Strumfi de iul-aug 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 13
violetan spune:
Musso, am admirat din nou pui frumos blondutz si cu ochisorii aia superbi albastri 
si catzel frumos, tati nu mai zic, ca poate-tzi bagi mana-n paru' meu, dar tu unde esti????? 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
musso17 spune:
fetele,scuze ca scriu telegrafic,dar maine am ex la chestia aia numita statistica si aseara n-am repetat nimic ca am avut oaspeti asa ca azi cum prind timp cum bag..nu mai zic ca n-am mancare facuta
...macar sa-l iau.
carla,offtopic..stii chestia aia cu legaturi directe,functionale,stochastice,etc?astea's de statistica si n-am carte si nu prea inteleg,aaa si mai am un cu endogen si exogen.saru'mana
musso17 spune:
vio...mai facut sa rad,nu,nu cum sa-mi bag mana in parul tau?!sunt calitaaaaaa
sunt acasa,te-am intrebat de 14 ca am ex,inclusiv pe 15.saru'mana de aprecieri.ma duc la invatat ca nu mai tine
va pup si dau refresh![]()
musso17 spune:
e ultimul...vio,vezi ce face graba si neatentia...mai sunt si eu prin poze dar nu publice,lasa ca ma vezi live![]()
violetan spune:
Aoleo, musso, georgi, maika,
succes si bafta multa! Io taman am dat ex la statistica, dar nu mai tin minte nimic din ce zici tu acolo:(. Tare greu! Dar il iei, asa ca...
Mychy, esti dementziala! ![]()
raportez problema identica cu putza pe sus si cu mana la ea tot timpul. Si daca vretzi o poveste haioasa, dar cam xxl, ieri seara ma jucam cu laur cu papusha violeta (aia de pe minimax) pe care o iubeste el mult si ii ziceam, cu vocea violetei: "laur, vrei sa te joci cu mine?" ei, de fiecare data de cate ori auzea intrebarea asta, o lua pe violeta si ii strangea capu-ntre picioare si radeaaaaa! Jur ca n-avea de unde invatza asa ceva ![]()
Si daca tot suntem la capitolul asta, va cer si eu un sfat. M-am hotarat sa-i facem marea decalotare si in acest sens am intrebat-o pe dr de fam ce parere are: sa-l duc la medicover sau sa chem asistenta care se ocupa de el de cand s-a nascut? Si ea a zis (exact ca si mine, de altfel), ca ar fi preferabil sa chem asistenta acasa, decat sa-l duc la dr unde ar putea contacta varicela, impotriva careia nu e vaccinat inca, pt ca e epidemie. Voi ce ziceti? Mi-e o mila de el apriori de nu va imaginati! 

poze Laurash
violetan spune:
Georgi, pai cand te vaz live daca zici ca ai examen cand imi fac io regala aparitzie in tinuturile constantzei? ![]()
![]()
poze Laurash
musso17 spune:
vio,pai ne facem timp,nu???
tu spui cand poti si eu dau confirmarea,acu o ora,doua n-o fi bai.
am plecat.
mychydutza spune:
vio-"lenta", de ce vrei sa-l decalotezi? e vreo problema? daca nu, eu zic sa-l lasi in pace. sau, sa incercati usor la baita, daca va accepta! e cam nasol la varsta asta, ca-l doare ........
"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"
mychydutza spune:
I was depressed last night so I called Lifeline
Got a freakin' call center in Pakistan.
I told them I was suicidal.
They got all excited and asked if I could drive a truck.
"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"
Alinutzaa spune:
Va multumesc de aprecieri la adresa piciului. 
Am vazut si eu o gramada de poze cu strumfi care mai de care mai pupaciosi si mai frumosi.
Georgiana bafta la examenul de statistica. Suna tare aiurea si ciudat ce i-ai zis tu acolo Carlei. Pfffffff
Violeta super tare baiatul tau cu papusa Violeta.
Si piciului i se mai ridica putza, dar eu nu mi-am pus problema ca ar fi ceva in neregula. Adevarul e ca nu stiu cat de des se intampla, ca eu nu vad decat cand il las in fundul gol.
Despre decalotare, nu stiu ce sa zic, daca e bine acum sau nu. Ma gandesc ca daca tot vreti sa faceti operatiunea, mai bine sa o chemati pe asistenta acasa. Tudor este decalotat complet, noi am inceput operatiunea de cand era mic. La fiecare baie trageam cate putin, ma rog...sotul tragea ca eu nu aveam inima sa fac asta, asa ca acum este rezolvata problema.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor