine cu unul, dar cu 25????!!!!
a! hai ca mai adaug un punct, 4, parca asta era: ati inceput "operatiunea olita"? Noi nu. Am achzitionat una, dar nu am avut timp de ea. Poate de luni, ca daca se mai si incalzeste o sa-l las mai mult la fundul gol.
Ma duc sa vad daca a iesit fumul din bucatarie. Va doresc un sf de saptamana cu soare si bucurie.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Mai am o intrebare. Nr 5.
S-a confruntat cineva cu dermatita atopica la bb? O prietena are probleme cu copilasul de 5 luni si baga doctorii astia in el creme cu cortizon!!! Stiu ca mai citisem ceva pe net de niste creme si ape speciale de la Mustela, dar nu mai tin minte. Nu stiu, eu am impresia ca dermatitele astea, cele de contact, in special, desi lui ii zice ca e de la iesit afara, de la aer si praf, nu au tratament, trec cu timpul, de la sine. Dar asa cred eu. Oricum, toate porcariile astea de creme de care fac medicii exces nu fac decat sa amelioreze, cel putin pe moment. Cica sa-i dea de cate ori iese afara - deci zilnic!!!!

- cu Locoid. Pana cand? pana la adanci batraneti? pana la 2 ani? Deci pana trece de la sine, nu?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
loredana_76 spune:
Buna.Ghinetz eu paracetamol ii dau numai in caz de febra.Cu ocupatul nu prea sta nici al meu ma cheama mereu,jucam,jucam .In sertare nu cotrobaie decit intr-unul care l-am facut special pt el cu castronele ,pahare de plastic + carlige de rufe si ce mai ascunde el pe acolo.In rest eu i-am explicat de mic ca oalele sint ale mele sa fac mancare,aia e a lui tati sa faca nu stiu ce si vad ca intelege.Si afara la fel nu plinge niciodata daca e jucaria altcuiva ca stie si nu comenteaza.Afara a avut o perioada cam de o luna cand vroia la de (in traducere cosul de gunoi) si ajunsesem sa nu mai merg in parc ca numai asta facea,arunca frunze ,bete la de.Dar i-a trecut.Acum mergem cu carucioruldaca mergem undeva mai departe sau pe jos in cel mai apropiat parc.Daca nu vrea sa stea,il iau in brate.Alta solutie nu am gasit.
Cu dermatita nu stiu ce sa zic ca el nu a avut dar stiu ca gama Mustela e plina de parabeni,eu as merge pe varianta Avene pediatril care mi se pare mai ok.Au o spuma foarte delicata cu apa termala,eu numai cu asta il spal de cand e mic si nu am avut probleme.E vreo 40 lei dar tine mult cam o luna si ceva.
A fost cineva de curand la gradina zoologica?Cum o mai arata?
daca e cald as vrea sa mergem si noi maine,ca e innebunit dupa animale.Avem deja menajerie in casa.Cu ele se joaca oricum cel mai mult,se lupta intre ele,face ca leul,etc..