Strumfi de iul-aug 2007 (126)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei! Am revenit.
Oanamada, facem bine, cum spuneam, dar sunt extrem de ocupata la birou, cu ffff multe intalniri, iar acasa cu laurash timpul trece extrem de repede, mai ales ca inca tot mai gasim cate ceva de facut prin casa...si pe mine ma scot din sarite polemicile de genul ala despre care vorbesti. Imposibil sa nu se gaseasca careva sa le stie pe toate si sa amnifeste un sictir suveran fata de "plebe", adica restul lumii.
Timi, imi pare rau pt laptopul tau, mie mi-a smuls laurashul doua taste de tot, adica nu le mai pot pune la loc: e-ul si v-ul si ii prevad un viitor nu prea luminos laptopului, la cate traznai face laur...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vio,ma bucur ca esti bine,pe 14 ai botez?sarum'mana cu examenul,trece si asta.
oanamada,mai am 3,ala de pe 14 greu foc...conturi.

nu stiu de ce am trait cu senzatia ca sub 18 grade musai caciula,azi am iesit cu fii-miu si erau 15 grade si chiar nu puteai sta cu caciula,bine..a fost si soare.

am citit si eu cu pufuletii,na ma rodea curiozitatea,am ajuns la concluzia ca totusi nu trebuie exagerat cu alimentatia sanatoasa,jur ca daca as avea gradina si animale n-as cumpara prea multe din comert dar asa n-am ce face,caut sa fie cat mai putin nocive si sa nu-i dau dulciuri decat cele facut in casa..nu de alta dar a postat cineva ca si nurofenul are coloranti,sunt sigura dar parca s-a ajuns cam departe,acum o sa stau cu inima cat un purice cand ii dau nurofenul..sper sa n-avem parte de el prea ddes

luna,si eu sunt de acord ca nu exista raceli fara virusi si bacterii dar noi(romanii) avem atat cale de parcurs pana sa ne deschidem mintile,poate copii nostrii or fi altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, lasand gluma la o parte, eu personal, nu am niciun dubiu ca andrei e ok. intelege tot, face ce-i zici, deci surd nu e, aduce ce-i cer, duce la loc toate lucrurile pe care le scoate din dulap, stie ca daca TV-ul nu raspunde la telecomanda, inseamna ca e scos din priza si multe multe altele. doar ca nu vorbeste. adica vorbeste ca zice:mama, buf, ham, uite, apa......dar "nu se incadreaza in grafic", dupa parerea unora. si de unde e luat graficu ala??????????din Libertatea bre!!!!!!!!!!!!!!! de obicei nu ma afecteaza aprecierile astea, inca cand imi vine sotzu acasa(indoctrinat pana in panzele albe) si ma intreaba : o fi normal???????? zau ca-mi vin spumele!!!!!

alina.a, ce se mai pupa fiita cu baietii!!!!!!!

hai sa aveti o dupaamiaz frumoasa!

"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

citindu-va,stau si ma gandesc ca fii-miu ar trebui sa aiba o problema,nu vorbeste nimic inteligibil,dar nimic,intelege din actiuni,din fenomene,aude chiar foarte bine,asta apropo de fosnit dar nu scoate un cuvant pe limba noastra,nici macar un inceput...eu nu ma stresez,imi pare un copil istet si curios,sigur ca imi ridica un semn de intrebare dar incerc sa nu ma panichez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Alina&Millyy aveti niste minunatii de copilasi, felicitari si sa va traiasca. mie cel mai mult imi plac asta si asta

Noi in general purtam caciulita, o mai aruncam, mai pierdem din ele ...eh. Avem caciulite care le purtam doar ca accesoriu dar avem si din cele care tin de frig ca suntem mai friguroase Aici mai tot timpul bate vantul si multi parinti pun protectorul de ploaie/vant peste carucior cand ies la plimbare. Eu nu i-am pus decat cand ploua. De inbracat o inbrac astfel incat sa nu-i fie frig dar nici sa transpire de cat e de infofolita. Nu are nici o jacheta groasa dar ii dau de ex body, bluzita uneori ii mai dau vestuta alteori nu si o dezechipez ulterior in functie de cat e de cald in magazine, sau daca alearga prin parc n-o las cu 7 cojoace pe ea. Dar mentionez ca noi nu avem masina si umblam foarte mult pe jos. Habar n-am cum isi imbraca ale mame copiii dar cum o imbrac eu pe Soph e cel mai bine pt ea si suntem amandoua de acord cu modul in care o imbrac.

V-am zis ca a inceput sa faca mofturi la haine si pantofi? Asta face mai mult cu taica-su si nu pt ca nu i le asorteaza cum trebuie ci pur si simplu pt ca trebuie sa-l frece si pe el cu ceva (me mine ma terorizeaza cu altele) Daca vrea sa-i dea cizmele X ea le vrea pe celelalte, daca vrea sa-i dea caciula roz ea o vrea pe cea rosie, daca vrea sa-i puna fularul alb ea il vrea pe cel cu dungi colorate dar de fiecare data vrea altceva decat ceea ce-i da taica-su

Vio daca ti-e incomod da folosesti tastatura fara capacul de la vsi e nu poti sa iei 2 capacele de la tastele care le folosesti mai putin? Eu asa facusem la un alt laptop pe care imi cazuse ceva de mi-a spart N-ul.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna seara.
Mihaela esti tare
Alina
Fetelor,am si eu o pasarica,sa nu radeti de mine.Nici nu stiu la ce subiect sa ma duc sa intreb.Dar poate se intampla si baiteilor vostri,de aia intreb aici.Nici nu stiu cum sa spun ca ma pufneste rasul.Lui Aaron i se "ridica"destul de des(pentru mintea mea)cuculetzul,adica cam de doua trei ori pe zi.Se trage cu mana de pampers, spune cucu si cand verific vad ceva.El e si destul de dotat asa ca atunci cand se intmpla fenomenul ma cam iau gandurile.O fi normal,oi fi eu anormala?.Insa la Iosua nu am intampinat asa ceva.Ar trebui sa consult un medic?

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Cafera unde esti? Cum te simti? Ilinca e bine?

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Timi, sunt aici. Chiar vroiam sa va scriu ca Ilinca e bine, doar putin mucioasa inca, putin maraita si cu programul de somn dat peste cap.
Alexia insa urla dupa mine. S-a revoltat, nu a mai vrut sa schieze in dpa amiaza asta cu scopul sa ma determine sa urc maine pentru a o vedea si pe ea cum schiaza in concurs.
Nici nu stiu cum sa procedez. Mi-e teama sa nu raceasca Ilinca iar, mi-e mila de Alexia ca sigur a facut asa ca s-a simtit frustata...Nu stiu. Eu am asteptari mai mari de la ea. In sensul ca discutam cat se poate de deschis, ii ascult parerile, o sustin,dar vad ca mai scapa si face gesturi care nu-si au rostul. In loc sa discute cu tatal ei, s-a pus pe revolta.
Ideea e ca am cu cine sa merg maine, timpul nu e chiar rece, dar ar trebui sa ne intoarcem duminica dimineata inapoi. Ce ziceti fetele, sa ma trambalez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Eu am o strare tare proasta, nu ma pot mobiliza sa fac nimic.

Am vazut niste copii superbi. Bine ati revenit Alina si Millyy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara tuturor

Ne mai tineti minte?

In primul rand felicitari noilor mamici. Si tuturor gravidutelor le urez sarcini usoare si bebelusi sanatosi.
Georgiana multa bafta la examene si spor la invatat.
Timi si Luna sa stiti ca va invidiez pentru zapada de care va bucurati. Mie imi este tare dor de iernile de altatada. Tare tare dor.
Cafera eu in locul tau m-as duce la munte. Nu iti mai argumentez pentru ca sunt convinsa ca stii deja ce as putea eu sa iti zic.

Hai sa va zic cate ceva si despre pici. Are vreo 84 cm si vreo 11,5-12 kg. Asta cu aproximatie ca nu va inchipuiti ca poate sta intr-un loc pentru masurat sau cantarit. Zilele astea vreau sa ajung cu el la doctor pentru controlul de 18 luni. Dupa ce a fost bolnavior la inceputul anului, o enterocolita urmata de o raceala cu muci si tuse, drept pentru care a avut vreo 2 saptamani in care a trait cu aer si apa mai mult, s-a pus copilul meu pe mancat. Si vad ca il tine si acum. Dar mananca nu se incurca. Cred ca intr-o zi o sa vin la voi cu urechile roase. Pe bune.
Nu stie ce e aia olita, nu a vazut-o in viata lui, dar nici nu zice ca face. Nici macar dupa ce face. Daca il intreb eu imi mai zice daca are chef, dar altfel nu. Nu vorbeste pe limba noastra deloc. Doar pe limba lui. Zice mamama, tatata dar fara sa ne strige, chiar daca bineinteles ca stie care-i mama si care-i tata. In schimb intelege aproape tot ce ii spun. Eu nu imi fac nici un fel de problema din acest punct de vedere. Cand o sa aiba ceva important sa ne comunice verbal...o sa o faca. Sor'mea, de exemplu, a inceput sa vorbeasca dupa ce a implinit 2 ani. Si din momentul in care a facut-o...nu s-a mai oprit.
Ii place tare mult sa se joace cu jucariile cu forme, cu cartile (de citit, nu de joc) si cu puzzle-uri in diverse variante. Stie forme, culori si aproape toate literele. Pe cartile lui, care ii sunt tare tare dragi si le "citeste" toata ziua recunoaste absolut tot. Trebuie sa ii innoiesc colectia ca sa mai schimbam peisajul.
Si nu mai stiu ce face. Face multe dar nu imi vin acum in cap.
In rest e un copil absolut minunat, care ma incanta in fiecare minut. Mi-e drag de el si il iubesc de mor.

Si gata pentru seara asta. Am vorbit destul.

Noapte buna tuturor! pe toata lumea

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput