Strumfi de iul-aug 2007 (126)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

LA noi ninge cum n-am mai vazut de ani de zile , nu se prinde ca e prea ud pe jos (azi dimi a tras o tura de ploaie) da-i superb cum se vede de la mine de la geam si nu ma pot concentra la nimic. Nici nu mai lucrez ca si ce am facut am facut prost

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Miillyy, multumim!

Si cand te gandesti ca la 20 de copii in grupa e bine, eu pe la Cta aud frecvent de 30 de copii!

Mycky, daca nu te superi, si eu as fi de acord cu Timi , legat de soacra'ta, bineinteles!
La iesirea din spital ti se da o hartie cu datele lui bebe, cu care te duci la primarie si o depui cu alte acte, pe baza carora iti emit ei certificatul de nastere.

La faza cu numele intreg, Filip s-a sucit 180 de grade: intai isi spunea:" Fi-fi" sau "Fifish", si mai nou, nu stiu de unde, il cheama "Bebe". Degeaba incerc sa-l mut inapoi pe Fifish ( ca ma distreaza de mor!), n-am nici-un succes!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Deci:

Georgi, m-am bucurat tare mult cand am vazut ca ai intrebat de mine fac bine, doar super ocupata la birou si acasa...plus ca ne pregatim intens pentru motzul de la constantza de sambata viitoare si de botezul fetitzei nasicii lui laur pe 1 martie. Asa da, criza! Multa bafta la examen! Stii tu...

Jadi, al meu are cearcanele de mic mic de tot. Asa are si sotul meu, probabil de acolo, ca alergic n-am vazut sa fie pana acum. Sa dea Doamne Doamne sa nu fie nici de acum incolo...
Mychy, ma omori cu zile cu bancurile si comentariile tale. Am ras in hohote (ca de obicei)
Miillyy, poza cu cel mai dulce pupic e atat de reusita, incat nu cred ca exista vreo revista care sa merite asa o onoare sa apara puiul tau in ea bb superb!!!!
Alina.a, ce bine ca e ok la serviciu! Spor la treaba si pupa mult elisa cea frumoasa si desteapta si vorbareatza!
Andicu, am vazut si io poza cu voi eleganti si frumosi; doamne, ce copilash scumpic si ce costum are, mai, mai!!
Oanamada, carla, vreau si eu sa vaz pozele alea! Eu sunt fanul fanilor greciei demuuuuult! Sunt disperata dupa plaka (atena); nu cred ca exista vreun loc mai superb pe lumea asta decat plaka seara, de Pasti, cand lumea coboara cu lumanarile aprinse pe scari, printre taverne...si in mirosul ala superb de iasomie! E fabulos!

Pup revin mai incolo

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

*ne reproducem pe cale sexuala pt ca si barbatii trebuie sa aiba un sens in viata!*

"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"

f tare citatul!

La noi sunt 12 grade, in crestere, si e soare!

edit- ca am mai citit:
Violeta, multumim! petrecere frumoasa la Cta!

Si, mi-ati facut o pofta de Grecia!!! eu n-am fost niciodata la plaja acolo, doar in circuit, si in plimbare prin Atena, si mi-a placut f mult!

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

Luna daca esti prin zona...vezi ca e una care te ataca pe la subiectul cu pufuletii....dar m-am revoltat ca deja ma calca si pe mine pe nervi cucoana...

mai, daca si de pufuletzi va luati la hartza, e nasol! ma intreb , oare o exista vreun subiect care sa nu nasca ...polemici?????

Stii ce ma infurie pe mine la culme....faptul ca oamenii nu mai stiu sa fie civilizati si dau cu parul....asa doar ca sa se dea interesanti....frate, nu esti de aceeasi parere, ok, no prob...dar spunea-o fara sa jignesti si fara sa te dai rotunda si fara sa ataci omul...si nu, nu exista niciun subiect fara polemici (mai putin aici la acest subiect!) din cauza ca exista "persoane" (nu pot sa le spun doamne!) al caror singur interes este sa eticheteze si sa catalogheze si sa se dea smechere si atot stiutoare....pai daca vine una si-ti spune ca a gasit in punga de pufuleti cu surprize un soarece...de ce o faci mincinoasa...? ce interes are femeia aia sa scrie asa ceva daca nu i s-a intamplat???? Eu una sunt o persoana care spune ce are de spus si mentine un grad ridicat de toleranta si rezistenta la atacuri, dar fereasca sfantul sa ma calce pe coada rau de tot...chiar cred ca in viata iti poti sustine punctul de vedere cu argumente nu cu parul si cu aer de mare smecher....

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Violeta, iti trimit si tie cand le gasesc??? ce mai faceti voi?

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oanamada, nu te mai infuria..............just relax!

.....eu tot cu certificatu ala am treaba: poti scoate copilu din maternitate fara certificat? adica se elibereaza ulterior?

andicu

violeta

si pt ca azi s-a bagat bancuri proaspete, si pt ca eu la servici deocamdata, sunt plecata cu musca la arat, luati d-aci:

Do you speak English?
- Yes!
- Name?
- Abdul al-Rhazib.
- Sex?
- Three to five times a week.
- No, no...I mean male or female?
- Yes, male, female, sometimes camel.
- Holy cow!
- Yes, cow, sheep, animals in general.
- But isn't that hostile?
- Horse style, doggy style, any style!
- Oh dear!
- No, no! Deer run too fast..

Mergi la inceput

Citat:

oanamada, nu te mai infuria..............just relax!

.....eu tot cu certificatu ala am treaba: poti scoate copilu din maternitate fara certificat? adica se elibereaza ulterior?
La iesirea din spital ti se da o hartie cu datele lui bebe, cu care te duci la primarie si o depui cu alte acte, pe baza carora iti emit ei certificatul de nastere.

andicu

violeta

si pt ca azi s-a bagat bancuri proaspete, si pt ca eu la servici deocamdata, sunt plecata cu musca la arat, luati d-aci:

Do you speak English?
- Yes!
- Name?
- Abdul al-Rhazib.
- Sex?
- Three to five times a week.
- No, no...I mean male or female?
- Yes, male, female, sometimes camel.
- Holy cow!
- Yes, cow, sheep, animals in general.
- But isn't that hostile?
- Horse style, doggy style, any style!
- Oh dear!
- No, no! Deer run too fast..

Vezi daca nu citesti tot?

Cat despre banc:

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

andicu, acu am inteles.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Violeta ma faci sa ies din letargia care m-a apucat la gandul ca o sa aduc maine tort sa le spun colegilor ca vine bb2. Numai la munca nu imi sta gandul.
DA, Plaka, in Atena seara. Oricand, dar de Paste si mai frumos. Atena este atat de mare (are 5 mil locuitori) si atat de diversa, incat gasesti orice, de la aglomeratie la cartiere intinse pitoresti si locuri care ti se lipesc de suflet..ca Plaka. E greu sa o vizitezi pe toata odata.

Si noi ne planuim o vacanta in Grecia in iunie, inainte sa faca Alessia 2 ani ca sa nu platim avion (daca vrem cu avionul) si ca sa am "numai" 25 saptamani si nu mai mult. Ne gandeam la Creta (cu avionul), Thassos (cu masina), Skiathos (cu avionul desi am mers si cu masina acolo) sau Korfu. Sper numai sa ma simt bine si sa fie totul ok, sa putem merge.

Va pupam

Clau 7+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

Mergi la inceput