Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (108)
Raspunsuri - Pagina 9
elyanne spune:
Sunt suparataaaaaaaaaa
Am fost cu turpa in parc... Andrei s-a impediacat si a cazut cu tartacuta intr-o teava de la gard... din alea de fier, rasucit, cat degetu de groase A facut o vanataie pe toata lungimea busita, plus julitura aferenta, curs sange de acolo... si un cucuuuuui
A plas destul d eputin, s-a calmat cand l-am luat in brate si ne-am pupat... io zic ca-i de bine daca n-a plans f. mult... Si de comportat, s-a comportat ok... nu era somnoroc, marait... in stilul lui caracteristic... Nici nu stiu ce sa fac... sa-l duc la doctor sau sa mai astept sa vad cum se comporta si dupa somnul de pranz???
EDIT: s-a lovit de teava... nu i-a intrat teava in cap... ca poate ati inteles altceva ... gardu era in picioare, mare, s-a lovit de o teava verticala
A mancat, n-a vomat, n-a fost isteric, dar nici mai calm/molesit decat deobicei... astept sa se trezeasca la pranz si il urmarim
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
carmenefr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biky Carmenfr - lapte special impotriva diareei este formula HN 25, eu i-am dat de la milupa, tu de care vrei, de care gasesti... Dar, parerea mea este ca daca vrei sa nu-i lungesti boala inceteaza de a-i mai da lapte normal. Sanatate maxima si incearca sa o mentii la regim...enterocolita e mai periculoasa decat o viroza! Nu te juca! Caterina a scapat de muci in 3 zile, numai cu sterimar si in 2 seri nurofen ....Multumesc fetelor! Avem si primul canin ...ehehei...de acum incepem sa ne aratam coltii! Pazeaaaaa!!!!!! fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995 |
Sar'na , am fost acum si ne-am luat de la farmacie. A luat o gura zdravana, sia dat seama ce e, si apoi a zis sa-l beau ioPoate la noapte , adormita fiind, sa-l bea
Felicitari pt coltuc!
Roxana sa-mi mai treaca de toate cele rele
stefimic spune:
offf mai ELLYANA hai ca mi-ai dat emotii pana am terminat de citit mesajul, daca el se comporta ok si daca julitura nu arata foarte rau eu zic sa nu te alarmezi, mai analieaza-l si cand se trezeste si vezi cum arata.sa-i treaca repede.
KARLA pupam puiut cu insomnii si lasa ca o sa-i treaca, poate nu-i era somn ca si noi mai avem momente din astea.
felicitari CATERINEI pentru primul canin, hai ca m-am mai linistit vad ca si voi sunteti la primul ca eu credeam ca am ramas printre ultimii.
CARMENFR bafta la cautat job in alta parte si bafta la laptic diseara.
multam mult fetele pentru raspunsul la intrebarea cu al doilea bebe.
la partea financiara cred ca aveti dreptate pentru ca noi cand l-am nascut pe STEFAN eram intr-o situatie financiara mult mai proasta si asa ca ar rebui sa ne descurcam si cu 2 copii
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
adelyna spune:
Stefimic eu cand mi-am dorit al doilea copil m-am pus pe treaba si nu m-am gandit la nimic.daca te gandesti prea mult nu mai vine niciodata.
Roxaniic gata,la treaba?????
Gabi78 o sa iubesti si bb2 la fel de mult ,ffff mult
Elyann mare grija cu copiii.Si eu am patit-o acum cativa ani cu cea mare.Ce a fost in sufletul meu,am zis ca mor.Multumesc lui Dumnezeu e bine.
Cat despre gradinita si eu optez pentru.S-a schimbat mult de cand sta intre copii de varsta ei.
adelina si piticii
Vacanta 2009
biky spune:
Elly - stai calma....
Dac s-a lovit in frunte, sa stii ca ala e osul cel mai tare si e foarte putin probabil sa aiba complicatii!!!
Caterina a cazut cu fruntea de o bordura din curte foarte ascutita, a facut o adancitura ca muchia (care mai este vizibila si acum desi au trecut 8 luni de atunci)si ulterior un cucui de toata frumusetea. Cand am vb cu doctorul m-a intrebat daca:
- a lesinat, sau a avut o clipa de stare de inconstienta,
- a dat ochii peste cap,
- a vomat in urmatoarele ore,
- schimbari de comportament :apatic, somnoros, ametit, fara vlaga, lipsa pofta de mancare...
am zis ca nu....
raspunsul a fost nu are nimic, stati linistita!
Deci...stai linistita!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
jos kilele in plus
lilidana spune:
Elyanne,ce m-ai speriat!Eu cum sunt o stresata de felul meu nu prea rationez in situatii din astea,fa cum zic fetele,urmareste-l,vezi ce face.Eu,sincer,tot as intreba doctorul,poate te trimite la o radiografie?Zic si eu,nu ma pricep,dar mi-e rau cand ma gandesc la micutul Andrei. sa nu fie nimic grav.
ioanaradu, lui Matei si tie putere si optimism.
roxanici spune:
va transmit salutari de la kitty, care e la sovata, unde bineinteles este supeeeeeeeeeerb
Sa stau acasa sa mai clocesc?!?! mult si bine cred ca mai vroiam da e o vreme pentru toate...acu e vremea de reintrat in campul muncii. Nu mi greu la serv cat mi greu cand ma intorc acasa si rares nici u se uita la mine si nici nu prea vrea sa il iau acasa cand il culeg de la tanti (oricum ma bucur ca nu stau cu grija ca nu e bine ingrijit sau ca se miorlaie dupa mine...of of, mai mai)
Eliano, pupam cucuiul si pe tine sa treaca sperietura. Tu stii mai bine daca e de ingrijorat. Si io l-am avut pe raresu zdrelit pe langa ochi, cu sange, vanataie si ochi umflat da o fost ok.
Canini....abia acu? hihihihih, raresu ii are mari deja [sic]
dormit cu copilul in pat, pe langa pat.... io zic ca cel mai bine fiecare cum simte, nu?! n-om dormi pana la 18 ani cu ei in pat si cei care dorm singuri nu cred ca isi dau seama ca sunt si independenti odata cu realizarea acestui obiectiv.
Rresu o dormit si singur in pat, si cu noi in pat, acu doarme cu mine in camera dar in patul lui, io migrez din pat in pat...is "haos" acu, ma culc int-run loc, ma trezesc in altul...mai fac si drumuri noaptea de ici colo...
Maine e vineri, iuhuuuuu, am ajuns din nou sa ma bucur ca e vineri.....pana mai deunazi era just another day.....
p.s. carmen, am refacut cred ca a 4-a oara tarta cu cascaval
Kitty spune:
Maaa. vedeti ca am net si aici (dar n-am voie de la capca decat cu tzaraita) dar totusi va vad, crede Biky ca-si face de cap....
Elyanne, imi pare rau ca vi s-a intamplat asa ceva, stiu cat m-am stresat cand a avut giulia ochiul vanat si umflat... Nu cred ca e grav, dar normal ca trebuie sa fiti cu ochii pe el.
Trimit , ca tot ma scoate afara si mi-e ca pierd si ce am reusit sa scriu.
E faaaain,nesperat ...
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
gaia.nevia spune:
Hello, si pe ieri si pe azi
Sa ma laud si io ce dashtept e Dorel al meu.
Cum credeti ca spune el la pahar?!
Pai cum sa spuna... APARU! ca doar APA bea din el, nu?!?!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefimic acum ca tot nu mi s-a trezit piticul am si eu o mare intrebare. cum v-ati hotarat sa-l faceti pe bebe 2? ce a contat mai mult? partea financiara, ajutorul dat de bunici sau pur si simplu nu v-ati gandit la nimic si ati trecut la fapte? sa nu dati cu rosii dar eu nu m-a pot hotara, sufleteste i-mi doresc, dar cand ma gandesc ca sunt singura si mai vad si criza asta financiara, nu stiu ce sa fac, desi am zis ca trebuie sa ma hotarasc odata. va pupicesc cata mami de STEFAN(9.03.2007) |
La noi a venit pur si simplu... si este bine-venit!
A venit cand nu mai aveam niciun ajutor nici macar cu Teo, mama fiind in spital, nici bani (nu se votase legea cu 85%...) si tati isi daduse demisia... in fine, nu era nimic "aranjat". Le-a aranjat el, micutul, pe toate.
Daca nu era asa, mai stateam putin, dar nu prea mult, ca bat si eu in 35 si mi-era cam frica de varsta asta. O prostie, dar asa eram eu stresata sa nu fac copiii dupa 35.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!