Strumfi de iul-aug 2007 (126)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

b]Mychy[/b] rad aici de una singura, il uitasem e f fain.

Sa o parasc pe minunea mea: mi-a spart aseara ecranul de la laptop
, numa ce mi-l reparase sotul ieri iar ma intorc la rasnitza. A aruncat cu o jucarie de lemn in el
Nu ne-am isterizat la ea, i-am zis doar foarte serios "ce ai facut e foarte rau" asta dupa ce am stat un pic ca nu ne venea a crede. Ne-a simtit ca suntem dezamagiti si pana la culcare (cam 15-20 de minute) a fost tot ca un catzelush cu coada-ntre picioare...mi-a si parut rau de ea.
Asta e ...

Mi-e foame de nu mai pot, de-abea astept sa ma sune sotul si Soph sa merg acasa la papa. Sper sa ninga cand merg acasa, acum vad ca alterneaza 5 minute de semi-ninsoare cu 5 minute de aproape ploaie bleah.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Si eu pe aici, doarme fie-mea.

Caciula eu i-as pune sub 5 grade dar daca o convingeti voi sa o tina in cap. Adevarul ca asa a fost de mica, nu am infofolit-o si nu i-am pus caciula decat sub 5 grade, acum daca e foarte frig mai tine gluga in cap in rest nimic. Si sincer nu a racit, de altfel eu nu prea cred in "Raceala" ci in virusi. Deci nu ma ambalez cu caciula.

Nychy spune-i te rog soacra-tii ca si Mozart a vorbit pe la 3 ani si multi altii (am o lista in Capraru daca vrei ti-o dau) care au ajuns genii, asa ca cine stie ce genii ascundem noi.

Oana ma duc acum sa vad cum ma conving fetele ca pufuletii sunt buni.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

M-am grabit si am uitat sa le dau un mare pupic fetelor revenite, Alina si Milly. L-am vazut pe Mihnea care e superb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, baga repede lista, por favor!!!!!!!!!!!!

"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"

Mergi la inceput

Lucian Blaga, Thomas Carlyle, Albert Enstein, Thomas Edison au vorbit foarte tarziu, dupa varsta de 3 ani.

Mergi la inceput

luna, trai-ti-ar familia, ca mi-ai adus aminte de Capraru! ma duc acasa sa-i dau soacrei cu ea in cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola mamici!eu sunt fresh dupa fff mult timp...am dormit o juma de ora de la lucru si mi-m incarcat toate bateriile.am fost rupta zau!am avut o zi la lucru infernala,asa e la noi program scurt dar concentrat nu gluma
si ce-mi vazura ochii a aparut si milena mea.fetelor mamica asta are o fata nu un baiat acasa asa e de finut si sensibil mihnea,cand se uita cu ochii aia la tine te topeste.si pozeaza asa de frumos eu cum il prind cum ii trag o poza.si mai au o poza impreuna tare faina,asta inca nu sunt hotarata care sa o inscriu in concursul de poze de pe DC.cand vine mihnea la noi noi gagicile stam la taclale si ei se joaca asa frumos...si se pupa cu atata patos,vad eu mai tarziu cum reactionez la asta
va multumesc ca nu ne-ati uitat
in alta ordine de idei de mult ma tin sa scriu un mare bun venit oanamada imi place la nebunie cum scri si ai un bijou de fetita.si stai sa vezi vizavi de conflictele de pe DC cum iti trece...asa am fost eu la inceput de tot m-am certat cu una pana mi-am luat un avertisment si ea presimt ca tot la fel de incuiata a ramas cu tot efortul meu....
na ca s-a trezit,poate mai intru pe seara...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

cu cartea , adik!

am avut azi un apetit verbal exagerat? nu? ca si pe colegele de birou le-am zapacit! cred ca -s stresata ca ma duc la ginecolog azi!!! just for checking

Mergi la inceput

Mychy in primul rand ca un copil cu autism nu se exteriorizeaza, nu danseaza, nu interactioneaza cu adultii, nu raspunde la numele lui, si multe altele.

Mutenie fara surzenie nu se intalneste, iar un simplu test de auz poti sa-i faci si tu acasa, stai in spatele lui si striga-l pe nume pe un ton normal, sau fosneste o hartie (de bomboane) undeva in apropierea lui fara sa o vada si daca intoarce capul e ok.

Uite fie-mea a mers ieri la locul de joaca intr-o camera dedicata bebelusilor unde sunt doua lampi imense care au bule si isi schimba culorile. Si tot se ducea la lampile alea si lipea urechea de ele. M-am dus si eu sa vad de ce si cand mi-am apropiat urechea se auzea un bolborosit fin de la bulele alea, deci surda nu e.

Intelege tot si in engleza si in romana insa nu si-a ales inca o limba sa comunice. Bine ii mai ies in franceza din greseala binenteles.

In capraru scrie ca daca la 2 ani nu zic 3 cuvinte sa ne ingrijoram. A mea le zice acum, tata, tickle, mama ,apa, si yum-yum. Pe langa unele sunete de animale. Deci pana la 18 ani va vorbi zic eu, si cine stie ce geniu incalzesc la san.

Mergi la inceput

Mai, mai ce frumoasa e Elisa.

Plec ca s-a trezit mandra mea.

Mergi la inceput