Strumfi de iul-aug 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 12
Timi07 spune:
Alinutzaa nu ai de ce sa ma invidiezi ca nu s-a prins, totusi a fost fascinant cum a nins cu fulgi maaaari...pe urma a mai plouat. La pranz in drum spre casa am adunat zapada de pe toate masinile ![]()
Sa-ti traiasca papaciosul.
Ce copii mari avem azi fac un an jumate, la mine e inca 5 februarie. Acum ma dau de pe un laptop vechi si incet asa ca n-am vazut decat vreo 2 poze cu Tudor cel frumusel (cea in care doarme, unde iti arata ceva ..o carte cu degetuul si una unde rade stand in fundulet) E tare dragalash, sper sa am timp luni sa le vad pe toate...sau sa mai am acces in weekend la laptop-ul sotului.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Alinutzaa spune:
Asa e Timi, avem copii mari. Au un an si jumatate deja (la mine deja e 6 februarie). Sa iti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si norocoasa. He he. In curand o sa fie sora mai mare.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
violetan spune:
Buna dimi!
Musso, pe 14 avem motz, pe 1 martie avem botez ![]()
unde aveati pozele, ca acum am observat ca nu le ai la semnatura?? Si n-ai motive sa-ti faci griji ca nu spune inca nimic inteligibil mihnea. Trust me 
Timi, mercic de pont, dar eu incerc sa vad daca se gasesc de cumparat tastele. O sa dau anunt pe net: cumpar un e si un v
plata in natura: mouse optic gri sau mouse pad cu unu' de la o firma de hartie ![]()
![]()
Alinutzaa, bine ati revenit!
papaciosul mic!
Cafera, daca ai posibilitatea, du-te...asta asa, sentimental vorbind, ca pedagogic nu stiu cat e de bine; eu, cand vine vorba de copil sunt ca o carpa de sters pe jos.
Sa fie sanatosi si sa creasca mari, sanatopsi, frumosi si norocosi si destepti toti strumfisorii nostri care au facut sau fac 1 anisor jumate! A trecut destul de repede timpul, nu? 

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
oaana spune:
Musso,mai stii editura de la care ai luat tu carti cartonate cu povesti?
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
brazuca25 spune:
Neatza si poftiti la
daca nu ati servit pana acum. Pentru mine portie dubla ca iar am dormit din parti.
oaana eu am luat de la ed. Crisan. Mai luasera fetele de la ed. Stefan parca.
cafera eu in locul tau m-as duce. ![]()
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
nma spune:
BUNA DIMINEATA!
Brazuca multumesc pt cafea.
Alinutzaa am admirat un un pici pe nume Tudor. E frumoasa rau poza asta. Sunteti o familie foarte frumoasa.
Cafera si eu m-asi duce. La Alex la serbare doar eu am putut sa merg. Sti ce mi-a spus copilul? A fost foarte frumos dar daca venea si tati era si mai frumos. 
Nico, mami de Andra si Alex
poze
musso17 spune:
neatza
alinutzaa,saru'mana
vio,poze nu am la semnatura ca nu stiu sa le pun,dar bag acu un link..imi pun intrebari cu vorbitul dar nu ma ingrijorez.te pup
oaana,de la ed.stefan
musso17 spune:
vio...uite:http://good-times.webshots.com/album/569538022Jnkfqv
aaa...si am incredere,stiu eu,mi-ai tinut noroc![]()
mychydutza spune:
alinutzaa, frumoase poze!
cafera, drum bun si cale batuta![]()
oaana, ref la problema ta........mie cand mi-a zis nasi-mea , posesoare de baiat, ca o sa i se ridice putza am zis ca abereaza. asta pana cand am fost "fatza cu reactziunea"! cand am fost la Dorna asta vara, a avut o perioada cand nu puteam sa-l decalotez pt ca era prea sculata si aveam impresia ca-i plezneste pielicica daca i-o trag peste "cap"!si pampersu statea cu motz! nu stiu de la ce i s-a tras, poate de la aeru de munte
. chiar ma ingrijorasem , in loc sa zic :iote domne' ce precoc si dotat e!!!!!!!hehe. lasand gluma la o parte , nu cred sa fie vreo prob.pup.
"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"